Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manu manuka öljy ja teepuuöljy 50ml
Manu manuka öljy ja teepuuöljy 50ml

Manuka and Tea Tree Oil

50 ml öljy | Manuka- ja teepuuöljy 50ml

Yhteenveto

Manuka Naturals loi Manuka and Tea Tree Oil Blend -valmisteen luonnollisena apuna ihoärsytykseen ja ihon punoitukseen. Suunnittelutyössä hyödynnettiin syyhyä ja eteerisiä öljyjä käsitteleväää tieteellistä tutkimusta. Sekä manukaöljyllä että teepuuöljyseoksella sanotaan olevan antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä voikin myös auttaa suojaamaan ihoa luonnollisella ja helppokäyttöisellä tavalla.

 • Huolellisesti kehitetty seos manukaöljyä, teepuuöljyä sekä eteerisiä öljyjä
 • Auttaa suojaamaan ja rauhoittamaan ärsytystä sekä punoitusta
 • Voi käyttää hyönteisten puremiin ja pistoksiin
 • Sisältää luonnollista antibakteerista triketoniyhdisteitä
 • Luonnontuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita
 • Helppo ja nopea käyttää

Syyhypunkkiloistartunta koskettaa vaivana arviolta 300 miljoonaa ihmistä ympäri mailman. Ongelma on siis laaja ja yleinen. Tutkimuksen mukaan syyhypunkkikannoista on myös tulossa vastustuskykyisempiä ja siten hankalampia käsitellä. Vastatakseen tähän pulmaan Manuka Naturals on kehittänyt erityislaatuisen seoksensa, jota voidaan käyttää syyhyn vähentämiseen ja moneen muuhun.

 • Kaikki ihotyypit
 • Vegetaarinen
 • Cruelty-Free

Mikä on syyhy?

Syyhy vaivana koskettaa arviolta 300 miljoonaa ihmistä ympäri mailman. Se on siis yllättävänkin yleinen iho-ongelma. Syyhyssä ei ole kyse tulehduksesta vaan syyhypunkkitartunnasta. Syyhy syntyy kun pienet syyhypunkit nimeltä Sarcoptes Scabiei pääsevät ihon ulkokerrokselle. Punkit kaivautuvat tähän ihokerrokseen ja munivat siihen munansa, mikä oirehtii ihottuman tavoin. Usein kutisevaa ja ärsyttävää ihottumaa voi ilmetä missä tahansa keholla. Syyhypunkki leviää ihokontaktissa tartunnan saaneen kanssa, ja joissain tapauksessa myös esineiden välityksellä.

Monien muiden virusten ja tulehdusten lailla, syyhypunkkikanta on tutkimusten mukaan alkanut muuntautua siten, etteivät monet perinteiset hoitokeinot enää tehoa siihen. Tämä hoitokeinojen vähenevä vaikutus todettiin Australialaisessa Darwinin kaupungissa sijaitsevan The Menzies School of Medicinen tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan syyhypunkkikanta oli niinikään kehittämässä vastustuskykyä erinäisiä muitakin hoitokeinoja vastaan. Niinpä uusille keinoille päästä eroon syyhypunkista on kova tilaus. Syyhypunkkikannan nopean kasvun ja leviämisen takia tämä on entistäkin tärkeämpää.

Manukaöljy

Manukaöljyä pidetään yhtenä harvinaisemmista eteerisistä öljyistä. Sitä valmistetaan vain huolellisesti valituista Uuden-Seelannin East Capen manukanlehdistä. Öljy valmistetaan höyrytislaamalla, poimittujen manukakasvien avulla. Öljy tehdään tämän tietyn Uuden-Seelannin alueen manukakasveista, koska alueelta saatavan öljyn sanotaan sisältävän runsaasti luonnon omia triketoniyhdisteitä. Alueen manukakasveilla sanotaan myös olevan antibakteerisia ominaisuuksia, joiden takia lähellä asuvat perinteiset Maori-heimotkin suosivat niiden käyttöä. Perinteisesti maorit ovat käyttäneet manukakasveja muun muassa seuraaviin vaivoihin:

 • Puremat ja pistokset
 • Ihovauriot
 • Lihaskipu 
 • Sieni-infektiot
 • Hienhaju 
 • Hilse

East Capen manukaöljyä on tutkittu myös erinäisissä tieteellisissä tutkimuksissa. Cawthron-instituutti Nelsonissa sekä Otagon yliopiston mikrobiologian laitos testasivat manukaöljyä monia ihmisille oireita tuottavia taudinaiheuttajia vastaan. Tutkimusten mukaan öljy oli:

 • 20-30 kertaa Australian teepuuöljyä aktiivisempi grampositiivisia bakteereita vastaan
 • Useita kertoja tehokkaampi sieniesiintymiä vastaan
 • Tehokas gramnegatiivisia bakteereita ja viruksia vastaan

Lisätietoja manukaöljyä käsitelevistä tutkimuksista löytyy täältä.

Teepuuöljy 

Australiassa kasvavasta Melaleuca alternifolia -puusta uutettu teepuuöly on varmaankin yksi tunnetuimmista eteerisistä öljyistä. Antivirus- ja antiseptisistä ominaisuuksistaan tunnettua teepuuöljyä käytetään yleisesti kasvojenpuhdistusaineissa sekä rasvaiselle iholle ja akneiholle suunnatuissa tuotteissa. Teepuuöljy on myös suosittua kotikäytössä esimerkiksi

 • Hyönteiskarkotteena
 • Kasvojenpuhdistusaineissa
 • Jalkahien hajua vastaan
 • Homeen vähentämisessä
 • Kodin yleispuhdistusaineena
 • Pyykin desinfiointiainena
 • Deodoranttina 

Lisätietoja teepuuölyä koskevista tieteellisistä tutkimuksista löytyy täältä.

Manuka- ja teepuuöljyn sekoitus

Manuka Naturals loi tämän manuka- ja teepuuöljyn sekoituksen luonnolliseksi keinoksi helpottaa syyhyn oireita ja rajoittaa niiden leviämistä niillä, jotka ovat jo saaneet syyhypunkkitartunnan. Manuka Naturalsilta ei jäänyt huomaamatta japanilaisten perinteisten syyhypunkkihoitokeinojen tutkijoiden löydös, jonka mukaan Uuden-Seelannin manukakasvin eteerinen öljy on tehokas syyhypunkkeja vastaan tietyissä olosuhteissa. Yhtiö päätti kehittää ainutlaatuisen eteerisen öljyn, joka hyödyntäisi manukaöljyn etuja syyhystä kärsivien auttamiseksi.

Uusi sekoitus yhdisti East Capen manukaöljyä ja teepuuöljyä, joiden hyväätekevät antibakteeriset ominaisuudet ovat olleet tutkimuksen kohteina, kahteen täydentävään eteeriseen öljyyn. Näiden öljyjen yhdistäminen sai aikaan ainutlaatuisen, iholle hellävaraisen ja turvallisen sekoituksen. East Capen manukaöljyn (100%) ja australialaisen teepuuöljyn (5%) lisäksi sekoitus sisältää:

Käyttöohjeet 

Levitä kerran tai kahdesti päivässä hoidettaviin kohtiin. Eteeristen öljyjen sekoituksena tuote on turvallinen paikalliseen käyttöön ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Suosittelemme tuotteen soveltuvuuden testaamista ensin pienellä alueella. Vältä aineen joutumista silmiin.

Ostetaan usein yhdessä

EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
Zymaderm Molluscum
Zymaderm Molluscum

13 ml Seerumi | Ontelosyylät (molluskat)

35.99€

1 Tuote(tta)

61.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

75.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kesti vähän ennen kuin totuin käyttämään öljyä. Kuulin että sitä voi sekoittaa kosteusvoiteeseen, ja se helpottaa käyttöä. Tuoksuu hyvältä ja on auttanut punoitukseen

J Jackie
Verified Purchase

Vähän liian vahva minulle

A Andi
Verified Purchase

Tuoksuu miellyttävälle ja auttaa ehkäisemään punoitusta ja kutinaa

P Pikks
Verified Purchase

Tuote kuulostaa lupaavalta. Kiitos.

R R
Verified Purchase

Kiitos!

K Kristiina
Verified Purchase

Tehokas apu epäpuhtauksille

A Anneli
Verified Purchase

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

V Vivienne
Verified Purchase

Ostin lahjaksi äidilleni ja hän tykkää tuotteesta.

L L
Verified Purchase

Olen tyytyväinen.

L Laura
Verified Purchase

Mainio öljy! Auttaa ihon epäpuhtauksiin.

K Kaija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä