ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miksi kannattaa valita peniksen venytin penispumpun sijaan?

Peniksen pidentäjä lisää joko peniksen ympärysmittaa tai pituutta tai molempia. On olemassa monia eri menetelmiä tämän saavuttamiseksi. Näistä yleisimpiä ovat peniksen pidentäjät ja penispumput. Tässä artikkelissa tarkastelemme ja vertailemme näitä kahta menetelmää

On paljon syitä, miksi miehet haluavat käydä läpi peniksen pidennys prosessin. Miehet, jotka kärsivät erektiohäiriöistä tai Peyronien taudista, käyttävät peniksen pidennyslaitteita oireidensa kurissa pitämiseen. Jotkut miehet taas käyttävät niitä lisäämään luonnollista kokoaan. Oli syy mikä tahansa, peniksen pidentäminen on lääketieteellisesti hyväksytty menetelmä.

Penispumput

Penispumppuja käytetään usein antamaan nopean avun erektiohäiriöihin. Pumppuja käyttävät usein ne miehet, jotka eivät halua ottaa lääkkeitä. Periaatteessa penispumppua käytetään saavuttamaan nopeasti ja tilapäisesti parempi erektio tai suurempi penis.

Penispumppu on ontto, lieriön mallinen putkilo, joka asetetaan peniksen ympärille. Se luo alipaineen putkilon sisään lisäten verenkiertoa penikseen. Noin 15-20 minuuttia pumppausta päivässä on suositeltavaa tulosten saavuttamiseksi.

Voi kestää jonkin aikaa ennen, kuin käyttäjät huomaavat tuloksia penispumpun käytöstä. Toiset voivat nähdä tuloksia välittömästi, mutta nämä tulokset ovat kuitenkin vain väliaikaisia. Tämän lisäksi penispumput eivät ole yhtä tehokkaita Peyronien tautia hoidettaessa verrattuna peniksen vetolaitteisiin.

Peniksen vetolaitteet

Peniksen vetolaite tai peniksen venytin, kuten Jes Extender, on yksi suosituimmista vaihtoehdoista miehille, jotka tavoittelevat pidempää penistä. Peniksen vetolaite käyttää vetovoimaa suurentaakseen ja pidentääkseen penistä pysyvästi. Se siis kirjaimellisesti vetää penistä jatkuvan paineen kanssa edistäen kudosten kasvua. Peniksen venyttimen käyttö takaa penikselle suuremman ympärysmitan ja pituuden.

Peniksen vetolaitteen käyttö yhdistetään usein Peyronien tautiin. Peyronien tauti aiheuttaa peniksen luonnotonta kaarevuutta joko jyrkästi oikealle, vasemmalle tai suoraan alaspäin. Peniksen venytin voi auttaa korjaamaan tätä kaarevuutta.

Peniksen venytintä pidetään yleensä 4-6 tuntia päivässä noin kuuden kuukauden ajan. Sen johdonmukainen käyttö johtaa yleensä toivottuihin tuloksiin. On kuitenkin suositeltavaa pitää taukoa vähintään yhden päivän viikossa antaen penikselle mahdollisuuden korjata itseään ja kasvaa kokoa.

Useimmiten peniksen vetolaitteen avulla on saavutettu jopa 30 %:n kasvu peniksen kokoon - noin 2,5 - 7,5 cm pituutta ja noin 4 cm ympärysmittaa. Peniksen venyttimellä saavutettavat tulokset ovat yleensä pysyviä verrattuna penispumppuun, joka antaa tilapäisiä tuloksia.

Suositus

Sekä penispumppu että peniksen venytin lupaavat tuloksia suuremman peniksen saavuttamisessa. Päätös penispumpun ja peniksen vetolaitteen välillä riippuu omista tavoitteista. Jos halutaan välittömiä tuloksia, ei ole epäselvyyttä siinä, että penispumppu on paras valinta. Pumppu auttaa myös lisäämään erektiota ja torjumaan erektiohäiriötä. Penispumppujen tiedetään kuitenkin tuottavan vain väliaikaisia tuloksia.

Toisaalta, jos halutaan saavuttaa pitkän aikavälin tuloksia, peniksen venytin lisää pysyvästi peniksen ympärysmittaa ja pituutta. Ainoa haittapuoli on, että tulosten saavuttamisessa voi mennä useampi kuukausi. Lisäetuna niissä kuitenkin on se, että ne auttavat luonnollisesti korjaamaan peniksen kaarevuutta.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa