Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Marine Collagen Advanced

90 kpl | Sisältää hyaluronihappoa ja CO-Q10 ubikinonia

Yhteenveto

Amerikan ja Aasian alueilta saadusta kalasta eli pangasiuksesta ja tilapiasta eristetty NatiCol®-merikollageeni on nyt yhdistetty huippulaadukkaisiin ihonhoidon suosikkiaineksiin. Tuloksena syntynyt Marine Collagen Advanced Formula on ainutlaatuinen kollageenilisä, jonka raaka-aineet tekevät yhteistyötä ihosi, luustosi ja niveltesi hyvinvoinnin eteen.

 • Pitää ihon, luuston ja nivelet terveempinä
 • Sisältää hyaluronihappoa ja ubikinonia (koentsyymi Q10)
 • C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista
 • Sinkki suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä
 • Ei keinotekoisia väri-, maku-, makeutus- tai säilöntäaineita
 • Neutraali maku ja tuoksu

Kollageeni on eräs kehomme tärkeimmistä rakennusaineista, ja se on elintärkeää terveelle iholle, luustolle ja nivelille. Marine Collagen Advanced on siksi ihanteellinen apu, jos haluat pitää ihosi nuorekkaana ja antaa sille lisää luonnollista kollageenia. Lisäksi se auttaa huolehtimaan luuston ja nivelten hyvinvoinnista.

 • GMP
 • Gluteeniton
 • Maidoton
 • GMO Free
 • Osta 1 24.99€
 • Osta 2 44.98€ 49.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 59.97€ 74.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Kollageenin tehtävät

Kollageeni on ketjumaisesti muodostuneista aminohapoista koostuva proteiini, joka on ihon, luuston ja nivelten tärkein rakennusaine. Iho, jossa on paljon kollageenia, näyttää sileältä, kiinteältä ja nuorekkaalta. Ikä, fyysinen stressi ja ympäristötekijät, kuten auringonvalo ja saasteet, alentavat ihon kollageenipitoisuutta, mikä saa ihon näyttämään vanhemmalta. Samoin käy luustolle, nivelille ja lihaksille, joiden normaalissa toiminnassa kollageenilla on tärkeä rooli. Kun kollageeni vähenee, luusto heikkenee ja nivelet jäykistyvät. Siksi kollageeni on kosmeettisen käytön lisäksi hyödyllistä myös urheilullisen ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä.

Miksi meriperäinen kollageeni on tavanomaisia kollageenivalmisteita parempi valinta?

Kalaperäinen merikollageeni on merikalojen suomuista uutettua proteiinia, joka sisältää peptideiksi kutsuttuja molekyylejä. Nämä peptidit tunnetaan alhaisesta molekyylimassastaan. Siksi meriperäisen kollageenin sanotaan imeytyvän 1,5 kertaa tehokkaammin ja olevan keholle helpommin hyödynnettävissä kuin esimerkiksi naudasta tai siasta saatava kollageeni. Peptidien ja kollageenisynteesin välistä suhdetta (teho, jolla keho tuottaa kollageenia) ja laatua on tutkittu paljon.Lisätietoa tutkimuksista saat täältä.Myös peptidien hyödyllistä vaikutusta ihon ominaisuuksiin on tutkittu. Tämän tutkimuksen mukaan meriperäinen kollageeni on hyödyksi varsinkin yhdistettynä runsaaseen määrään antioksidantteja joko ruokavaliossa tai ihonhoitotuotteissa.Lue lisää täältä.

Koostumus

NatiCol® Marine Collagen
NatiCol® Marine Collagen
Tämä laadukas, kalaperäinen kollageeni saadaan Aasian ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikan pangasiuksesta ja tilapiasta. NatiCol®-merikollageenin molekyylimassa on tavanomaiseen kollageeniin verrattuna alhainen, ja se sisältää kahdeksaa elintärkeää aminohappoa.
Aloe Vera
Aloe Vera
Tavallisesti paikallisesti ihonhoitoon käytettävä Aloe vera voi olla hyödyksi myös osana ravintolisävalmistetta. Sen eräiden aktiivisten ainesosien kyvystä suojata kehoa ja vaikuttaa vapaisiin radikaaleihin on tehty tutkimuksia.Erään tutkimuksen mukaan Aloe vera myös edistää C-vitamiinin imeytymistäTäältä saat lisätietoa.
Vitamin C
C-vitamiini
Eräs iholle tärkeimmistä vitamiineista. C-vitamiini suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tukee normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon toiminnalle. C-vitamiinia tarvitaan normaaliin kollageenituotantoon myös luustossa, rustoissa ja nivelissä.
CO-Q10
COQ10
Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine, jota keho muodostaa itse. Ikääntymisen myötä kehon kyky muuntaa ravintoa ubikinoniksi heikkenee, joten tätä ainetta sisältävien luonnontuotteiden käyttö saattaa tulla tarpeelliseksi. Ubikinonin vaikutusta ikääntymisprosessiin on tutkittu useissa tutkimuksissa.Lisätietoa saat täältä.
Hyaluronic Acid
Hyaluronihappo
Myös hyaluronaaniksi kutsuttua hyaluronihappoa esiintyy kehossa luonnostaan, ja sitä tarvitaan terveen, kiinteän ja nuorekkaan ihon ylläpitoon. Ikääntyminen ja ympäristötekijät vähentävät hyaluronihapon määrää vähitellen, minkä seurauksena iho muuttuu heikommaksi. Hyaluronihapon paikallinen ja sisäinen käyttö on iholle hyväksi, koska se palauttaa ihon hyaluronihappomäärän luonnolliselle tasolle.
Zinc
Sinkki
Sinkki on yleisesti terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä kivennäisaine, joka tunnetaan myös hyödyllisestä vaikutuksestaan ihoon. Sinkki auttaa suojelemaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja osallistuu normaaliin proteiinisynteesiin. Oksidatiivinen stressi on ennenaikaisen vanhenemisen pääasiallinen aiheuttaja.

Raaka-aineluettelo

Aktiiviset ainekset - Meriperäinen kollageeni, Aloe vera 200:1 (vastaa 18000 mg:aa 100% puhdasta Aloe Vera -lehtihyytelöä), COQ10, (ubikinoni), hyaluronihappo, C-vitamiini (kalsiumaskorbaattina), sinkki (sinkkiglukonaattina).

Muut raaka-aineet - Kapselin kuori - hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Paakkuuntumisenestoaineet - maltodekstriini, magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Käyttöohjeet

Ota 3 kapselia joka ilta vesilasillisen kanssa noin tunti illallisen jälkeen. Nauti kapselit mahdollisuuksien mukaan samaan aikaan joka päivä. Jokainen pakkaus sisältää 90 kapselia, mikä riittää 30 päiväksi. Suosittelemme käyttämään ravintolisää vähintään 3 kuukautta, jotta kehosi saa siitä parhaan mahdollisen hyödyn.

Luonnollinen kollageenilisä

Marine Collagen Advanced tehdään luonnollisista raaka-aineista, joten se on turvallinen eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Se ei sisällä keinotekoisia väri-, maku-, makeutus- tai säilöntäaineita. Kapselit on myös halal-sertifioitu. Lue tuoteseloste ennen ensimmäistä käyttökertaa ja varmista, ettet ole allerginen millekään tuotteen sisältämistä ainesosista. Ravintolisää ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

91.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ihoni ei ole koskaan näyttänyt paremmalta, uskomatonta!

G Gaya
Verified Purchase

Nopea ja helppokäyttöinen ravintolisä joka ei maisut kalalle.

E Eero
Verified Purchase

Erinomainen lisä ihonhoitoon

K Kimi
Verified Purchase

Kiitos!

S Sofia
Verified Purchase

Auttaa vatsaongelmiin, etenkin hermostuneena vastsani oireilee. Nää on pelastus.

K Kaarina
Verified Purchase

Hyvät kapselit!

S Sofia
Verified Purchase

Mainio palvelu.

O O
Verified Purchase

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

V V
Verified Purchase

Hyvä geeli.

K Kaija
Verified Purchase

Suosittelen!

M Maarit

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä