Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Max Yummy Cummy ™ - Siemennesteen Maun Parantaja

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Max Yummy Cummy on täydellinen tuote kaikille niille, jotka rakastavat suuseksiä, mutta pelkäävät tuottavansa kumppanille ikäviä makukokemuksia. Kiitos Yummy Cummy lisäravinteen, voit saada miellyttävämmän makuisen ja tuoksuisen intiimialueen eritteet.

  • Parantaa alapään eritteiden makua
  • Miellyttävä makean hedelmäinen maku
  • Vaikutukset havaittavissa jo muutaman päivän kuluttua
  • Sisältää selleriä ja persiljaa neutraloimaan hajuja ja makuja

Max Yummy cummy on tuote, joka tulee pelastamaan ne miehet, joiden sisältää runsaasti valkosipulia ja sipulia tai muita elintarvikkeita, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti siemennesteen ja emättimeen nesteiden makuun ja hajuun. Yllätä kumppanisi tällä hämmästyttävällä tuotteella, joka voi mullistaa suuseksin käsitteen!

Lue lisää

Mikä se on?

Max Yummy Cummy on lisäravinne kapseleina, joka sisältää persiljaa ja selleriä, joilla on kyky neutraloida sperman makua ja hajua. Se koostuu sekoituksesta turvallisia ja tehokkaita ainesosia, sisältäen luonnollisia hedelmien ja kasvien uutteita. Hedelmätiivisteiden läsnäolo tekee Max Yummy Cummysta erinomaisen parantamaan siemennesteen makua ja hajua helposti ja turvallisesti.

Tänä päivänä yhä useammat miehet noudattavat terveitä elämäntapoja ja ruokavaliota, joka sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia ja vain vähän tyydyttämättömiä rasvoja. Tämä voi johtaa hien ja hengityksen hajuun mutta samalla myös siemennesteen hajuun ja makuun. Max Yummy Cummy on tuote, joka voi tuoda ratkaisun ongelmaan. Sen avulla voit jatkaa terveellisiä elämäntapoja ja pitää seksielämäsi täynnä tyydytystä.

Kaikki Max Yummy Cummyn edut

Max Yummy Cummyn ainekset mahdollistavat entistä maukkaamman sperman maun, lähes makean.

Se tehoaa on lähes välittömästi. Voit nähdä ensimmäiset muutokset jo vain kaksi päivän jälkeen.

Parantaa siemennesteen makua ja voi näin parantaa seksuaalista mielihyvää ja edistää parisuhdetta.

Max Yummy Cummy koostuu pääasiassa luonnollisista ainesosista, kuten selleri ja persilja, jotka lieventävät siemennesteen makua.

Ainesosat

Max Yummy Cummy koostuu hedelmistä, jotka ovat tunnettuja niiden korkeista sokeri- ja antioksidanttipitoisuuksistaan ja keholle hyödyllisistä ominaisuuksistaan. Nämä ainesosat ovat:

Ananasuute (250 mg)
Acai-uute (150 mg)
Vehnänoras uute (100 mg)
Kaneli (40 mg)

Joitain näistä ainesosista, kuten ananasta ja kanelia, on aina käytetty parantamaan siemennesteen makua ja hajua luonnollisesti. Otathan kuitenkin huomioon, että vaikka näitä ainesosia on käytetty siemennesteen maun ja aromien parantamiseen, Max Yummy Cummy ei ole seksuaalinen lisäravinne eikä sillä ole mitään vaikutusta seksuaalisiin haluihin.

Kenelle tämä tuote on tarkoitettu?

Max Yummy Cummy on suunniteltu niille, joiden ruokavalio perustuu vihanneksiin ja elintarvikkeisiin, joissa on vahva maku (valkosipuli ja mausteet), mutta se sopii myös erinomaisesti niille, jotka haluavat yllättää kumppaninsa ja tuoda jotain ”uutta” makuuhuoneeseen. Tämä voi olla myös erinomainen ratkaisu kaikille niille epäonnisille, joilla on luonnostaan voimakkaan makuinen siemenneste ja välttelevät sen vuoksi suuseksiä.

Tämä hedelmäpohjainen lisäravinne voi sekä parantaa seksielämääsi että edistää kehon yleistä hyvinvointia.

Annostus ja tulokset

Yksi Max Yummy Cummy purkki sisältää 60 kapselia. Vain kaksi kapselia päivässä riittää, ja voit alkaa nauttia sen tuomista vaikutuksista jo alle viikon kuluessa hoidon aloittamisesta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (73.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Vaimoni on valittanut spermani mausta... Päätin kokeilla tätä. Hyvä keksintö!
  • * vaikea itse arvioida, mutta kumppanini huomasi eroa maussa
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi