• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

HairNation

60 Kapselia | Lisäravinne hiuksille

maxmedix

34.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Kärsitkö harvenevista hiuksista tai kaljuuntumisesta, jos haluat ehkäistä tätä vaivaa helposti on tämä lisäravinne kuin tehty sinulle. Max Medixin valmistama laadukas hiusravinne on pakattu käteviin kapseleihin. Tämä lisäravinne auttaa sekä miehiä että naisia selättämään hiustenlähdön parantamalla kehon suojamekanismeja.

Miten HairNation vaikuttaa:

 • Hair Nation edistää hiusten kasvua ja voit saavuttaa vahvemmat ja terveemmät hiukset
 • Vaikuttaa molekyylitasolla
 • Auttaa hiustupen normaali toimintaa
 • Kehitetty yhteistyössä Oxfordin yliopiston tutkimusryhmän kanssa
 • 100 % täysin luonnollinen lisäravinne, ei haittavaikutuksia
 • Luotettava ja nopea toimitus

Kapseleihin valittujen ainesosien avulla Hair Nation auttaa sekä miehiä että naisia ylläpitämään paksut ja terveet hiukset. Voit nähdä pysyviä tuloksia, jopa muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tämä on mahdollista sillä kapselit auttavat hiustupen toimintaa, näin hiuksista tulee vahvemmat ja niitä irtoaa vähemmän. HairNation kapseleiden avulla voit sanoa hyvästi hiustenlähdölle.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 60 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 2 päivässä

Mistä kaljuuntuminen ja hiusten harveneminen johtuu

Kaljuuntuminen on kohtalaisen yleistä miehillä, yleensä hiustenlähtö alkaa 20 - 35 vuoden iässä. Mutta se voi alkaa myös myöhemmin.

Yleisin syy hiustenlähtöön on hormonaalinen tai androgeeninen. Valitettavan usein hiustenlähtö on periytyvää ja se kulkee sukupolvelta toiselle. Jos isälläsi on kalju on hyvin todennäköistä, että jossakin vaiheessa saatat kokea saman kohtalon. Mieshormoni tehostaa hiustenkasvua, mutta samalla se tehostaa myös hiusten normaalia kehityssykliä. Joka johtaa syklin lopussa hiuksen irtoamiseen päänahasta

Muita syitä hiustenlähtöön on stressi ja pitkittynyt hankala elämäntilanne. Epäterveellinen ruokavalio, vitamiinipuutokset H- ja B6-vitamiinien osalta voivat vaikuttaa hiustenlähtöön. On myös todella tärkeää kiinnittää huomiota millaista shampoota käytät, liian voimakas shampoon käyttö voi edesauttaa hiustenlähtöä.

Miksi valita HairNation

Hiustenlähtö voi johtua useista eri tekijöistä, kuten geeneistä, hormoneista ja ruokavaliosta. Tästä syystä hiustenlähtöön on olemassa useita erilaisia hoitotuotteita, jotka pyrkivät estämään hiustenlähtöä. Joskus on hankala ymmärtää mikä tuote on tehokkain tai se paras valinta itselle. ELimistön vanheneminen on normaali prosessi, hiukset ja päänahka eivät ole tästä poikkeus. Jokainen haluaisi säilyttää nuoret terveeltä ja kauniilta näyttävät hiukset koko elämänsä ajan.

Hiukset ovat yksi tärkeimmistä identiteetin rakentajista ja hiustenlähdön alkaminen voi olla suuri isku itsetunnolle. Tästä syystä MaxMedixin tutkijat ovat pyrkineet luomaan luonnollisen ja vallankumouksellisen HairNation hiusravinne tuoteryhmän. Tuote kehitettiin yhteistyössä huippu laboratorioiden kanssa ja se pyrkii edistämään päänahan kykyä tuottaa ja ylläpitää terveitä hiuksia.

HairNationin ainesosat:

Seleeni vahvistaa hiustupen toimintaa syvällä hiuksen juuressa. Seleenin päivittäinen saantisuositus on aikuisilla noin 35-55 mg ja lapsilla noin 8 g päivässä.

Biotiini eli Vitamiini B8 tehostaa keratiinin toimintaa ja auttaa vahvistamaan hiuksia. Tämä vitamiini on keskeisessä osassa kun elimistö tuottaa uusia hiuksia.

Sinkki tehostaa hiustenkasvua auttamalla hiustupen toimintaa. Sinkin päivittäinen saantisuositus vaihtelee iän ja sukupuolen mukaan. Miehet tarvitsevat noin 10 mg sinkkiä päivittäin, lapset ja naiset noin 8 mg.

Bambu uute: Bambu uutetta on käytetty kauan Aasialaisessa lääketieteessä, sitä käytetään usein ehkäisemään hiustenlähtöä.

Mustikat: Mustikat on tunnettuja antioksidantteja ja ne auttavat siitä syystä esim hoitamaan vilustumista. Harva tietää että mustikat voivat auttaa myös kasvattamaan hiusten volyymia

Kupari: Vaikkakin kehomme tarvitsee huomattavan pienen määrän kuparia, on se elintärkeä kehomme toiminnassa kun kyseessä on hiusten kasvattaminen. Sopiva kuparin määrä kehossa auttaa myös taistelemaan hiustenlähtöä vastaan, sillä se vahvistaa hiuksia ja auttaa tuottamaan hiuksille niiden sävyn.

Niasiini: Eli B-3 vitamiini on suositeltava lisä hiustenkasvun tehostamiseksi. Koska se auttaa kasvattamaan hiustupelle tärkeää verenkiertoa päänahan alueella. Noin 50 mg annos kolmesti päivässä auttaa hiustenkasvua.

Mitä HairNation kapselit oikein on?

HairNation kapselit on lisäravinne joka auttaa kehoa saamaan tarvittavat lisäaineet hiusten normaalin kasvun tukemiseksi. Nämä ravinteet ovat välttämättömiä terveen hiustupen toiminnassa, iän myötä kutistuvat hiustupet tarvitsevat ravinteita, jotta ne voisivat toimia normaalilla tavalla. HairNation kehitettiin juuri tätä iän myötä tulevaa ongelmaa varten, tämä lisäravinne saa hiustenkasvuun uudenlaista ryhtiä ja volyymia.

Miten nopeasti HairNation kapselit vaikuttaa

Ainutlaatuisten ainesosien ansiosta Mad Medixin kehittämät HairNation kapselit auttavat palauttamaan unelmiesi hiukset nopeasti. Yleensä yhden kuukauden käyttö on riittävä ja tuloksia alkaa näkyä. Toisiin voimakkaisiin tuotteisiin verrattuna Hair Nation on hellävarainen, se vaikuttaa sisäisesti ja eikä sillä ole voimakasta ärsyttävää vaikutusta päänahkaan.

Hair Nation kapseleiden annostus

Ota HairNation lisäravinne on suositeltva ottaa kaksi kertaa päivässä, kapseli tulisi nauttia ruokailun yhteydessä. Voit ottaa yhden kapselin aamulla ja toisen kapselin illalla, näin saavutat parhaan vaiktuksen.

Ainutlaatuisten ainesosien ansiosta Mad Medixin kehittämät HairNation kapselit auttavat palauttamaan unelmiesi hiukset nopeasti. Yleensä yhden kuukauden käyttö on riittävä ja tuloksia alkaa näkyä. Toisiin voimakkaisiin tuotteisiin verrattuna Hair Nation on hellävarainen, se vaikutta sisäisesti ja eikä sillä ole voimakast suoraa vaikutusta päänahkaan.

Suositukset

Parhaan lopputuloksen saavutamiseksi, suosittelemme että:

 • Pidät yllä tasapainoisia ja terveellisiä elämäntapoja
 • Otathan huomioon, ettei parhaatkaan lisäravinteet voi korvata tasapainoista ruokavaliota, lisäravinteet ovat hyvä lisä täydentämään jo kunnossa olevaa ruokavaliota.

Tästä tuotteesta tulevat haittavaikutukset ovat harvinaisia, jos havaitset sivuvaikutuksia lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteys lääkäriisi.