ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

GynecoMAX

500 mg 60 kpl | Man Boobs Tabletit

Man boobs eli miestissit ovat kiusallinen harmi monelle miehelle, mutta onneksi maxmedix tarjoaa ratkaisun ongelmaan! GynecoMAX on luonnollinen ravintolisä, joka tukee painonhallintaa ja auttaa helpottamaan miesten rintojen liikakasvua. Huolellisesti valittujen luonnollisten ainesosien ansiosta nämä man boobs tabletit ovat helppo, kätevä ja huomaamaton apukeino miestissien ehkäisemiseen!

  • Luonnollinen man boobs ravintolisä
  • Estää rasvan liikakerääntymiä & tukee painonhallintaa
  • Sinkki tukee testosteronitasoa
  • Edistyksellinen entsyymisekoitus
  • Vain 2 kapselia päivässä
  • Sopii vegaaneille & kasvissyöjille
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • GMP
  • Vegetaarinen
29.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on GynecoMAX?

Luotetun maxmedix-tuotemerkin valmistamat GynecoMAX -kapselit tuovat helpotusta silloin, kun päänvaivaa aiheuttavat man boobsit eli miestissit. Tuotteen laadukkaat ainesosat on valittu huolellisesti, ja jokainen ainesosa tarjoaa omat hyötynsä rintojen liikakasvusta kärsiville miehille. GynecoMAX man boob tabletit ovat ainutlaatuinen ja ihanteellinen tuote niille, jotka tahtovat välttää kauneusleikkaukseen menoa, ja helposti nautittavat kapselit tuovat nopean, kätevän, ja ennenkaikkea huomaamattoman tavan päästä eroon tästä kiusallisesta ongelmasta!

Kuinka päästä eroon miestisseistä?

Man boobsit tai miestissit tunnetaan myös nimellä gynekomastia, ja ne voivat aiheutua lukuisista eri syistä kuten ylipainosta, alkoholinkäytöstä sekä erilaisista sairauksista. Kuinka siis päästä eroon miestisseistä? Silloin kun et halua turvautua leikkaushoitoon, voivat useat erilaiset elämäntyylin muutokset olla avuksi man boobsien estämisessä. Näitä muutoksia ovat mm. monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta sekä erityiset miestisseille tarkoitetut liikuntaharjoitukset, jotka kohdistuvat paikallisiin rasvakerääntymiin. Voit myös lisätä ruokavalioosi miestissejä pienentäviä ruoka-aineita, tai jos tahdot päästä helpolla valita kätevän man boobs ravintolisän!

Avainainesosat

Kofeiini

Kofeiini
Monet miettivät kahvin tarjoamaa piristävää vaikutusta kofeiinia ajatellessaan, mutta lisäksi tällä ainesosalla on lukuisia keholle hyödyllisiä vaikutuksia! Kofeiini auttaa kehoa polttamaan rasvaa, minkä ansiosta se on täydellinen tuki painonhallintaan ja man boobsien estämiseen.

Jodi

Jodi
Tämä mineraali sisältää useita erilaisia terveyshyötyjä, mutta tiesitkö että se voi auttaa myös silloin, kun ongelmana ovat miestissit? Jodi osallistuu normaaliin kilpirauhashormonien tuotantoon ja tukee kilpirauhasen toimintaa. Kilpirauhasen häiriöt ovat yksi yleisimmistä miestissien aiheuttajista.

Sinkki

Sinkki
Sinkki on toinen erinomainen kehoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävä mineraali. Sinkki on monikäyttöinen, ja tarjoaa runsaasti terveyshyötyjä, ja siitä on apua myös man boobsien hoidossa, sillä sinkki auttaa ylläpitämään veren normaaleja testosteronitasoja.

Ainesosalista: Aktiiviset ainesosat: Vedetön kofeiini, Kaakao (Theobroma Cacao), Parsakaaliuute (5% Sulforaphane), Matcha vihreä tee, Cordyceps-uute 4:1, Lactobacillus Acidophilus, Entsyymisekoitus: Proteaasi, Laktaasi, Amylaasi, Sellulaasi, C-vitaani, Seleeni, Kromi, B12-vitamiini, Sinkki, Jodi. Muut ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (Kapselin kuori), Paakkuuntumisenestoaineet: Piidioksidi ja Magnesiumstearaatti.

Käyttöohje

Ota 2 GynecoMAX -kapselia päivässä aterian yhteydessä. Voit ottaa kapselit mihin aikaan tahansa, mutta suosittelemme ottamaan kapselin säännöllisesti samaan kellonaikaan joka päivä. Pakkaus sisältää 60 kapselia, joten se riittää 30 päiväannosta varten. Jos käytät lääkitystä tai olet sairauden takia seurannassa, varmista tuotteen sopivuus sinulle yhdessä lääkärin kanssa. Luo ainesosalista ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lue lisää
GynecoMAX 500 mg 60 kpl | Man Boobs Tabletit

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

64.00% pohjautuen 5 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii hyvin. Tykkään.

P Paul
Verified Purchase

Toimii!

D Dan
Verified Purchase

Toimii

K Kev
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös