• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Teeth Whitening Kit

Hampaiden valkaisusetti
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.
Hymysi on yksi ensimmäisistä asioista, jonka muut sinussa huomaavat, joten miksi et tekisi siitä hyvän? Mint Cosmetics hampaiden valkaisupaketti tarjoaa sinulle mahdollisuuden valkaista hampaasi helposti kotonasi. Se tarjoaa turvallisen, kustannustehokkaan ja kliinisesti todistetun keinon saada upeat, jopa kahdeksan sävyä vaaleammat, hampaat, jotka säilyvät jopa kaksi vuotta.
 • Nopea, turvallinen ja ammattimainen
 • Huomattavasti valkoisemmat hampaat jo 30 minuutin jälkeen
 • Laboratorio-standardin mukaiset laadukkaat, räätälöidy muotit
 • Ihanteellinen tupakoitsijoille, kahvin juojille tai niille, joilla on värjäytyneet hampaat
 • Kätevä käyttää mukavasti omassa kotona - ei tarvetta kalliille hammaslääkärikäynnille
 • Kliinisesti todistettu ja EU-hyväksytty
 • Pysyviä tuloksia jopa kahdeksi vuodeksi
 • Mukana ilmainen valkaisukynä ja ohje DVD

Mint Cosmetics hampaiden valkaisupakkaus on erittäin suosittu tuote, jolla on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, mukaan lukien julkisuuden henkilöitä, kuten Lorraine Kelly ja Kate Garraway! Olivatpa hampaasi sitten värjäytyneet tupakoinnin tai kahvin juonnin vuoksi tai haluat vain antaa niille hieman ylimääräistä kimallusta, tämä erinomainen hampaiden valkaisija on juuri se mitä etsit.

Mikä se on?

Valkoiset hampaat ja mansikka

Mint Cosmetics hampaiden valkaisupaketti tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan kirkastaa hampaitasi mukavasti omassa kotonasi. Olitpa sitten tupakoitsija tai kahvin tai punaviinin juoja, eikä väliä kuinka hyvin olet hoitanut hampaitasi, saatat todennäköisesti kärsiä värjäytymistä jossain määrin. Mint Cosmetics hampaiden valkaisupaketin avulla voit nauttia valkoisemmista hampaista jopa kaksi vuotta ja ilman tarvetta kalliille ja aikaa vievälle hammashoidolle! Mint Cosmetics –tuotteen menestys piilee sen ainutlaatuisessa valkaisugeelissä ja yhdestä parhaiten muotoillusta muotista markkinoilla.

Mint Cosmeticsin lyhytvaikutteinen ja kliinisesti todistettu geeli voi turvallisesti ja luotettavasti tuottaa tuloksi välittömästi, ja monet käyttäjät ovatkin huomanneet eron jo ensimmäisen 30 minuutin hoidon jälkeen. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme jatkamaan tuotteen käyttöä kerran tai kahdesti päivässä noin 10-12 päivän ajan, jolloin tuotteen maukkaat minttuaromit työskentelevät vähitellen vaalentaen hampaita.

Miten käytän Mint Cosmetics hampaiden valkaisutuotetta?

Mint Cosmetics hampaiden valkaisugeelin käyttäminen ei voisi olla turvallisempaa ja yksinkertaisempaa. Aseta suumuotti 6-10 sekunniksi kulhoon, jossa on vastakeitettyä vettä. Kun muotti on pehmeä ja taipuisa, muotoile se hampaisiisi kieltä ja sormia apuna käyttäen varmistaen, että se saa oikean muotonsa. Tämä räätälöity muotti tehostaa geelin vaikutusta, jolloin voit käyttää pienemmän määrän geelin kerralla verrattuna yleisesti muotoiltuihin muotteihin.

Käytä mukana tulevaa asetinlastaa apunasi, kun levität geeliä räätälöityihin suumuotteihin, jotta koko muotti tulisi tasaisesti katettua. Vain ohut kerros geeliä muotin sisäpuolelle riittää. Muista, että liian suuri geelimäärä ei välttämättä johda parempiin tuloksiin. Kun muotti on asennettu tukevasti hampaisiin, anna vaikuttaa vähintään 30 minuutin ajan. Toista toimenpide tarvittaessa myös alahampaissa.

Suosittelemme, että ensimmäiset 7-10 päivää käyttäisit tuotetta päivittäin (tämä antaa sinulle upeat tulokset nopeasti). Tämän jälkeen käytä tuotetta noin kerran viikossa tai kahden viikon välein säilyttääksesi saavuttamasi tulokset. Saadaksesi tuloksia vielä nopeammin, voit käyttää tuotetta kaksi kertaa päivässä. Suosittelemme, että luet ohjeet ja katsot DVD:n ennen käyttöä.

Miten se toimii?

Monet asiakkaamme kertoivat näkevänsä eroa hampaiden valkoisuudessa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Vaikka tulokset vaihtelevat henkilöittäin, muut ovat huomanneet tuloksia muutaman päivän käytön jälkeen. Tulokset voivat vaihdella riippuen hampaiden kunnosta. Pitkään kahvia juoneet ja tupakoitsijat voivat kärsiä syvistä kellastumista ja värimuutoksista, jolloin valkaiseminen voi kestää hieman kauemmin. pitkäaikaisesta kahvin juonnista, tupakoinnista. Nämä käyttäjät ovat raportoineet positiivisia tuloksia 2-3 viikon käytön jälkeen.

Yksi tärkeimmistä Mint Cosmetics hampaiden valkaisupaketin eduista on sen kustannustehokkuus. Se tarjoaa samanlaisia tuloksia, kuin saavuttaisit hammaslääkärissä, mutta vain murto-osalla sen kustannuksista. Tämä tuote käyttää vastaavia aktiivisia ainesosia, joita hammaslääkäritkin käyttävät varmistaen näin myönteiset tulokset.

Valkoiset hampaat mies ja nainen

Mitä saan minun Mint Cosmetics paketissani?

 • 4x valkaisugeeliä (50+ käyttökertaa)
 • 3x räätälöitävää Mint Cosmetic suumuottia
 • 1x suumuotti pakkaus
 • 1x Ohje-kirja ja 1x DVD-video-ohje
 • 1x Hoitoa edeltävä hoitoneste
 • 1x Asetin sivellin hoitonesteelle
 • 1x Hampaiden värikartta, jonka avulla voit seurata edistymistäsi

Turvallinen käyttää

Mint Cosmetics hampaiden valkaisutuotteet noudattavat kaikkia EU:n turvallisuusmääräyksiä. Tätä tuotetta ei suositella käytettäväksi, jos olet raskaana tai imetät. Valkaisuprosessin alussa saatat huomata tummia täpliä hammasmuotissa - älä huolestu, sillä tämä on täysin normaalia ja johtuu yleensä vanhan hopeapaikan jäänteistä. Jokainen osa Mint Cosmetics hampaiden valkaisupakkaus on suunniteltu tarjoamaan sinulle turvallisen, kivuttoman ja ennen kaikkea tehokkaan hampaiden valkaisukokemuksen, joka todella laittaa hymyn huulillesi!

Ennen ja jälkeen mint cosmetics valkaisu

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Miten voin tilata oman Mint Cosmetics hampaiden valkaisupakettini?

Mint Cosmetics –tuotteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Valitse vain "Lisää ostoskoriin", ja aloita matkasi kohti kauniimpaa hymyä jo tänään!