ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Maxmedix Piparminttuöljy Geelikapselit

200 mg 180 kpl | Luonnollinen apu pahanhajuiseen hengitykseen

Etsitkö luonnollista apua pahanhajuisen hengityksen ehkäisemiseen? maxmedix Piparminttuöljy Geelikapselit ovat helppo ja huomaamaton tapa auttaa estämään pahoja hajuja, jotka saattavat olla peräisin vatsastasi. Tehokas yhden kapselin sisältämä 200mg päiväannos voi tarjota sinulle raikkaamman hengityksen. Tilaa luonnollinen ravintolisä jo tänään!

  • Auttaa ehkäisemään pahanhajuista hengitystä & hajuja
  • Piparminttuöljyä sisältävät geelikapselit
  • 200mg annos laadukasta piparminttuöljyä
  • Huomaamaton ja helppokäyttöinen
  • 180 geelikapselin pakkaus riittää 6 kuukaudeksi
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher
19
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Kuinka Piparminttuöljy Geelikapselit voivat auttaa minua?

Hampaiden harjaaminen ei aina riitä pahanhajuisen hengityksen ehkäisemistä varten. Paha haju voi olla peräisin ärtyneestä vatsasta, eikä hampaiden harjaus tässä tapauksessa ratkaise ongelmaa. Nämä geelikapselit sisältävät tehokkaan 200mg annoksen piparminttuöljyä, joka voi auttaa vatsasta ja suolistosta peräisin olevien hajujen ehkäisemisessä, ja pitää hengityksen raikkaampana.

Piparminttu on minttukasvien sukuun kuuluva yrtti, ja tutkimusten mukaan ravintolisän sisältämä piparminttuöljy voi olla suureksi avuksi ärtyneen vatsan rauhoittamisessa. Ärtynyt vatsa on usein epämukavan olon ja pahojen hajujen aiheuttaja, joten nämä helppokäyttöiset geelikapselit voivat kohentaa oloa nopeasti ja huomaamattomasti.

Sun?ower Seed Oil

Auringonkukan siemenöljy
Auringonkukan siemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, jonka tiedetään rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa. Tämä täysin luonnollinen ja terveellinen ainesosa voi auttaa ihon terveyden ylläpitämisessä.

Gelatin

Gelatiini
Useimmiten eläimistä saatava gelatiini sisältää aminohappo glysiiniä, joka näyttelee tärkeää osa proteiinin muodostuksessa. Nykyaikainen ruokavalio sisältää aniharvoin eläinten ihoa, luita tai sidekudoksia, jotka ovat tärkeiden aminohappojen pääasiallisia lähteitä. Tämän vuoksi olemme lisänneet ravintolisään myös gelatiinia.

Glycerine

Glyseriini
Glyseriini on eläin- ja kasviperäisistä lähteistä saatava sokerialkoholi. Se on hajuton, siirappinen neste, jonka makeus tekee näistä geelikapseleista miellyttävän lisän aterian oheen. Monet hammastahnat ja suuvedet sisältävät glyseriiniä.

Kenelle se on tarkoitettu?

Jos kärsit pahoja hajuja aiheuttavista vatsavaivoista, voivat maxmedix Piparminttuöljy Geelikapselit tarjota sinulle tervetullutta apua. Pahanhajuinen hengitys voi olla myös tupakoinnin tai ruokavalion aiheuttamaa, mutta geelikapselien ansiosta voit mennä työtapaamiseen tai treffeille turvallisin mielin! Piparminttu tuo raikkautta päivääsi!

Saatat myös pitää tästä

Viimeistele suuhygienia Eco Masters Aktiivihiilijauheen ja Bambuhammasharjan avulla, ja lisää raikkaamman hengityksen rinnalle kaunis hymy.

Käyttöohje

Ota 1 Piparminttuöljy Geelikapseli päivässä veden ja ruoan kera, mieluiten päivän tärkeimmän aterian ohessa. Geelikapselit kannattaa nauttia samaan kellonaikaan joka päivä. Koska tämä on täysin luonnollinen ravintolisä, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Tämä ravintolisä ei sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille.

Ainesosat

Pääasiallinen ainesosa - Piparminttuöljy 200 mg

Muut ainesosat: Auringonkukan siemenöljy, Glyseriini, Tislattu vesi.

Lue lisää
Maxmedix Piparminttuöljy Geelikapselit 200 mg 180 kpl | Luonnollinen apu pahanhajuiseen hengitykseen

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tilaukseni saapui nopeasti ja vaivattomasti!

C Carlos
Verified Purchase

Suosittelen lämpimästi kaikille.10/10 pistettä.

J Junnu
Verified Purchase

Toimii juuri niin kuin luvattiin!

M Mari
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös