Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Minkälainen liukuvoide on paras minulle?

Kun olet ensin tutustunut erityyppisiin liukuvoiteisiin, voit saada jonkinlaisen käsityksen siitä, minkälainen liukuvoide olisi sinulle sopivin. Tässä kuitenkin hieman lisäapua oman liukuvoiteen valintaan.

Liukuvoide yksin käytettäväksi

Jokaisella, joka etsii liukuvoidetta masturbointitarkoitukseen, on paljon vaihtoehtoja - sukupuolesta riippumatta. Molemmat, sekä vesi- että silikonipohjaiset liukuvoiteet, voivat toimia hyvin niin nestemäisenä kuin geelinä. Jos hyödynnät enimmäkseen käsiäsi, voi vesipohjainen ja nestemäinen liukuvoide olla erinomainen vaihtoehto. Tämä soveltuu myös leluille.

Mikäli sinulla on tapana nauttia pitkistä masturbaatiohetkistä, voi pitkäkestoinen silikonipohjainen liukuvoide olla parempi valinta sinulle. Näin vältät tarvetta jatkuvasti lisäillä liukastetta. Kun käytät liukastetta vain itsesi kanssa, sinun ei tarvitse miettiä kuin omia tarpeitasi. Voit siis rauhassa tutustua erilaisiin voiteisiin, ja valita niistä itsellesi sopivin.

Liukuvoide käytettäväksi kondomin kanssa

Jos pidät hauskaa ystäväsi tai ystäviesi kanssa, sekä silikoni- että vesipohjainen liukuvoide on hyvä valinta, sillä ne ovat useimmiten lateksiystävällisiä. On hyvä pysytellä erossa öljypohjaisista liukasteista, sillä ne voivat heikentää kondomia. Mikäli käytät lisäksi erilaisia leluja, on hyvä muistaa, että silikonipohjaiset liukuvoiteet eivät sovellu silikonihartsista valmistetuille tai silikonilla päällystetyille seksileluille. Tässä tilanteessa varma valinta on esimerkiksi vesipohjainen KY Jelly, jota on turvallista käyttää niin kondomien kuin lisävarusteiden kanssa.

Liukuvoide vesileikkeihin

Haluatko saada enemmän irti rantalomastasi? Suunnittelitko intiimejä hetkiä uudessa paljussasi? Usko tai älä, mutta hyödyntäen pelkkää vettä liukasteena, voi jopa aiheuttaa lisää kitkaa ja tehdä seksistä vähemmän nautinnollisempaa sinulle ja kumppanillesi. Joten, jos harrastat paljon vesileikkejä, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan silikonipohjaisen liukuvoiteen.

Liukuvoide niille, jotka etsivät uusia seikkailuja

Jos haluat tuoda lisämaustetta makuuhuoneeseen ja kokeilla jotain uutta, saatat nauttia liukuvoiteista, jotka sisältävät joitain lisäominaisuuksia. Jotkut liukuvoiteet tuottavat lämmön tai kihelmöinnin tunnetta iholla tuottaen uusia miellyttäviä tuntemuksia.

Maustetut liukuvoiteet voivat myös olla hauskaa vaihtelua rutiineihin, etenkin jos suullinen stimulaatio on tärkeä osa seksielämäänne.

Liukuvoide herkälle iholle

Oletko altis allergisille reaktioille, kuten ihottumalle? Tai oletko tuntenut kipua tai poltetta aiemmin käyttämiesi liukuvoiteiden kanssa? Jos näin on, voit halutessasi käyttää liukuvoidetta, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Jos siis olet huolissasi ihosi reaktioista liukasteisiin, valitse hypoallergeeninen liukuvoide.

Liukuvoiteet eivät ole vain seksiä varten

Vaikka seksi on varmaan ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen, kun puhutaan liukuvoiteista, ne eivät ole vain yhdyntöjä varten. Itse asiassa, monet naiset käyttävät liukuvoidetta auttamaan kuivan emättimen aiheuttamaa epämukavuutta. Emättimen kuivuutta voi ilmetä missä vaiheessa tahansa, mutta useimmiten se on yhdistetty vaihdevuosiin, jolloin nainen kokee muutoksia luonnollisessa hormonitasossaan. Mikäli kärsit emättimen kuivuudesta, on hyvä ottaa asia puheeksi lääkärin tai gynekologin kanssa, mutta jos haluat, ensin kokeilla selviytyväsi ilman konsultointia, voit kokeilla vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka on tarvittaessa helppo pestä pois alusvaatteista ja lakanoista.

Nyt, kun tiedät kaiken saatavilla olevista liukuvoiteista, voit aloittaa ostamisen. Tutustu valikoimaamme laadukkaita liukuvoiteita, ja tilaa omasi jo tänään.

Jaa