Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Minoksidiili liuos vai minoksiidiili vaahto?

Foligain tuotevalikoima tarjoaa tehokkaat ratkaisut miestyyppisen hiustenlähdön hoitoon. Sen minoksidiilia sisältäviä hoitotuotteita löytyy niin vaahdon kuin liuoksen muodossa.

Miehille suunnitellut Foligain minoksidiili liuos ja vaahto voivat keskenään tuoda käyttäjälleen samoja tuloksia, sillä ne sisältävät saman määrän minoksidiilia. Tärkein erot näiden valmisteiden välillä on siinä, miten ne mitataan ja miten niitä käytetään.

Lisää Foligainista

Foligainilla on vuosien kokemus tuottaa turvallisia ja tehokkaita tuotteita miesten ja naisten hiustenlähtöön. Foligain tuotevalikoima koostuu kapseleista, vaahdoista ja nesteistä tarjoten vaihtoehtoja niin hiustenlähdön ehkäisyyn kuin uuden hiustenkasvun stimulointiin. Foligain hyödyntää luotettavia ja turvallisia ainesosia luoden tehokkaita ja riskittömiä ratkaisuja hiustenlähdön ongelmiin.

Foligain Minoksidiili liuoksen käyttö

Nestemäinen Foligain minoksidiili liuos levitetään suoraan kuivaan päänahkaan, kaljuuntuvaan alueeseen, käyttäen tuotteeseen kuuluvaa pipettiä. Ota 1ml nestettä pipettiin ja levitä päänahkaan kaksi kertaa päivässä. Liuos tulee levittää tasaisesti koko hoidettavalle alueelle. Mikäli käytät sormiasi levittämiseen, muista pestä kätesi huolellisesti levittämisen jälkeen. On suositeltavaa jatkaa tuotteen käyttöä myös sen jälkeen, kun hiustenkasvu on palautunut, jotta hiustenlähtö ei uusiutuisi.

Foligain Minoksidiili vaahdon käyttö

Samoin kuin Foligain neste, myös Foligain minoksidiili vaahto levitetään puhtaaseen päänahkaan. Pipetin sijasta, vaahto levitetään suoraan sormenpäillä kaljuuntuvalle alueelle. Myös vaahdon levittämisen jälkeen on suositeltavaa pestä kädet huolellisesti. Foligain on valmistanut vaahdon myös naisille sisältäen pienemmän pitoisuuden minoksidiilia.

Kumpi minun kannattaisi valita?

Kuten aiemmin mainittiin miehille tarkoitetut vaahto ja liuos sisältävät molemmat 5% minoksidiilia, ja ovat siis yhtä tehokkaita, kun niitä käytetään oikein ja ohjeiden mukaisesti. Naisille valittavana on vain vaahto, joka sisältää 2% minoksidiilia. Yksi etu Foligain nesteessä on se, että pipetin avulla voi helpommin mitata nesteen määrää ja siten noudattaa tarkkaan suositeltua annostusta. Vaahto vastaavasti vaatii silmämääräisesti oikean annostuksen. Ratkaisevana tekijänä hoitotuotetta valittaessa voi olla se, että tunnetko olosi mukavammaksi käyttäessäsi pipettiä vai sormenpäitäsi tuotteen asettamiseen.

Huomioitavaa

Tulokset eivät ole nähtävissä välittömästi, mutta jos käytät Foligain tuotetta säännöllisesti päivittäin, voit huomata hiustenlähtösi pysähtyneen ja uusien hiusten kasvun alkaneen noin neljän kuukauden kuluttua hoidon aloittamisesta. Foligain, kuten muutkin hiustenlähdön hoitotuotteet, eivät kuitenkaan toimi samalla tavoin jokaisella käyttäjällä vaan tulokset voivat vaihdella riippuen käyttäjän karvatupesta ja hiustenlähdön vakavuudesta.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa