Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Miehen hedelmällisyyttä parantavat ravintoaineet

Useimmat pariskunnat haluavat jossain vaiheessa perustaa perheen. Valitettavasti, monet parit yrittävät ja yrittävät, mutta eivät pysty kykene tulemaan raskaaksi. Joissain tapauksissa lapsettomuus johtuu miehen puutteellisesta hedelmällisyydestä, ja tällöin pieni apu voi olla tarpeen. Hyvä ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat ensisijainen lähtökohta hedelmällisyyden parantamiseen.

Vitamiinit ja hedelmällisyyttä parantavat ravintolisät voivat olla tehokkaita apuja parantamaan miehen hedelmällisyyttä. Olemme koonneet viisi parasta vitamiinia, jotka voivat lisätä hedelmällisyyttäsi.

C-Vitamiini

löytyy useista hedelmistä ja elintarvikkeista, kuten omenasta, appelsiinista, kiivistä, parsakaalista, kaikenlaisista paprikoista ja perunasta. Kannattaa pyrkiä saamaan noin 90 mg C-vitamiinia päivittäin.

E-Vitamiini

tehostaa miehen potenssia, sillä se antaa siittiöille voimaa tunkeutua naisen munasoluun. Tämä onkin oikeastaan kaikkein olennaisin osa raskaaksi tulemista, Murot, auringonkukan siemenet, pähkinät, ympäristöystävälliset runsaat kasvikset, tomaatit, maapähkinävoi ja avokado ovat erinomaisia E-vitamiinin lähteitä. On suositeltavaa saada 15 mg E-vitamiinia joka päivä, mutta suurempikaan annostus ei ole haitaksi keholle

B-Vitamiini

ja erityisesi B12, on yksi lukuisista vitamiineista, jotka parantavat miehen hedelmällisyyttä. B12-vitamiinin saannille ei ole mitään rajaa, sillä se ei suurinakaan annoksina vaikuta koko kehoon. Suositeltava päiväannostus on kuitenkin 2,4 mikrogrammaa. Se lisää siittiöiden tuotantoa ja laatua. B12- ja muita B-vitamiineja saa äyriäisistä, pavuista, munista, maidosta ja lukuisista vihanneksista.

L-Arginiini

Hedelmällisyyttä parantavat vitamiinit ovat vahvistaneet kumppaneiden raskaaksi tulemisen mahdollisuuksia, ja L-arginiini ei ole poikkeus. Se on proteiini, joka lisää siittiöiden hedelmällisyyttä ja liikkuvuutta. Mitä enemmän siemennestettä ejakuloidaan, sitä paremmat mahdollisuudet parilla on tulla raskaaksi. Suositeltava päivittäinen annos on 4 milligrammaa. Parmesaani, täysmaito, maustamaton jogurtti, kana, äyriäiset, kaurapuuro ja pähkinät sisältävät paljon L-arginiinia. Myös erektiohäiriön luonnolliseen hoitoon kehitetty Prelox ravintolisä käyttää toisena vaikuttavana aineenaan L-arginiinia, mikä osaltaan vaikuttaa typpioksidin tuotantoon lisäten näin tervettä verenkiertoa miehen sukuelimiin.

Sinkkioksidi

on myös todella tärkeää siittiöillesi, sillä joka siemensyöksyllä menetät 5 mg sinkkiä. On siis tärkeää nostaa päivittäistä sinkkiannostusta korvataksesi menetetyt. Sinkkioksidin tiedetään myös lisäävän siemennesteen määrää, ja se onkin yksi tärkeimmistä vitamiineista niille, jotka eivät kykene tulla raskaaksi. On jopa arvioitu, että miehet, jotka eivät kykene saamaan lapsia,, kärsivät sinkin puutteesta. Osterit, jogurtti, pähkinät, täysmaito, juusto ja kaurapuuro ovat erinomaisia sinkin lähteitä. 1-4 mg sinkkiä päivässä on riittävä määrä pitämään sinut terveenä.

Hedelmällisyyttä lisäävät ruoat ovat päivittäisiä aterioita, jotka auttavat pysymään terveenä ja hedelmällisenä. Maitotuotteet, kala, naudanliha, jamssit, hedelmät ja osterit ovat esimerkkejä elintarvikkeista, jotka auttavat parantamaan miehen hedelmällisyyttä. On monia ruokia, jotka takaavat auttavansa miestä tulemaan hedelmällisemmäksi. Suurin tekijä on kuitenkin tasapainoinen ruokavalio, joka koostuu lukuisista vitamiineista ja kivennäisaineista.

Jaa