Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mitä haittaa peniksen pidennysmenetelmillä voi olla?

Monien eri peniksen pidennysmenetelmien on todettu tuovan jossain määrin näkyviä tuloksia. Tehokkaimmilla menetelmillä on usein myös suuremmat haittavaikutukset. Mahdollisten riskien tunnistaminen ja ohjeiden noudattaminen voi tosin tuottaa tuloksia ilman peniksesi vaurioittamista.

Miehet, jotka ovat huolissaan peniksensä koosta, ovat turvautuneet kaikenlaisiin peniksen pidennys menetelmiin saavuttaakseen haluamansa tavoitteet. On kuitenkin hyvä muistaa, että eri metodeilla voi olla omat riskinsä. Riskit tuntemalla saatat ehkäistä niiden syntymistä, ja siten olla vaurioittamatta penistäsi tai sen toimivuutta.

Penispumppu

Penispumpuista on tullut entistä suositumpi ja tunnetumpi peniksen pidennysmenetelmä tänä päivänä. Se perustuu sylinteriin, joka imee ilmaa ulos putkilosta. Kun työnnät peniksesi putkiloon, pumppauksesta syntyvä imu vetää verta penikseesi saaden aikaan suuremman koon ja erektion. Riskinä kuitenkin on, että jos pumppua käytetään kauemmin kuin 20-30 minuuttia kerralla, saattaa se aiheuttaa vaurioita peniksen kudoksissa. Useimmiten pumppua käytetään erektiohäiriöihin, mutta niiden peniksen kokoa suurentavista vaikutuksista ei varsinaisesti tiedetä.

Pumppuja usein käyttävät miehet, jotka kärsivät kroonisesta nuoruusiän (tyyppi 1) diabeteksesta tai verenkiertohäiriöistä. Näillä miehillä on usein niin huono verenkierto, joten sitä on vaikea saada kohdennettua penikseen. Tässä tilanteessa penispumppu venyttää ihoa ja sen alla olevia kudoksia lisäten veren virtaamista penikseen. Näin mies voi nopeasti harrastaa yhdyntää. Erektion ylläpitäminen vi kuitenkin vaatia penisrenkaan käyttämistä.

Pillerit ja voiteet

Penistä suurentavista pillereistä ja voiteista ei uskota olevan juurikaan hyötyä, mutta eipä niillä ole huomattu haittavaikutuksiakaan. On kuitenkin todettu, että yksinään ne eivät tuota välttämättä merkittävää tulosta, mutta yhdistettynä muihin laitteisiin tai peniksen pidennys harjoituksiin, vaikutus voi olla havaittavissa.

Vetolaite

Penistä venyttävä laite ei lisää massaa penikseesi, mutta jatkuva käyttö voi lisätä sen pituutta. Laitteet vaativat todella paljon kärsivällisyyttä. Joissain tapauksissa, voit joutua pitämään vetolaitetta peniksessä joka päivä puolen vuoden ajan saavuttaaksesi pidempiaikaisia tuloksia. Liian kovan vedon vaarana ovat esimerkiksi kudosten repeytymät ja verenpurkautumat. On siis erittäin suositeltavaa käyttää laadukasta ja hellävaraiseksi suunniteltua vetolaitetta peniksen kasvattamiseen. Normaalin kokoiselle peniksille suositeltava laite on Andro Penis Gold ja pienelle penikselle soveltuva vetolaite on esimerkiksi Jes Extender Original vetolaite.

Peniksen pidennysleikkaus

Vaikka monet peniksen pidennysleikkaukset tuovat parhaat ja nopeimmat tulokset, tarvitsee sinun ottaa huomioon joitain seikkoja. Kannattaa varmistaa, että et aiheuta vahinkoa peniksellesi ja siten seksielämällesi, kun tarkoituksena on kuitenkin tehdä niistä parempia. Kirurginen leikkaus on kuitenkin tarpeen, mikäli kärsit esimerkiksi mikropeniksestä eli mikrofalloksesta. Tällöin muista keinoista tuskin on apua.

Peniksen pidennysleikkaus nivelsiteitä leikkaamalla ja/tai rasvaa ruiskuttamalla voi johtaa vakaviin komplikaatioihin ja peniksen epämuodostumiin. Pidennysleikkaukseen liittyy myös lukuisia muita riskejä, kuten tulehdukset, hermovauriot, herkkyyden väheneminen ja erektiohäiriöt. Ehkä kaikkein häiritsevin haittavaikutus on, että arpeutuma voi jättää peniksesi jopa pienemmäksi kuin mitä se oli ennen leikkausta. Penistä paksuntava leikkaus voi olla jopa tätäkin monimutkaisempi ja sen riskeinä ovat kuhmuinen, paakkuuntunut ja epätasaisen paksu penis.

Luonnollinen pidennysmenetelmä

Monet ovat epäilleet, voiko luonnollisella peniksen pidentämisellä todella saada tuloksia. Luonnollisilla peniksen pidennysharjoituksilla on todettu olevan jotain vaikutusta, mutta se voi viedä vuosia. Luonnollisella peniksen pidentämisellä tässä tilanteessa tarkoitetaan peniksen harjoituksia, joihin ei kuulu minkään lisälaitteen käyttäminen. Harjoituksissa ei oikein tehtynä ole varsinaisesti vaaraa, mutta suositeltavaa onkin, että kaikki harjoitukset keskeytetään, mikäli peniksessä tuntuu kipua.

Lue myös nämä