Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mikä on suositeltu annos vadelmaketonin uutetta?

Oletko miettinyt, mikä on suurin turvallinen päivittäinen annos vadelmaketonia? Vai mietitkö enemmän mikä on pienin mahdollinen annos tulosten saavuttamiseen?

Suositeltu päivittäinen annostus vadelmaketonia riippuu lisävalmisteen valmistajasta sekä muista eri tekijästä. Lue lisää alta, ja löydä itsellesi sopivin annostus tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ymmärrä, miten vadelmaketoni toimii

Jotta oikea annostus lisäravinnetta löytyisi, on ensin ymmärrettävä, miten vadelmaketoni toimii. Kaksi keskeistä tutkimusta ovat havainneet, että vadelmaketoni voi:

  • Vähentää rasvan kertymistä maksaan ja siten pudottaa painoa parin kuukauden käytön jälkeen
  • Parantaa noradrenaliinin kykyä polttaa rasvaa
  • Nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • Nostaa adiponectinin tasoa, minkä on havaittu parantavan insuliiniherkkyyttä

On kuitenkin tärkeä huomata, että nämä tulokset on saatu tutkimuksista, jotka on tehty laboratoriohiirillä käyttäen annostusta 0,5-2,1g/kg, mikä korreloi ihmisen arvioitua annostusta 80-340mg/kg. Näin ollen vastaavat sopivat annostukset ovat:

  • 68 kg painoisella henkilöllä 870 - 3 700mg
  • 90kg painoisella henkilöllä 1 100 - 5 000 mg

Tutkimukset myös osoittivat, että suurempi annos vadelmaketonia paransi tulosta. Tämän vuoksi sen suositellut annostukset ovat korkeampia muihin vastaaviin laihdutuspillereiden yhdisteisiin verrattuna, joissa päivittäinen annos on yleensä noin 100-500 mg. On kuitenkin todettu, että vadelmaketoni toimii tehokkaimmin yhdistettynä kofeiiniin.

Miten paljon vadelmaketonia lisäravinne sisältää

Toinen tärkeä tekijä on kustannukset. Sen erittäin kehittyneen luonteen vuoksi, vadelmaketoni on kallis yhdiste, mikä on johtanut monien heikkolaatuisten ravintolisien tulon markkinoille. Nämä kuitenkin sisältävät enemmän täyteaineita kuin varsinaista vadelmaketoni uutetta.

Viimeisten EU-säädösten vuoksi, ei ole enää mahdollista ostaa korkeapitoista vadelmaketoni uutetta, vaan lisäravinteet on nyt rajoitettu sisältämään 4% ketoniuutetta. Tämän vuoksi onkin erityisen suositeltavaa yhdistää se kofeiiniin, jotta sen tehokkuus saataisiin maksimoitua.

Kaikki riippuu tuloksista

Tarkasteltaessa asiakaspalautteita, on todettu että suurempien annosmäärien ja myönteisten tulosten välillä on yhteisvaikutusta, etenkin jos ne yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan.

Tämän vuoksi suosittelemme käymään läpi alla olevan tarkistuslistan, kun olet ostamassa vadelmaketoni lisäravinnetta:

  • Kuinka paljon vadelmaketonia saat? Yritä saada noin 500mg puhdasta ketoniuutetta päivittäin. Tai käytä lisäravinnetta, joka yhdistää sen kofeiiniin.
  • Onko siinä täyteaineita? Varo matalapitoisia vadelmaketonikapseleita, jotka voivat sisältää täyteaineita ketoniuutteen sijaan.
  • Lopuksi, varmista, että lisäravinne on valmistettu GMP ja ISO9001:2008 sertifioidussa laboratoriossa, mieluiten Euroopassa tai Yhdysvalloissa, joissa turvatarkastukset ovat tiukemmat.

Meidän Raspberry Ketone Pure sisältää sallitun maksimimäärän 4% vadelmaketonia, ja ottamalla 3 kapselia päivässä, saat 1200mg päiväannostuksen ketoniuutetta.

Jaa