Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Minoksidiili hiustenlähtöön

Rajaa hakua

Minoxidil® on tutkitusti paras itsehoitolääke hiustenlähtöön. Minoksidiili ( Minoxidil ® ) soveltuu hoitokeinoksi sekä naisille, että miehille. Se hidastaa hiustenlähtöä useimmilla ja auttaa lisäämään hiustenkasvua osalla käyttäjistä. Foligain valmistaa laadukkaita Minoxidil tuotteita, tarjoamme laajan valikoiman näitä tuotteita.

Uudistunut Foligain 2017 tuotevalikoima, vaihda minoksidiili trioxidiiliin

Minoxidil ® Todistetusti tehokas hoito hiustenlähtöön

Kliinisissä seurantatutkimuksissa minoksidiilillä ( Minoxidil ® ) on todettu olevan tehokas vaikutus hiustenlähdön pysäyttämiseen ja ehkäisyyyn. 5% minoksidiili valmiste on kohtalaisen tehokas jopa yli 4/5 käyttäjälle. Minoxidil ® toimii avaamalla kaliumkanavia laajentamalla verisuonia, tämä laajentuminen päästä hiustuppeen enemmän happea, ravinteikasta verta ja muita ravinteita.

  • Minoxidil ® Pysäyttää hiustupen surkastumisen
  • Ravitsee surkastuneita hiustuppeja
  • Lisää päänahan verenkiertoa
  • Minoxidil ® stimuloi uusien hiuksien kasvua

Minokdisiiliä ( Minoxidil ® ) voivat käyttää kaikki yli 18-vuotiaat miehet ja naiset, jotka kärsivät hiustenlähdöstä ja kaljuuntimisesta. Miehille soveltuu 5% minoksidiili ( Minoxidil ® ) ja naisille suositeltava annos on 2% minokdisiili ( Minoxidil ® ) . Naisten hiustenlähdön oireina voi olla hiusten oheneminen ja harventuminen. Minoxidil ® valmisteita ei tulisi levittää jos päänahka on punoittunut, turvonnut tai tulehtunut.

Hoitotuloksia voi odottaa kahden kuukauden säännöllisen päivittäisen käytön jälkeen. Joskus hoitotulosten näkyminen voi kestää kauemmin, joskus jopa yli neljä kuukautta. Hiusten uudelleenkasvun alettua voi hiukset olla untuvaisia, värittömiä ja huomaamattomia, mutta pidemmällä jatkuvalla käytöllä hiusten väri ja paksuus palautuu normaalin hiusten tasolle.

Mitä Minoxidil ® tuotteita on markkinoilla

ShytoBuy tarjoaa useita erilaisia minoksidiili ( Minoxidil ® ) valmisteita. Tuotteiden koostumus voi olla erilainen, löydät valikoimastamme varmasti sopivimman tuotteen itsellesi. Olipa se sitten hiusravinne, minoksidiili neste tai minoksidiili vaahto. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaan mahdollisen Minoxidil ® tuotteen itsellesi.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi