ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Maxmedix biotiini tabletit

10000 mcg 180 kpl | Luonnollinen lisäravinne hiusten ohenemiseen

Oletko kyllästynyt ohuisiin, harvoihin tai vahingoittuneisiin hiuksiin ja tahdot nyt apua ongelmaasi? Siinä tapauksessa maxmedixin Biotiini Tabletit ovat juuri sinua varten. Tämä ainutlaatuinen vitamiinilisä on tehty hoitamaan sekä suojelemaan hiuksia, ja vahvistamaan hiustuppea juuresta latvaan. Tehokas 20,000μg päiväannos puhdasta B7 Biotiini -vitamiinia tekevät näistä helppokäyttöisistä tableteista täydellisen avun niille, jotka tahtovat nauttia paksumman näköisistä ja vahvemmista hiuksista helposti sekä luonnollisesti!

  • Tehokkaat B7 Biotiini -vitamiinitabletit
  • 20,000μg päivittäinen annos
  • Tukee hiuksia, ihoa ja kynsiä
  • Täydellinen ohuille, harveneville & vahingoittuneille hiuksille
  • Hoitaa limakalvoja
  • Huomaamattomat & helposti nieltävät tabletit
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
19.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat maxmedix Biotiini Tabletit?

Ensiluokkaiset Biotiini Tabletit ovat uniikki ja yksinkertainen tapa hiustenhoitoon. Ravintolisä on suunniteltu superhelpoksi ratkaisuksi hennoille ja oheneville hiuksille. Jos harminasi ovat harvat tai vahingoittuneet hiukset, voi avun löytäminen ilman kalliita hoitoja tai haitallisia kemikaaleja koitua hankalaksi. maxmedix Biotiini Tabletit tarjoavat täysin luonnollisen sekä lisäksi edullisen tavan pitää huolta hiuksistasi, ja lisäksi ne tuovat terveyshyötyjä myös muulle keholle. Helppokäyttöiset kapselit sopivat täydellisesti sekä miehille että naisille.

Mitä on Biotiini, ja mitä hyötyjä sen käytöllä on?

Tiesitkö, että yksinkertainen vitamiini voi huolehtia samalla aikaa hiuksistasi, ihostasi, kynsistäsi sekä monesta muusta? Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, joka tunnetaan myös nimityksillä B7-vitamiini tai H-vitamiini. Biotiiniä kutsutaan monesti kauneusvitamiiniksi, sillä sen on tieteellisesti todistettu osallistuvan terveiden hiusten sekä ihon ylläpitoon. Tästä johtuen tämän ihmevitamiinin päivittäinen nauttiminen vie sinua kohti vahvempia sekä paksumpia hiuksia, sekä hehkuvaa ihoa!

Käyttöohje

Ota 2 tablettia päivässä, mieluiten aterian ohessa. Voit itse päättää haluamasi ajankohdan, mutta suosittelemme lisäravinteen ottamista samaan kellonaikaan joka päivä. Tableteilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta jos olet raskaana, imetät, tai olet lääkityksen alaisena varmista tuotteen sopivuus sinulle yhdessä lääkärin kanssa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Aktiivinen ainesosa: B7-vitamiini (D-Biotiini)

Muut ainesosat: Mikrokiteinen selluloosa (Täyteaine), Magnesiumstearaatti (Paakkuuntumisenestoaine)

Lue lisää
Maxmedix biotiini tabletit 10000 mcg 180 kpl | Luonnollinen lisäravinne hiusten ohenemiseen

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 8 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En huomannut mitään muutosta käytön jälkeen

T Tiia R
Verified Purchase

Hiukset kasvavat paljon nopeammin! Mahtavaa!

M Marina
Verified Purchase

Hiukseni ovat ohentuneet ja olen saanut jopa kaljuja kohtia. Aloin käyttämään tätä noin kuukausi sitten ja se on mielestäni auttanut. Aion jatkaa käyttöä ja kokeilla jos saan vielä parempia tuloksia.

D Dan
Verified Purchase

Ostin tuotteen koska yritän kasvattaa tukkaa. Tuntuu että kasvu hidastuu talvisin, joten tästä on ollut apua

A Amelia
Verified Purchase

Olen alkanut menettämään hiuksia 31 vuotiaana joten päätin kokeilla tuotetta. Biotiinitabletit ovat auttaneet ja suosittelen niitä myös muille.

M Mathias
Verified Purchase

Biotiinin avulla hiukset ja kynnet kasvavat paljon nopeammin. Ainoa huono puoli on että joudun käymään kampaajalla useammin!

E Emma
Verified Purchase

Käytän biotiinikapseleita vuoden ympäri ja ne ovat auttaneet hiustenlähtöön. Nämä ovat tehokkaimmat löytämäni ja ne saavat hiukset kasvamaan huimaa vauhtia.

A A.J
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös