Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mikä tekee hydropumpusta paremman kuin ilmapumppu?

Vaikka on olemassa monia muitakin vaihtoehtoja miehille, jotka haluavat parantaa erektiotaan ja lisätä sen kovuutta sekä yleistä peniksen kokoa, tarjoavat penispumput joitain sellaisia etuja, mitkä tekevät niistä harkitsemisen arvoisia.

Ensinnäkin, penispumpun käyttö ei ole kivuliasta. Lisäksi penispumput voivat auttaa miehiä, jotka kärsivät erektiohäiriöistä, jolloin heidän ei tarvitse turvautua lääkkeisiin tai kivuliaisiin toimenpiteisiin.

Mikä on penispumpun pääasiallinen tarkoitus?

Useimmat miehet käyttävät penispumppua saavuttaakseen tai ylläpitääkseen erektion, mitä he luonnollisesti eivät pysty ylläpitämään. Penispumppuja käytetään usein hoitovaihtoehtona erektiohäiriöihin sekä niihin liittyviin oireisiin. Jotkut miehet kuitenkin käyttävät penispumppua suurentaakseen peniksensä kokoa pysyvästi.

Miten vesikäyttöinen penispumppu toimii?

Hydraulipumppu, kuten Bathmate Hydromax, on suunniteltu tuottamaan niin paljon laajentumista kuin mahdollista ja samalla käyttämään niin vähän puristusvoimaa kuin tarpeen. Tämä vähentää painetta ja epämukavuuden tunnetta peniksessä, etenkin verrattuna perinteiseen tyhjiöpumppuun, mutta tarjoaa silti maksimaalisen peniksen kasvun.

Hydraulipumppu käyttää veden voimaa luoden peniksen ympärille tyhjiön, mikä vaaditaan peniksen suurentamiseksi. Se myös mahdollistaa paljon tasaisemmin jakautuneen paineen penikseen niin, että koko altistuu paineelle eikä vain jotkut sen osat, kuten voi tapahtua tyhjiöpumpun käytössä. Jotta saisit parhaimman hyödyn irti hydraulipumpustasi, tulee sinun käyttää sitä säännöllisesti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Miten ne eroavat ilmakäyttöisistä tyhjiöpumpuista?

Vesikäyttöiset penispumput, kuten Bathmate hydraulipumput, eroavat monin tavoin perinteisiin penispumppuihin verrattuna. Esimerkiksi, siinä, että ne eivät vaadi ulkoista käsipumppua tehden niistä pienempiä ja visuaalisesti miellyttävämpiä.

Lisäksi ne ovat helpompia käyttää, sillä sinun tarvitsee vain painaa pumppua itseäsi vasten ja tämä luo paineen tyhjiöön. Peniksellä ei myöskään ole samanlaista vaaraa kokea vaarallista paineen määrää toisin kuin tyhjiöpumpuilla.

Ovatko ne turvallista käyttää?

Hydrauliikan luonne on se, mikä tekee vesikäyttöisestä penispumpusta niin turvallisen ja innovatiivisen tyhjiöpumppuihin verrattuna. Perinteiset penispumput ovat yleensä tyhjiöpumppuja, vaikka vanhemmat ovatkin käsikäyttöisiä. Tyhjiöpumput vaativat äärimmäisen huolellista käyttöä välttääkseen liiallisen paineen muodostumista penikseen. Vesikäyttöiset ja hydrauliikkapumput sisältävät useita turvamittareita minimoidakseen peniksen loukkaantumisriskiä.

Ovatko tulokset pitkäaikaisia?

Penispumpun käyttöä voidaan verrata siihen, miten harjoitamme muitakin kehon osiamme. Kun sitä tehdään säännöllisesti, aikataulua noudattaen ja pitkällä aikavälillä, on pysyviä tuloksia odotettavissa. Sama sääntö pätee myös penispumppuihin. Säännöllisesti käytettynä ne voivat auttaa miestä saavuttamaan suuremman peniksen sekä kovemmat ja kestävämmät erektiot.

Jos pidät pitkiä taukoja hydrauliikkapumpun käytössä, tulokset voivat ajan myötä heiketä. Myös niitä miehiä, jotka ovat huomanneet parannusta peniksen koossa laadukkaan hydraulipumpun käytössä, suositellaan jatkamaan käyttöä myös jatkossa tulosten ylläpitämiseksi.

Yksi huolestuttavista tapahtumista, mitä voi tapahtua käyttämällä huonosti suunniteltua penispumppua tai käyttämällä tyhjiöpumppua virheellisesti, on Peyronien taudin kehittyminen. Tämä johtaa epämuodostuneeseen penikseen, mikä voi tuottaa suurta tuskaa ja epämukavuutta. Pumppuja, jotka eivät sisällä turvamekanismeja, tulisi aina välttää, jotta et vahingossa aiheuta pysyvää vahinkoa penikseesi. Vesikäyttöisen penispumpun luonteen vuoksi, tätä riskiä ei ole.

Edellä on mainittu tärkeimmät syyt siihen, miksi vesikäyttöinen hydraulipumppu on paras valinta miehille, jotka ovat tosissaan sekä turvallisuuden että tulosten suhteen.

Lue myös nämä