Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mihin penispumppua voi käyttää?

On olemassa lukuisia myyttejä ja faktoja siitä, mitä penispumpun kanssa voi tehdä ja mitä ei. Penispumppu ei pysyvästi suurenna penistäsi. Penispumppu ei voi luoda pysyvää erektiota. Tästä huolimatta, jos tunnet tarvetta käyttää penispumppua, voit käyttää sitä niin usein kun on tarpeen, kunhan käytät sitä oikein.

Kuinka usein penispumppua voi käyttää?

Jos mietit penispumpun ostamista, saattaa mielessäsi pyöriä kysymys: ”Kuinka usein minun pitäisi penispumppua käyttää?” Voit käyttää penispumppua niin usein kuin on tarpeen, kunhan käytät sitä oikein ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. On suositeltavaa odottaa noin 60 minuuttia jokaisen käyttökerran välillä.

Mihin penispumppua voi käyttää?

Nyt kun tiedät miten usein voit turvallisesti penispumppua käyttää, tulee sinun oppia, mitä sen kanssa voit tehdä ja mitä et.

Penispumpun käyttö peniksen pidennykseen

Jos penispumppu voisi tehdä jokaisesta miehestä hyvin varustetun, valmistajat eivät pystyisi pysymään kysynnän vauhdissa. Oli sitten taantuma tai ei, jokaisella miehellä maan päällä olisi penispumppu hallussaan, tarvitsivat he sitä todella tai ei. Miehet, jotka ovat huolissaan peniksensä koosta, olisivat pumppaamassa 24 tuntia vuorokaudessa, mikäli pysyvä peniksen pidennys pumpun avulla olisi mahdollista.

Toisaalta penispumpun on todettu tuovan tuloksia peniksen pituudessa, kun sitä muistetaan käyttää myös tulosten syntymisen jälkeen. Bathmate Hydromaxin käyttäjät ovat huomanneet kasvua sekä peniksen pituudessa että paksuudessa noin 2-3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Penispumppua voidaan kuitenkin verrata kehon rakentamiseen, jolloin tulokset eivät säily ellei niitä ylläpidä.

Penispumpun käyttö masturbointiin

Miehet voivat käyttää penispumppua myös mielihyvän tuottamiseen ja käyttää sitä apuna masturbointiin. Miksi siis käyttäisit kättäsi, kun voit pumpata itsellesi välittömän tyydytyksen?

Penispumpun käyttö lääketieteellisesti

Lääketieteellisesti penispumppua voidaan käyttää saavuttamaan erektio eturauhasleikkauksen jälkeen. Eturauhasleikkauksen aikana hermot voivat vaurioitua eikä näin osaa vastata manuaaliseen stimulaatioon. Penispumppu vetää verta penikseen mahdollistaen erektion.

Penispumppu voi olla avuksi erektiohäiriöissä myös muulloinkin kuin vain leikkauksen jälkeen. Bathmate Penispumppu voi auttaa saavuttamaan kovemman ja kestävämmän erektion usein jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Vaikka penispumppu ei välttämättä tuota pysyviä tuloksia peniksen koossa tai erektion kovuudessa, se voi tuottaa tilapäisiä tuloksia ja etuja. Sen käyttö on turvallista niin kauan, kun noudatetaan valmistajan ohjeita eikä penispumppua käytetä väärin. Ylipumppaaminen voi aiheuttaa verisuonten purkautumista yhdessä muiden lääketieteellisten ongelmien kanssa.

Lue myös nämä