Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

MaxSize Voide

150 ml Voide | Miehistä mittaa ja erektiota tukeva voide

Yhteenveto

Miehisen varustuksen ja mieskunnon kohentamiseen on tarjolla lukuisia tuotteita. Usein paras vaihtoehto on keskittyä yhteen tuotteeseen; joka on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja luonnollisesti tehokas. MaxSize voide tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Se on suosituin mieskuntoa ja varustusta kohentava paikkallisvoide maailmassa ja sen nimeen vannovat lukuisat miehet maailman ympäri.

  • Suunniteltu auttamaan kovuudessa ja kohentamaan paikallisesti käytettynä
  • Käyttää transdermaalista vazogeeni VTT™ -teknologiaa
  • Miellyttävä ja silkinpehmeä geelimäinen koostumus
  • Sisältää Butea Superbaa ja Aloe Veraa
  • Imeytyy nopeasti ja ei jätä ihoa tahmeaksi
  • Raikastava piparminttu öljy tuoksuu hyvälle
  • Voidaan käyttää partnerin kanssa intiimissä kanssakäymisessä

MaxSize voide on todellakin ainutlaatuinen tuote verrattuna muihin mieskuntoa kohentaviin tuotteisiin. Ainutlaatuinen transdermaalinen vazogeeni VTT™ -teknologia on ainutlaatuinen tässä tuotekategoriassa, tämä yhdistetettynä yrttiuutteisiin ja hyviin aineosiin takaavat toimivan tuotteen. Nopea imeytymisteho, silkkinen koostumus ja kirkas väri tekevät tästä voiteesta helppokäyttöisen, huomaamattoman ja erittäin miellyttävän käyttää.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Silikoniton
33.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Onko koolla merkitystä?

Vuonna 2014 tehty brittiläinen “British Sex Survey” -tutkimus paljasti, että 25% miehistä oli tyytymättömiä miehuutensa kokoon. Miehille varustuksen koon vertailu voi olla kiusallinen puheenaihe, usein vertailukohtaa saadaan vain lehdistä, televisiosta tai internetistä. Tämä vertailu voi olla haitallista ja voi vaikuttaa siihen mitä mieltä mies on omasta miehisestä varustuksestaan. Siksi onkin hyvinkin tavallista että miehet turvautuvat laitteisiin, voiteisiin ja ravintolisiin parantaakseen itsetuntoaan, sekä hälventääkseen huoltaan miehisestä koostaan että suorituskyvystään.

Mitä etuja transdermaalinen imeytyminen tuo voiteelle?

Transdermaalinen imeytyminen viittaa siihen miten voiteen aktiiviset ainesosat imeytyvät ihon kautta elimistöön. Voiteen aktiiviset ainesosat imeytyvät nopeasti ihoon, jonka kautta voiteen hyödylliset ainesosat pääsevät nopeammin elimistöön. Samaa vaikuttavien aineiden imeytymistapaa käytetään useissa paikallisvoiteissa, öljyissä ja geeleissä. Se onkin ideaali valinta jos et tykkää niellä kapseleita ja haluat voiteen joka vaikuttaa viipymättä paikallisesti.

MaxSize miehistä kuntoa & varustusta kohentava voide

Pitkän ja kattavan tutkimuksen jälkeen tuotekehitystiimi MaxSizella kehitti ideaalin koostumuksen paikallisvoiteeseen, joka on avulla mieskuntoa voi kohentaa huomaamatta. Aineosiksi kelpuutettiin vain parhaat ja tunnetuimmat luonnosta saatavat tehoaineet kuten Butea Superba ja ihoa hellivä kestosuosikki Aloe Vera. Näistä ainesosista rakentuu pohja tasapainoiselle MaxSize voiteelle. Nämä laadukkaat ainesosat imeytyvät tehokkaan transdermaalisen vazogeenisen VTT™ -teknologian avulla kehoon nopeasti, jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

The Secret of The Formula

Performance

Suorituskyky
Luonnolliset ainesosat tukevat miehistä suorituskykyä. Yksi tärkeimmistä ainesosista on Superba, jonka on useissa tutkimuksissa yhdistetty parantuneeseen miehiseen suorituskykyyn. Lue tästä lisää

Lubrication

Ihon kosteutus
Mieskuntoa ja varustusta kohentava voiteelle on ominaista tarjota hyvä liukukyky ja imeytyminen. Tästä syystä tuotteessa on Aloe Veraa, joka auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Miellyttävä geelimäinen koostumus on kiva käyttää ja ainesosat imeytyvät nopeasti.

Freshness

Raikkaus
Nautinnollisen raikkaan ja virkistävän tuoksun takaamiseksi koostumukseen on lisätty yhtä tunnetuinta yrttiä. Piparminttuöljy tunnetaan sen viilentävästä, kiinteyttävästä ja virkistävästä aromista. Se voi myös vahvistaa ja sävyttämään ihoa, täten se onkin yksi pääainesosista.

Täydellinen ainesosaluettelo / Ingredientes Butea Superba uute (botanical extract infused in purified water), propylene glycol, dimethicone, polysorbate-80, glycerine, carbomer, aloe vera gel, menthol, peppermint oil, niacin, diazolidinyl urea/oidopropynyl butylcarbamate.

Käyttöohje

MaxSize voiteen käyttämien on helppo ja nopeaa, voit käyttää voidetta ennen intiimiä kanssakäymistä. Ota sopiva määrä voidetta ja levitä suoraan halutulle alueelle paikallisesti. On normaalia, jos tunnet että ihoalue jolle voidetta levitit tuntuu lämpimältä: Se tarkoittaa että voide toimii ja aktiiviset ainesosat imeytyvät ihoon paikallisvoiteeseen kehitetyllä tavalla.

Turvallinen käyttää

MaxSize sisältää vain luonnollisia ainesosia ja se ei sisällä keinotekoisia säiltysysaineita, täten sen käytöllä ei ole todettuja sivuvaikutuksia. Vältä voiteen joutumista silmiin ja silmänympärysiholle. Voide sopii kaikille ihotyypeillä ja yli 18-vuotiaille. Suosittelemme että luet ainesosaluettelon huolellisesti ennen tuotten käyttöä.

MaxSize Voide 150 ml Voide | Miehistä mittaa ja erektiota tukeva voide

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.00% pohjautuen 14 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Vaikuttaa nopeasti

T Taneli
Verified Purchase

Hyvä levittää. Kestin melkein koko yön. Kannattaa kokeilla!

N Niko
Verified Purchase

Tekee sen minkä lupaa

D D
Verified Purchase

Pidän tästä tuotteesta. Myös vaimoni on ollut tyytyväinen. Sopii kaikenikäisille

T Tapio
Verified Purchase

joo-o. Ihan ok

m maxsize
Verified Purchase

En ehkä huomannut eroa muihin vastaavanlaisiin tuotteisiin. mutta tekee sen minkä pitääkin.

j jaska
Verified Purchase

Helppo ja kätevä voide. Ei haise!

T Toni
Verified Purchase

Olen tykännyt tästä voiteesta, kiitos

L Leevi
Verified Purchase

Ostaisin uudestaankin....

A Aksu
Verified Purchase

Tämän käyttäminen saa hymyn korviin. Voide on todella silkkisen pehmeä ja se tuntuu kivalta levitettäessä. Petikumppanin sanoin “tätä erektiovoidetta pittee kyllä hankkia lissee”.

K Kari
Verified Purchase

Tästä toimivampaa tuotetta saa hakea. Imeytyy ihoon todella tehokkaasti ja vaikuttaa nopeasti!

A Antti
Verified Purchase

Kätevä ja helppokäyttöinen

K Ki
Verified Purchase

Voide aiheuttaa pientä kihelmöintiä, mutta ei huonolla tavalla. Olen tyytyväinen tuotteeseen ja aion käyttää sitä myös jatkossa

D Darren
Verified Purchase

Tuntuu suuremmalta!! Toimii paremmin kuin hyvin

P Patrick

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä