Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Activated Charcoal-aktiivihiilikapselit

2000 mg 180 kpl | Turvotus, detox ja hyvä olo

Yhteenveto

Haluatko eroon kuona-aineista ja haitallisista toksiineista? Prosessoidut ruoka-aineet ja ympäristön saastuminen, altistavat kehosi lukemattomille haasteille normaalin päivän aikana. Allergiset reaktiot, heikentynyt puolustuskyky, nopeutunut ikääntyminen ja jopa soluvauriot ovat entistä yleisempiä. Voit kuitenkin puolustautua näitä haittoja vastaan hyvinkin helposti aktiivihiilen eli lääkehiilen avulla.

 • Luonnollinen puhdistaja
 • Absorboi ja puhdistaa kehon haitallisista toksiinisesta
 • Auttaa turvotukseen ja ruuansulatusvaivoihin
 • Voi poistaa pahanhajuista hengitystä ja parantaa kehon luonnollista tuoksua
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
 • Hiilitabletit on valmistettu luonnollisesta aktiivihiilijauheesta
 • Erittäin hienojakoinen aktiivihiili

Aktiivihiili tunnetaan myös nimellä lääkehiili, se on yksi luonnon parhaita kehon puhdistusaineita. Sillä se pystyy absorboimaan haitallisia kuona-aineita, kemikaaleja ja toksiineja. Lääkehiili estää useiden haitallisten aineiden imeytymisen kehoon, aktiivihiili onkin siksi kuuriluonteisesti oiva lisäravinne. Kehon suojaaminen ja luonnollinen puhdistaminen säännöllisin väliajoin kuona-aineista on mahdollista lääkehiilen avulla.

 • GMP
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMO Free

Mitä aktiivihiili on?

Max Medix aktiivihiilikapselit ovat valmistettu luonnollisesta kookoksen kuoresta. Aktiivihiili on täysin luonnollinen luontoemon superaine, josta on tullut todella suosittu viime vuosina – eikä syyttä. Aktiivi- eli lääkehiili on todettu erittäin tehokkaaksi keinoksi päästä eroon ei halutuista kuona aineista kehossa.

Aktiivihiili toimii nappaamalla haitalliset toksiinit sen sisältämien pienen pienten huokosten avulla. Aktiivihiilitabletit eivät itse asiassa absorboi toksiineja itseensä, mutta se sitoo kuona-aineet pintaansa näiden pienten huokosten avulla. Aktiivihiili on negatiivisesti latautunut ja tästä syystä positiiviset toksiinit ja kaasut pyrkii sitoutumaan siihen.

Lääkehiilellä on monia mahdollisia käyttökohteita ja siksi aktiivihiilestä on tullut todella suosittu viime vuosina. Sitä käytetään laajasti lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta sitä voi käyttää lisäravinteen tapaan huomattavasti pienempänä annoksena myös kotioloissa.

Aktiivihiilitabletit auttavat muun muassa pääsemään eroon kehon turvotuksesta, toimivat luonnollisena keinona hampaiden valkaisuun, saattavat alentaa kolesterolitasoja ja se voi jopa edistää krapulasta toipumista. Laajojen terveyshyötyjen lisäksi, sillä on arveltu olevan ikääntymistä estävä anti-aging vaikutus.

Aktiivihiilen edut

Ainesosat

Aktiivihiili ei ole tavallista hiiltä. Normaali grillihiili tai poltettu hiili on täynnä haitallisia toksiineja ja kemikaaleja. Älä koskaan käytä näitä korvikkeena.

Max Medix aktiivihiilitabletit ovat valmistettu korkealaatuisesta kookoksen kuoresta saatavasta lääkehiilestä. Yksi kapseli sisältää 334mg erittäin hienojakoista aktiivihiiltä.

Aktiivihiilen käyttö

Aktiivihiiltä käytettäessä on syytä huolehtia riittävästä veden saannista. Käytön aikana suositellaan normaalia runsaampaa veden nauttimista. Sillä tämän on todettu tehostavan kuona aineiden huuhtoutumista pois kehosta. Lääkehiili voi olla tehokas keino, myös jos kärsit ummetuksesta. Tosin se voi aiheuttaa myös ummetusta, jos vettä ei nautita riittävästi ja annostus ylitetään.

Normaali kerta- annostus on 1000mg, yksi hiilikapseli sisältää 334mg aktiivihiiltä.

Käytössä tulee erityisesti huomioida, ettei aktiivihiiltä tule käyttää samanaikaisesti muiden lääkkeiden kanssa. Aktiivihiilen ja toisen lääkkeen annostuksen välillä on hyvä olla vähintään noin 3 tuntia. Aktiivihiili eli lääkehiili sitoo itseensä muita lääkeaineita, jolloin ne menettävät tehonsa (esim. e-pillerit).

Käyttökohteet

 1. Ilmavaivat ja vatsan turvotus

  Aktiivihiili tepsii vatsan turvotukseen. Lääkehiili voi auttaa pääsemään eroon epämukavasta turvotuksesta ja pömppövatsasta. Aktiivihiilen on todettu auttavan hillitsemään kaasun kertymistä suolistoon. Lääkehiili auttaa sitomaan kaasua tuottavia elementtejä itseensä.

 2. Hampaiden valkaisu

  Jos hampaasi on kahvin, teen, viinin tai marjojen tahrima, voit kokeilla millainen positiivinen vaikutus aktiivihiilellä voisi olla. Aktiivihiilitabletit voi auttaa tasapainottamaan suun pH tasapainoa, estää reikiintymistä, pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta. Suunhoidossa aktiivihiili on oikea ihmetuote. Aktiivihiilen avulla voit saada takaiin kauniin jenkkihymyn!

 3. Krapulan helpotus

  Vaikka aktiivihiili ei sido alkoholia, se voi auttaa pääsemään eroon haitallisista toksiineista. Sillä alkoholia nautitaan harvoin täysin puhtaana, vaan se on sekoitettu usein erilaisiin juomiin, joissa voi olla kemikaaleja tai vahvoja makeutusaineista. Aktiivihiili auttaa pääsemään eroon näistä kuona aineista krapulan aikana. Alkoholin yliannostukseen lääkehiiltä ei kuitenkaan käytetä. Krapulan oireisiin sillä voi olla vaikutusta epäsuorasti- suosittelemme kokeilemaan miten kehosi reagoi.

Aktiivihiilen ostaminen

Tilaaminen verkkokaupastamme on erittäin helppoa ja nopeaa. Voit valita useita toimitustapoja ja maksutapamme ovat erittäin joustavia. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto kassalla. Jos kaipaat lisätietoja tai opastusta tuotteiden tilaamiseen, niin suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee teitä arkisin kello 11-17. Tervetuloa ostoksille.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

78.18% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

toistaiseksi tyytyväinen.

m mies68
Verified Purchase

Aivan mahtava detox aktiivihiili, tää on nimittäin jauhettu hyvin hienoksi. Joten hiilen adsorboiva pinta on mahdollisimman suuri painoyksikköä kohden.

J Janne
Verified Purchase

Wau tää todella toimii, kapselit on todella helppo niellä. Kokeilin myös hampaiden valkaisua ja kapselin avaus onnistuu todella helposti.

E Elli
Verified Purchase

IHan jees tuote. Kätevä pakkaus.

P Petra
Verified Purchase

Kokeilin kaikkea omaan turvonneeseen vatsaan, tämä oli lopulta tuote joka toimi. Vatsan turvotus on nyt tiessään. Voi kyllä lämpimästi suositella.

S Sandra
Verified Purchase

Kapselit on helppo nielaista

R Riitta
Verified Purchase

Toimii kuten pitääkin, jes!

L L
Verified Purchase

Kiitos!

H Helena
Verified Purchase

Tehokas tuote ja just sellanen kuin odotinkin. Tuun tilaamaan lisää heti kun nää loppuu.

T T
Verified Purchase

Hyviä kapseleita, ostaisin toistekkin.

K K

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä