Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Helokkiöljykapselit

1300 mg 120 kpl | Luontaistuote vaihdevuosivaivoihin

Yhteenveto

Pidä huolta vaihdevuosiisi liittyvistä huolista luonnollisesti Maxmedixin Helokkiöljykapseleiden avulla! Jokainen kapseli pitää sisällään 1300mg hyödyllisiä ravinteita, kuten elimistölle välttämättömiä alfalipoiinihappoa sekä gammalinoleenihappoa, omega-6 sekä E-vitamiinia. Yhdessä nämä ainesosat tukevat iän mukana tuomien muutosten aiheuttamia oireita ja hyödyttävät lisäksi niveliä sekä ihoa. Kokeile näitä geelikapseleita jo tänään!

  • Luonnollinen tuki vaihdevuosiin
  • Runsaasti Omega-6
  • Suojaava E-vitamiini
  • Ihanteellinen apu iholle ja nivelille
  • Voimakas 1300mg jokaisessa annoksessa
  • Helppokäyttöiset pehmeät kapselit
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • GMP

Mitä ovat helokkiöljykapselit?

Iltahelokki on kaunis luonnonkukka, jonka ravinteikas öljy on haluttua tavaraa lisäravinteiden maailmassa. Helokkiöljy sisältää lukuisia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia, ja sopii erityisesti naisen keholle monista syistä.

Helokkiöljykapseleiden tärkeimmät hyödyt & ainesosat

Vaihdevuosioireet

Iän myötä keho käy läpi tärkeitä muutoksia, eikä niihin sopeutuminen ole aina yksinkertaista. Menopaussi on usein erityisen koettelevaa aikaa, sillä munasolujen tuotannon lakkautuessa kehossa tapahtuvat hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa mielialanvaihtelua, kehon lämpötilan vaihteluita, kipuja sekä epämiellyttävää oloa. Helokkiöljyä on tutkittu laajalti, ja sen on huomattu rauhoittavan vaihdevuosioireita.

Hormonitoiminta

Vaikka vaihdevuosioireiden hoito on yksi helokkiöljyn tärkeistä käyttötarkoituksista, eivät sen hyödylliset ominaisuudet rajoitu ainoastaan tätä elämänvaihetta varten. Tämä aktiivinen luonnonöljy sisältää runsaasti Omega-6-öljyä, ja lisäksi sekä alfalipoiini- että alfalinoleenihappoa. Nämä välttämättömät rasvahapot tukevat kehon hormonituotantoa kaikissa elämänvaiheissa, ja auttavat säätelemään sekä tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää, lihasten toimintaa, ja aivojen terveyttä koskevia osa-alueita.

Luusto ja iho

Helokkiöljyn sisältämät välttämättömät hapot eivät tarjoa ainoastaan kemiallista vaikutusta, vaan tutkimukset ovat osoittaneet alfalipoiinihapon osallistuvan luuston terveyden ylläpitoon sekä suojaamiseen. Helokkiöljyn sisältämä toinen välttämätön rasvahappo on gammalinoleenihappo, jota käytetään laajalti ihonhoitotuotteissa ja erityisesti kuivan ihon hoitoa varten.

Suoja

Tehokas ja puhdas koostumus auttaa ylläpitämään yleistä hyvinvointia.

Menopaussi

Gammalinoleenihappo on avuksi naisen hormonitoiminnan

muutoksissa

Hormonit - Omega-6-öljy tukee kehon luonnollista hormonien tuotantoa

Helppous

Helppokäyttöiset kapselit ovat vaivaton lisä päivittäiseen rutiiniin.

Helokkiöljykapselit - Ainesosat

Ilta-esikkoöljy (Oenothera), Linolihappo (Omega-6), Gammalinolihappo (GLA), Täyteaine: Glyseriini, Vesi, Geelikapseli: Gelatiini (Naudanliha).

Helokkiöljykapseleiden käyttöohje

Ota 1 helokkiöljykapseli päivässä veden kera ja aterian ohessa. Suosittelemme, että otat kapselin aina samaan aikaan joka päivä, jotta se vaikuttaisi mahdollisimman tehokkaasti. Emme suosittele ylittämään pakkauksessa mainittua käyttösuositusta, tai nautimaan tuotetta tyhjällä vatsalla. Jokainen pullo sisältää 120 päiväannosta. Tämä tarkoittaa, että kapseleita riittää noin 4 kuukaudeksi, jos otat yhden kapselin päivässä.

Neuvoja

Sinun olisi pidettävä mielessä, että Helokkiöljykapselit on tarkoitettu otettavaksi osana tasapainoista ruokavaliota sekä liikuntarutiinia parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Älä käytä tuotetta aterian korvikkeena. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta ennen tuotteen käyttöönottoa. Suosittelemme myös, että et ylitä päivittäistä annossuositusta tai ota kapseleita tyhjään vatsaan.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Helppo tilata kotiin, ei tarvi kauppaan edes lähteä.

P Pauliina
Verified Purchase

Kiva tuote! Ainoa huono puoli on hinta...

A Anna-Leena
Verified Purchase

10/10!!!

M Meri
Verified Purchase

On toiminut hyvin! Etsin juuri tällaista luonnollista lisäravinnetta. Kiva että löytyi!

K Karoliina
Verified Purchase

Toimii ihan hyvin

M Marjo
Verified Purchase

Täydellistä!

J Johanna
Verified Purchase

Kiitos, tuote on kuten pitääkin!

L L
Verified Purchase

Hyvä tuote, helppo nielaista. Suositukseni

E E
Verified Purchase

Ihana tuote, täytin 65 viime toukokuussa ja päätin kokeilla. Ihoni on parempi muutaman viikon käytön jälkeen. Iso plussa!

U Ulla
Verified Purchase

Rauhoittava, ihoa vahvistava tuote.

T Taina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä