ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

ProstaSure Eturauhaselle

180 Kapselia | Luonnollinen ravintolisä suunniteltu tukemaan eturauhasen toimintaa

Yhteenveto

Pidä huolta eturauhasen hyvinvoinnista täysin luonnollisesti MaxMedixin ProstaSURE-ravintolisän avulla! Laajojen miehiä ja miesten tarpeita koskevien tutkimusten seurauksena MaxMedix on kehittänyt luonnollisen ProstaSURE-ravintolisän, joka tukee eturauhasen tervettä toimintaa. Suosituista raaka-aineista, kuten betasitosterolista ja sahapalmusta tehty ravintolisä sisältää vain parhaimpia luonnollisia ainesosia. Helppokäyttöisten kapseleiden ansiosta ProstaSURE on markkinoilla ainutlaatuinen tuote ja hyvä valinta sinulle, joka tahdot ylläpitää eturauhasen hyvinvointia luonnollisella tavalla.

 • Suunniteltu tukemaan eturauhasen terveyttä
 • Voi auttaa tihentyneeseen virtsaamistarpeeseen
 • Sisältää betasitosterolia ja sahapalmu-uutetta
 • Tehty luonnollisista raaka-aineista
 • Täydennetty D3-vitamiinilla ja seleenillä
 • Vain 3 helppokäyttöistä vegaanista kapselia päivässä

Eturauhasen liikakasvu on miehillä yleinen ongelma, jonka sanotaan koskevan noin joka toista vähintään 50-vuotiasta miestä ja mikä vielä hälyttävämpää, yli 80-vuotiaista miehistä siitä kärsii jo 90%. Eturauhasen liikakasvu on ongelma, joka voi ilmetä ikääntymisen myötä, joten jos huomaat virtsaamistarpeesi tihentyneen tai heräilet öisinkin käymään vessassa, saattaa olla aika alkaa huolehtia eturauhasen terveydestä.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • shottia
 • Maidoton

Mistä eturauhasen laajentumisessa on kyse?

Eturauhanen on pieni rauhanen, joka sijaitsee virtsaputken aukon lähellä virtsarakon alla. Se on miehen suvunjatkamiseen liittyvä rauhanen, jonka tärkein tehtävä on siemennesteen emäksisyyttä lisäävän, maitomaisen nesteen tuottaminen. Monilla miehillä on terve eturauhanen, mutta toisinaan rauhanen saattaa alkaa laajentua. Tämä aiheuttaa painetta virtsarakkoon, joka sitten puristaa virtsaputkea, jonka läpi virtsa poistuu kehosta. Niinpä virtsaamisongelmat ovat yleisiä eturauhasen liikakasvusta kärsivillä miehillä.

Eturauhasen liikakasvun oireet

Eturauhasen liikakasvu on tavallisempaa vanhoilla miehillä, luultavasti hormonaalisten muutosten vuoksi. Tilastojen mukaan neljällä kymmenestä yli 50-vuotiaasta miehestä on tiettyjä eturauhasen laajenemiseen liittyviä oireita. Seitsemäänkymmeneen ikävuoteen mennessä oireita on jo kolmella neljästä. Kiinnitä huomiota merkkeihin, jotka yleensä liittyvät virtsarakkoon tai virtaamiseen. Seuraavat oireet saattavat viitata eturauhasen liikakasvuun.

 • Virtsan viipyminen virtsaamista aloittaessa
 • Tihentynyt tunne virtsaamisen tarpeesta
 • Tihentynyt virtsaaminen
 • Heikko virtsasuihke
 • Tunne rakon epätäydellisestä tyhjenemisestä
 • Virtsanpidätysvaikeudet
 • Ponnistelu virtsatessa
 • Virtsan virtaaminen alkaa ja loppuu
 • Tarve herätä kesken yön virtsaamaan
 • Virtsantiputtelu

Jos sinulla on mitään näistä oireista, suosittelemme käymään lääkärin vastaanotolla lisätiedon saamiseksi ja diagnoosin vahvistamiseksi.

ProstaSURE

MaxMedix on kehittänyt perusteellisten, eturauhasta koskevien tutkimusten pohjalta luonnollisen ja kasviperäisen ProstaSURE-valmisteen. Miesten ja heidän ainutlaatuisten tarpeidensa hoitoon kehitetty ProstaSURE tukee eturauhasen tervyttä ja toimintaa. Tämä luonnollinen ravintolisä sisältää paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten sinkki, seleeni ja D3-vitamiini, jotka tukevat miesten terveyttä ja hyvinvointia. Valmiste sisältää myös tehokkaan 50mg annoksen isoflavoideja, jotka ovat antioksidanttisista ominaisuuksistaan tunnettu flavonoidityyppi ja usein terveysvaikutustensa vuoksi käytössä.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet

ProstaSURE on valmistettu huolellisesti mitatuista määristä kasviaineksia, mikä tekee siitä markkinoilla ainutlaatuisen tuotteen. Ravintolisä sisältää monia aktiivisia aineksia, kuten seuraavat.

Ainesosat

Sahapalmu (Serenoa Repens) -hedelmäuute, Beta-sitosteroli, Kurpitsansiemenuute (Cucurbita Pepo), D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), Isoflavonit (Soijapavusta), Valkosipuliuute (Allium Sativum), Seleeni (Natriumseleniitti), Sinkki (Sinkkiglukonaatti), Lykopeeni 10% hedelmänkuorijauhe, Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Kasvipohjainen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC).

Käyttöohjeet

ProstaSURE on helppokäyttöinen, eikä siis häiritse normaalia päivärutiiniasi. Ota 3 kapselia joka päivä veden kera. Ennen kuin otat ravintolisän käyttöön, lue ainesosaluettelo ja varmista, ettet ole allerginen millekään tuotteen ainesosalle. Tämä ravintolisä vastaa korkeita laatuvaatimuksia, ja sillä on GMP-sertifikaatti. Myös vegaaneille ja kasvissyöjille sopiva ProstaSURE-ravintolisä on tehty luonnollisista raaka-aineista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(45)
4 Tähteä
(34)
3 Tähteä
(16)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.21% pohjautuen 95 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen käyttänyt tätä päivittäin kahden viikon ajan ja toivon että tulokset näkyvät pian

F Frank
Verified Purchase

En vielä osaa sanoa

T Tom
Verified Purchase

Erittäin hyvät vegaaniset kapselit

J John
Verified Purchase

Kiitos!

K K
Verified Purchase

Auttaa vatsaongelmiin, etenkin hermostuneena vastsani oireilee. Nää on pelastus.

E Elina
Verified Purchase

Tyytyväisiä ollaan.

J Johanna
Verified Purchase

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

R R
Verified Purchase

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

M M
Verified Purchase

Kiitos!

M Meri
Verified Purchase

Ei valittamista, tuote on kuten pitääkin.

M Maija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä