Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Carb No More

60 kpl | Luonnonmukaiset hiilihydraattisiepparit

Yhteenveto

Jos rakastat hiilareita ja haluat pudottaa painoa, mutta et halua hylätä lempiruokiasi, MaxMedix Carb No More-hiilihydraattisieppari saattaa olla juuri sitä mitä etsit. Tämä luonnollinen hiilihydraattisieppari estää hiilihydraattien imeytymisen ja siten tukee terveellistä painonpudotusta. Voit syödä lempiruokiasi ja samalla nauttia kevyemmästä olosta!

  • Luonnollinen hiilihydraattisieppari tukee terveellistä painonhallintaa
  • Sisältää valkoista kidneypapua, omenasiideriä ja vihreää teetä
  • Ehkäisee hiilihydraattien imeytymistä kehoon
  • Gluteeniton ja vegetaarinen
  • Helposti nieltävät kapselit

MaxMedix Carb No More on vallankumouksellinen hiilihydraattisieppari, koska se on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja on täysin gluteeniton ja kasvipohjainen.

Hiilihydraattisiepparin pääainesosa on valkoinen kidneypapu, joka tunnetaan erityisesti hiilihydraattien imeytymistä estävistä ominaisuuksistaan. Valkoinen kidneypapu yhdessä omenasiiderin, vihreän teen ja muiden luonnollisten ainesosien kanssa muodostaa tehokkaan ja uniikin kokonaisuuden luonnolliseen painonhallintaan.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Laktoositon

Mikä on MaxMedix Carb No More?

MaxMedix Carb No More on luonnollinen hiilihydraatin imeytymisen estäjä, joka on kehitetty tukemaan terveellistä painonpudotusta ja painonhallintaa. Hiilihydraattisieppari auttaa sinua kontrolloimaan hiilihydraattien osuutta ruokavaliossasi. Tämä auttaa erityisesti heitä, jotka haluavat pudottaa painoa mutta eivät tahdo luopua lempiruoistaan tai kituuttaa tiukalla hiilarittomalla dieetillä.

Miten hiilihydraattisiepparit toimivat?

Hiilihydraattisiepparit vaikuttavat estämällä alfa-amylaasientsyymin tuotantoa. Alfa-amylaasi hajottaa ja sulattaa monimutkaisia hiilihydraatteja. Yksinkertaisia hiilihydraatteja on lähinnä maitotuotteissa ja hedelmissä; monimutkaisia hiilihydraatteja puolestaan on etenkin tärkkelyspitoisissa ruoka-aineissa kuten leivässä, pastassa, riisissä ja perunoissa. MaxMedix Carb No More estää hiilihydraattien imeytymisen.

Monimutkaiset hiilihydraatit koostuvat molekyylitasolla yhteen liittyneistä yksinkertaisista hiilihydraateista. Entsyymien on hajotettava nämä hiilihydraattiketjut glukoosiksi ennen kuin ne voivat imeytyä elimistöön. Hiilihydraattisieppari estää näiden entsyymien toimintaa, jolloin monimutkaiset hiilihydraattiketjut kulkeutuvat kehosi läpi imeytymättä. Näin ne eivät pääse varastoitumaan rasvaksi. Ne eivät myöskään imeydy kaloreiksi tai kohota verensokeria.

Tämä hiilihydraatin imeytymisen estäjä ei estä ‘hyvien’ yksinkertaisten hiilihydraattien imeytymistä, vaan niistä saadut ravintoaineet imeytyvät kehoon normaalisti. Hiilihydraattisieppari estää vain ‘huonojen’ monimutkaisten hiilihydraattien imeytymistä kehoon.

Carb No More Hiilihydraattien imeytymisen estäjän ainesosat

Miten MaxMedix Carb No More-valmistetta käytetään?

Jokainen pullo sisältää 60 kapselia eli 30 annosta. Parhaat tulokset saavutat, kun käytät valmistetta osana monipuolista ruokavaliota.

Onko MaxMedix Carb No More turvallinen käyttää?

MaxMedix Carb No More sisältää vain luonnollisia ainesosia, joten sillä ei pitäisi olla sivuvaikutuksia. Suosittelemme aina tarkistamaan ainesosaluettelon mikäli kärsit allergioista. Tämä luonnollinen hiilihydraattisieppari on gluteeniton ja soveltuu kasvisruokavalioon.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Oon leipäaddikti ja nää todella auttaa painonpudotuksessa. Kymppi!

S S.
Verified Purchase

Ostin näitä kaverin suosittelemana painonpudotukseen. Ja näähän auttaa.

A Annikki
Verified Purchase

Hyvä tuote ja nopee toimitus.

K Katariina
Verified Purchase

Ostin painonhallintaan mutta hiilareista luopuminen on aina tosi vaikeeta. Riisit ja pastat voi nyt sitten huoletta syödä.

O O
Verified Purchase

Kiitos. Tuote joka toimii.

U Ulla
Verified Purchase

Hyvä tuote, ei valittamista. Toimii hyvin jos haluan kasvattaa lihaa eikä tarvi lisätä protskuu mun ruokavalioon. Jatkoon.

S Sami
Verified Purchase

No johan pomppas, nyt ei tarvi jättää makarooneja ja leipiä pois ruokavaliosta jos haluaa pudottaa painoa. Tuote joka toimii, kiitos.

K Kristiina
Verified Purchase

Nyt ei tarvi hiilareita jättää kokonaan poikke, kiitos.

H Hannele
Verified Purchase

Ihoni on tasaisen värinen ja pehmeä, erinomainen tuote.

H Helena
Verified Purchase

Tehokkaat kapselit, jotka on helppo nielaista.

A Anna-Marja

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä