Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Candida Support

180 kpl | Probiootti maitohappobakteerivalmiste 60kpl

Yhteenveto

Candida Support on luonnollinen, probioottinen ravintolisä. Se sisältää ainutlaatuisia ainesosia, jotka tukevat elimistössämme esiintyvän Candida-hiivan tasapainoa. Sen probiootit auttavat tasoittamaan hiiva- ja bakteeritasapainoa suolistossa sekä ylläpitämään hyvää luonnollista bakteeritasapainoa. Luonnolliset, kasvipohjaiset ainesosat tuovat elimistöön vitamiineja ja mineraaleja, ja auttavat sitä pysymään terveenä ja vahvana.

 • Tukee normaalia hiivatasapainoa elimistössä
 • Probioottinen ravintolisä, joka sisältää ainutlaatuisen valikoiman luonnollisia ainesosia
 • Suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan suoliston hyvää bakteerikantaa
 • Sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja
 • Sopii sekä miehille että naisille
 • Sopii kasvissyöjille

Candida on luonnollinen hiiva, jota esiintyy elimistössä. Silloin kun se on hallinnassa ja sitä esiintyy normaali määrä, se on meille hyväksi. Kuitenkin jotkin tekijät saavat sen kasvamaan hallitsemattomasti ja tämä epätasapaino voi johtaa moniin terveysongelmiin eri puolilla elimistöä.

 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegaaninen
 • Asiantunteva resepti

Mikä on Candida?

Candida on luonnostaan elimistössä esiintyvä hiivasieni, jota on suussa ja suolistossa. Tämä hiiva on hyödyllinen keholle, jos sitä ei esiinny liikaa eikä se aiheuta oireita, sillä se tukee ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä. Kuitenkin joissakin tilanteissa hiivatasapaino voi horjua, jolloin Candidaa alkaa kasvaa elimistössä liikaa. Yleisin syy on antibioottikuuri, joka tappaa elimistöstä sekä huonot että hyvät bakteerit ja aiheuttaa epätasapainon. Tämä epätasapaino voi johtaa hiivasienitulehdukseen. Kun Candidaa on liikaa, se voi jopa rikkoa suolen seinämän ja hiiva voi päätyä verenkiertoon, mikä voi puolestaan aiheuttaa monia terveysongelmia kuten infektioita, sammasta ja ruuansulatusongelmia. Hiivasienitulehduksesta kärsivien tulisi käydä läpi kolmivaiheinen prosessi päästäkseen ongelmasta eroon. Ensin hiivan liikakasvu tulee pysäyttää, jonka jälkeen täytyy auttaa suolistoa kasvattamaan hyvä bakteerikanta ja lopulta parantaa suolen seinämä, jotta Candidaa ei enää pääsisi verenkiertoon.

Candida ja immuunijärjestelmä

Kun immuunijärjestelmä on syystä tai toisesta heikentynyt, se toimii alentuneella teholla bakteereita ja viruksia vastaan. Siksi heikentyneellä immuunijärjestelmällä on niin suuri rooli myös Candida-hiivainfektion yhteydessä. On monia tekijöitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää ja jotka voivat edesauttaa hiivatasapainon horjumista elimistössä. Niitä ovat esimerkiksi:

 • Pitkäaikainen antibioottien käyttö
 • Epäterveellinen ruokavalio
 • Liika sokerin käyttö
 • Hormonaalinen epätasapaino
 • Stressi
 • Unenpuute

Candida Support –ravintolisä

Candida Support on luonnollinen, probioottinen ravintolisä, joka auttaa tukemaan hiivatasapainoa elimistössä ja erityisesti suolistossa. Meillä on suolistossamme hyviä bakteereita, jotka ovat meille hyödyllisiä, sillä ne tukevat ruoansulatusta. Lisäksi suolistossa on huonoja bakteereita, joiden määrää haluamme vähentää. Probiootit auttavat tämän bakteeritasapainon ylläpidossa. Probiootteja käytetään usein huonojen bakteerien vähentämiseen, vahingoittamatta hyvää bakteerikantaa. Bakteeritasapainon ylläpito on todella tärkeää, sillä se vaikuttaa ruoansulatuksen kautta koko kehon hyvinvointiin.

Näin Candida Support tukee elimistön toimintaa kokonaisuudessaan. Se sisältää luonnollisia kasviuutteita ja mineraaleja kuten sinkkiä, joka voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmän pitäminen hyvässä kunnossa ei tarkoita vain niin sanottujen kausinflunssien välttelyä – se on tärkeää myös kehon yleisen hyvinvoinnin ylläpidon kannalta, kuten vahingoittuneiden solujen korjaamisessa ja ruuansulatusjärjestelmän toiminnan vahvistamisessa. Tämä voi olla erityisen tärkeää hiivan liikakasvun yhteydessä.

Ainesosat

Candida Support sisältää yhdistelmän luonnollisia ainesosia. Se on ainutlaatuinen ravintolisä, sillä siinä on probioottien lisäksi kapryylihappoa ja erityisiä kasvipohjaisia ainesosia. Koska se sisältää sekä kapryylihappoa että kasviuutteita, se erottuu edukseen monista muista vastaavista tuotteista, joissa on probioottien lisäksi vain yhtä näistä ainesosista. Tässä lisätietoa näistä kolmesta ainesosasta ja niiden tehtävästä Candida Support –ravintolisässä:

Kuinka käyttää Candida Support –ravintolisää

Ota kaksi Candida Support -kapselia kerran päivässä ruoan kanssa. Tässä ravintolisässä on vain luonnollisia ainesosia, joten sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. On kuitenkin tärkeää tutustua ainesosaluetteloon mahdollisten allergioiden tai ruokavaliorajoitusten takia. Tuote sopii kasvisruokavaliota noudattaville. Yksi purkki sisältää 90 kapselia, joten se riittää noin 3 kuukaudeksi käytön tiheydestä riippuen.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

East Cape Manuka
East Cape Manuka

75 g Saippua | Eteerisiä öljyjä sisältävä saippua herkälle iholle

10.99€

+
maxmedix VariGo Voide
maxmedix VariGo Voide

60 ml Voide | Voide jalkojen verisuonille

26.99€

1 Tuote(tta)

10.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tämä on auttanut. Rahan arvoinen tuote

C Calina
Verified Purchase

Toimii onneksi hyvin

W Wendy
Verified Purchase

Tämä on auttanut hiivaan

I Ivy
Verified Purchase

Suosittelen muillekin.

V V
Verified Purchase

Kiitos!

A Anneli
Verified Purchase

Kiitos, tilaus tuli nopeasti

N Nimetön
Verified Purchase

Mainio palvelu.

N Nina
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

N Nimetön
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

T Tuula
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

H Helena

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä