ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

maxmedix VariGo Pillerit

60 kpl | Vahvistava resepti jalkoja varten

7 aktiivista avainainesosaa sisältävät VariGo Pillerit ovat maxmedixin valmistama ravintolisä, joka tukee jalkojesi terveyttä sisältäpäin. Nämä laadukkaat kapselit on suunniteltu helppoa päivittäistä käyttöä varten, ja täydellinen tuote niille, jotka kärsivät kipeistä ja väsyneistä jaloista. Ota 2 kapselia päivässä, ja pääset nauttimaan terveemmästä ja vahvemmasta olosta!

  • Jalkojen verisuonia tukevat tabletit
  • Väsyneille ja kipeille jaloille
  • 7 luonnollista aktiiviainesosaa
  • Hevoskastanja & Rannikkomännyn kuoriuute
  • Piperiini
  • Toimii tehokkaasti yhdessä VariGo Voiteen kanssa
  • GMP
  • ISO
  • Kliinisesti todistettu
24.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat VariGo Pillerit?

Jalkojen näkyviä verisuonia tukevat luonnolliset VariGo Kapselit sisältävät huolellisesti valittuja ja keholle hyödyllisiä ainesosia. Tämä ravintolisä on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luonnollista tapaa jalkojen väsymyksen ja kipujen helpottamiseen. Vain 2 kapselin päiväannoksen avulla saat nauttia tämän ravintolisän hyödyistä. Korkealuokkainen ja luonnollinen resepti päihittää kilpailevat tuotteet!

Kuinka ravintolisä voi tuoda apua suonikohjuihin?

Useimmiten jalkojen alueella esiintyvät suonikohjut ilmenevät turvonneina, laajenneina ja sinisinä tai violetteina verisuonina. Jos suonikohjut aiheuttavat epämiellyttävää oloa, ne kannattaa tarkistuttaa lääkärillä. Jos huolenaihe sen sijaan on pääasiallisesti ärsyttävä ja epäesteettinen kannattaa vaivaan etsiä luonnollista ratkaisua. Parhaiden pillereiden löytäminen voi tuntua hankalalta, ja suosittelemme näitä jalkojen terveyttä tukevia luonnollisia kapseleita.

VariGo avainainesosat

Valkoisen hevoskastanjan siemenuute

Hevoskastanjan siemenuutteen uskotaan olevan keholle erittäin hyödyllistä sen sisältämän aescin-yhdisteen ansiosta. Lukuisten tutkimusten mukaan aescinin vaikutus kehossa auttaa suojelemaan verisuonia.

Rannikkomännyn kuoriuute

Tämä ainutlaatuinen kasviainesosa sisältää keholle hyödyllisiä polifenoliyhdisteitä, jotka tunnetaan niiden suojelevista ominaisuuksista. Yli 100 kliinistä tutkimusta yhdistävät rannikkomännyn kuoren terveisiin verisuoniin sekä mikroverenkiertoon.

Rosmariinin lehtiuute

Rosmariinilla on lukuisia käyttötarkoituksia, kuten kehon puhdistus. Tämä johtuu sen sisältämistä flavonoideista. Nämä kasvipigmentit suojelevat kehoa sisältäpäin.

Muut ainesosat

Hesperidiini, Noitapähkinän (Hamamelis virginiana) kuoriuute, Teurastajan luuta (Ruscus aculeatus) juuriuute, Mustapippurin hedelmäuute ja Gelatiini (kapseli).

VariGo Pillerit - käyttöohje

Ota 2 kapselia päivittäin aterian ohessa. Ota kapselit samaan kellonaikaan joka päivä. Jokainen pullo sisältää 30 annosta. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä tuotetta yhdessä ajankohtaisen VariGo Voiteen kanssa.

Koska nämä laadukkaat kapselit on valmistettu luonnollisista ainesosista, ei niillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Jos olet raskaana, imetät tai olet lääkityksen alaisena, varmista tuotteen sopivuus yhdessä lääkärin kanssa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Lue lisää
maxmedix VariGo Pillerit 60 kpl | Vahvistava resepti jalkoja varten

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Sääret ovat sileämmät

D Dawn
Verified Purchase

Olen juuri alkanut käyttämään kapseleita ja odotan innolla tuloksia!

R Riina
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös