Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Intensive Colon Cleanse

60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

Yhteenveto

Ylläpidä paksusuolesi ja koko ruoansulatusjärjestelmäsi toimintaa, saa energiaa, hoida ihoasi, hallitse painoasi ja edistä yleistä hyvinvointiasi. MaxMedix Intensive Colon Cleanse on vallankumouksellinen lisäravinne, joka sisältää elintärkeitä kuituja, ravintoaineita ja probiootteja. Kaikki tuotteen ainesosat auttavat sinua taistelemaan hidasta ruoansulatusta, ummetusta ja tulehduksia vastaan.

 • 10 päivän paksusuolen puhdistuskuuri
 • Voi auttaa pudottamaan painoa
 • Parantaa ruoansulatusta
 • Sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuituja ja mineraaleja
 • Auttaa ylläpitämään ruoansulatuselimistön yleistä terveyttä

Ruoansulatusvaivojen kanssa eläminen voi olla epämukavaa, huolestuttavaa ja jopa noloa. MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit lievittää oireita ja parantaa ruoansulatusta, ja sinä voit viettää terveempää ja nautinnollisempaa elämää!

 • GMP
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Asiantunteva resepti

MaxMedix Intensive Colon Cleanse suoliston huuhtelu

MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit on luonnollinen tapa ylläpitää paksusuolen toimintaa ja parantaa ruoansulatusjärjestelmän säännöllisyyttä. Monet paksusuolen puhdistuskuurit voivat itse asiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä, sillä ne poistavat suolistosta myös hyviä bakteereja, mikä voi johtaa ruoansulatusongelmien ja tulehdusten pahenemiseen. MaxMedix Intensive Colon Cleanse -kapselien luonnollinen koostumus elvyttää paksusuolesi toimintaa poistamalla tukoksia, jotka saavat olosi tuntumaan turvonneelta.

Intensive Colon Cleansen puhdistuskuuriin ainesosien ansiosta sinun ei tarvitse käyttää suolihuuhtelua, joka saattaa tuntua nololta ja häiritsevältä toimenpiteeltä.

Miten MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit auttaa?

Monet ihmiset kärsivät ummetuksesta, huonosta suolen toiminnasta, turvotuksesta ja jatkuvista ilmavaivoista. Ne ovat yleisempiä kuin arvaatkaan! Vaivat aiheutuvat usein käsitellyistä ruuista, joita elimistömme on vaikea pilkkoa ja sulattaa kunnolla. Vaivat voivat myös vaikuttaa suolen toimintaan ja painoon sekä yleiseen hyvinvointiin.

MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit sisältävät elimistösi tarvitsemia kuituja, mineraaleja, ravintoaineita ja probiootteja, jotka eivät välttämättä ole imeytyneet kehoosi ruoansulatuselimistön huonosta toiminnasta johtuen. Tämä puhdistuskuuri myös auttaa sinua parantamaan toksiinien aiheuttamia vatsan ja suoliston tulehduksia. Laksatiivisesta vaikutuksestaan tunnetun senna-kasviuutteen ansiosta MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit voivat säännöllisesti otettuina vähentää turvotuksen tunnetta.

Sisältää probiootteja

MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit sisältävät probiootteja, minkä ansiosta tuote erottuu muiden vastaavien tuotteiden joukosta. Probiootit ovat hyviä bakteereja, jotka auttavat tuhoamaan elimistölle haitallisia bakteereja, kuten kolibakteereja. Tämän puhdistuskuurin käyttö ei häiritse elimistösi luonnollista bakteeritasapainoa kuten saattaa käydä muita tuotteita käytettäessä. MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapselit parantaa ruoansulatusta ja puhdistaa paksusuolta, mutta se myös palauttaa suolistoon hyviä bakteereja (probiootteja).

Ainesosat

MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapseleiden tärkeimmät ainesosat :

 • Ruskea riisikuitu
 • Omenan pektiini
 • Bifidobacterium-bakteeri
 • Arabikumi
 • Psylliumin kuori
 • Kalsium
 • Senna-lehtiuute – luonnollinen laksatiivi

Muut kapseleiden ainesosat: kalsium (sitraatti), magnesium (sitraatti), seleeni (selenometioniin), kalium (aspartaatti), ruskea riisikuitu (leseet), psylliumin kuori (kuori), omenapektiini (hedelmä), arabiakumi, lactobacillus acidophilus, bifidobacterium infantis, senna (lehdet), FOS (frukto-oligosakkaridit), gelatiini, selluloosa, silikonidioksidi, kasvistearaatti.

Miten MaxMedix Intensive Colon Cleanse kapseleita otetaan?

Sinun tulee ottaa 2 kapselia 3 kertaa päivässä 10 päivän ajan. Kapselit tulee ottaa vesilasillisen kanssa ruokailun yhteydessä. Jos tunnet olosi edelleen turvonneeksi tai jos sinulla on edelleen ilmavaivoja, vähennä annostusta kunnes oireet helpottavat. Vielä paremman tuloksen saavuttamiseksi käytä MaxMedix Intensive Colon Cleanse -kapseleita yhdessä muita suoliston toimintaa parantavien tuotteiden ja terveellisen ruokavalion kanssa.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Todella tehokas kuuri!

P Paula
Verified Purchase

Hyvä tuote hyvään hintaan!

N Neiti Groove
Verified Purchase

Epäsäännöllinen työ tuo mukanaan epäsäännölliset ruoakiluajat ja ruoansulatukseni ei oikein pidä tästä. Päätin kokeilla tätä digestive sciencin kehon puhdistajaa, koska mainittiin olevan luonnollinen. Olen käyttänyt vasta muutaman päivän, mutta huomaan jo vatsani toimivan paremmin. Lisäksi olo on jonkun verran raikkaampi ja kevyempi. Taitaa siis tuote toimia

A Anna-Maria
Verified Purchase

Meillä näitä syö sekä minä että mieheni!

N Ninnu
Verified Purchase

Tuotteen luonnollisuus oli ratkaiseva tekijä. En halua enempää myrkkyjä sisääni. Tämä on tuonut hyvän olon!

K Kerttu
Verified Purchase

10 päivässä tämä ehtii tehdä ihmeitä. Olen todella tyytyväinen. Aion toistaa kuurin taas ehkä puolen vuoden päästä

L Liisa Hämäläinen
Verified Purchase

Suosittelen kaikille joilla ruoansulatusvaivoja. Minulla tämä toi helpotuksen

T Teija
Verified Purchase

Ei tarvinnut enää toista puhdistustoimenpidettä tämän jälkeen. Hyvä tuote! Kiitos myös nopeasta toimituksesta

M Markus
Verified Purchase

Ystäväni suositteli. Kehui kovasti

K Kokeilija
Verified Purchase

Toimii jos muistaa ottaa säännöllisesti

J Joni O.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä