ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka and Tea Tree Oil

50 ml öljy | Manuka- ja teepuuöljy 50ml

Manuka Naturals loi Manuka and Tea Tree Oil Blend -valmisteen luonnollisena apuna ihoärsytykseen ja ihon punoitukseen. Suunnittelutyössä hyödynnettiin syyhyä ja eteerisiä öljyjä käsitteleväää tieteellistä tutkimusta. Sekä manukaöljyllä että teepuuöljyseoksella sanotaan olevan antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä voikin myös auttaa suojaamaan ihoa luonnollisella ja helppokäyttöisellä tavalla.

 • Huolellisesti kehitetty seos manukaöljyä, teepuuöljyä sekä eteerisiä öljyjä
 • Auttaa suojaamaan ja rauhoittamaan ärsytystä sekä punoitusta
 • Voi käyttää hyönteisten puremiin ja pistoksiin
 • Sisältää luonnollista antibakteerista triketoniyhdisteitä
 • Luonnontuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita
 • Helppo ja nopea käyttää

Syyhypunkkiloistartunta koskettaa vaivana arviolta 300 miljoonaa ihmistä ympäri mailman. Ongelma on siis laaja ja yleinen. Tutkimuksen mukaan syyhypunkkikannoista on myös tulossa vastustuskykyisempiä ja siten hankalampia käsitellä. Vastatakseen tähän pulmaan Manuka Naturals on kehittänyt erityislaatuisen seoksensa, jota voidaan käyttää syyhyn vähentämiseen ja moneen muuhun.

 • Kaikki ihotyypit
 • Vegetaarinen
 • Cruelty-Free
25.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on syyhy?

Syyhy vaivana koskettaa arviolta 300 miljoonaa ihmistä ympäri mailman. Se on siis yllättävänkin yleinen iho-ongelma. Syyhyssä ei ole kyse tulehduksesta vaan syyhypunkkitartunnasta. Syyhy syntyy kun pienet syyhypunkit nimeltä Sarcoptes Scabiei pääsevät ihon ulkokerrokselle. Punkit kaivautuvat tähän ihokerrokseen ja munivat siihen munansa, mikä oirehtii ihottuman tavoin. Usein kutisevaa ja ärsyttävää ihottumaa voi ilmetä missä tahansa keholla. Syyhypunkki leviää ihokontaktissa tartunnan saaneen kanssa, ja joissain tapauksessa myös esineiden välityksellä.

Monien muiden virusten ja tulehdusten lailla, syyhypunkkikanta on tutkimusten mukaan alkanut muuntautua siten, etteivät monet perinteiset hoitokeinot enää tehoa siihen. Tämä hoitokeinojen vähenevä vaikutus todettiin Australialaisessa Darwinin kaupungissa sijaitsevan The Menzies School of Medicinen tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan syyhypunkkikanta oli niinikään kehittämässä vastustuskykyä erinäisiä muitakin hoitokeinoja vastaan. Niinpä uusille keinoille päästä eroon syyhypunkista on kova tilaus. Syyhypunkkikannan nopean kasvun ja leviämisen takia tämä on entistäkin tärkeämpää.

Manukaöljy

Manukaöljyä pidetään yhtenä harvinaisemmista eteerisistä öljyistä. Sitä valmistetaan vain huolellisesti valituista Uuden-Seelannin East Capen manukanlehdistä. Öljy valmistetaan höyrytislaamalla, poimittujen manukakasvien avulla. Öljy tehdään tämän tietyn Uuden-Seelannin alueen manukakasveista, koska alueelta saatavan öljyn sanotaan sisältävän runsaasti luonnon omia triketoniyhdisteitä. Alueen manukakasveilla sanotaan myös olevan antibakteerisia ominaisuuksia, joiden takia lähellä asuvat perinteiset Maori-heimotkin suosivat niiden käyttöä. Perinteisesti maorit ovat käyttäneet manukakasveja muun muassa seuraaviin vaivoihin:

 • Puremat ja pistokset
 • Ihovauriot
 • Lihaskipu 
 • Sieni-infektiot
 • Hienhaju 
 • Hilse

East Capen manukaöljyä on tutkittu myös erinäisissä tieteellisissä tutkimuksissa. Cawthron-instituutti Nelsonissa sekä Otagon yliopiston mikrobiologian laitos testasivat manukaöljyä monia ihmisille oireita tuottavia taudinaiheuttajia vastaan. Tutkimusten mukaan öljy oli:

 • 20-30 kertaa Australian teepuuöljyä aktiivisempi grampositiivisia bakteereita vastaan
 • Useita kertoja tehokkaampi sieniesiintymiä vastaan
 • Tehokas gramnegatiivisia bakteereita ja viruksia vastaan

Lisätietoja manukaöljyä käsitelevistä tutkimuksista löytyy täältä.

Teepuuöljy 

Australiassa kasvavasta Melaleuca alternifolia -puusta uutettu teepuuöly on varmaankin yksi tunnetuimmista eteerisistä öljyistä. Antivirus- ja antiseptisistä ominaisuuksistaan tunnettua teepuuöljyä käytetään yleisesti kasvojenpuhdistusaineissa sekä rasvaiselle iholle ja akneiholle suunnatuissa tuotteissa. Teepuuöljy on myös suosittua kotikäytössä esimerkiksi

 • Hyönteiskarkotteena
 • Kasvojenpuhdistusaineissa
 • Jalkahien hajua vastaan
 • Homeen vähentämisessä
 • Kodin yleispuhdistusaineena
 • Pyykin desinfiointiainena
 • Deodoranttina 

Lisätietoja teepuuölyä koskevista tieteellisistä tutkimuksista löytyy täältä.

Manuka- ja teepuuöljyn sekoitus

Manuka Naturals loi tämän manuka- ja teepuuöljyn sekoituksen luonnolliseksi keinoksi helpottaa syyhyn oireita ja rajoittaa niiden leviämistä niillä, jotka ovat jo saaneet syyhypunkkitartunnan. Manuka Naturalsilta ei jäänyt huomaamatta japanilaisten perinteisten syyhypunkkihoitokeinojen tutkijoiden löydös, jonka mukaan Uuden-Seelannin manukakasvin eteerinen öljy on tehokas syyhypunkkeja vastaan tietyissä olosuhteissa. Yhtiö päätti kehittää ainutlaatuisen eteerisen öljyn, joka hyödyntäisi manukaöljyn etuja syyhystä kärsivien auttamiseksi.

Uusi sekoitus yhdisti East Capen manukaöljyä ja teepuuöljyä, joiden hyväätekevät antibakteeriset ominaisuudet ovat olleet tutkimuksen kohteina, kahteen täydentävään eteeriseen öljyyn. Näiden öljyjen yhdistäminen sai aikaan ainutlaatuisen, iholle hellävaraisen ja turvallisen sekoituksen. East Capen manukaöljyn (100%) ja australialaisen teepuuöljyn (5%) lisäksi sekoitus sisältää:

almond oil
Makeamanteliöljyä
Luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista tutun makeamanteliöljyn sanotaan sisältävän useita hyödyllisiä vitamiineja kuten E-vitamiinia. Kyseistä vitamiinia käytetään ihonhoidossa sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Makeamanteliöljy on samasta syystä suosittu kuivaihoisten ja ärtyvästä ihosta kärsivien keskuudessa. Öljy on myös ihanteellinen sekoitettavaksi muiden öljyjen kanssa.
lemon myrtle oil
Sitruunamyrttiöljy
Myrtus Communis -kasvin kukista, lehdistä ja varresta höyryn avulla tislatun sitruunamyrttiöljyn sanotaan sisältävän runsaasti sitraalia, joka on yksi sitrusperheen tunnusomaisista aromeista. Sen sanotaan myös sisältävän antibakteerisia ominaisuuksia, jotka paikallisesti käytettyinä voivat auttaa vähentämään bakteerien määrää iholla.

Käyttöohjeet 

Levitä kerran tai kahdesti päivässä hoidettaviin kohtiin. Eteeristen öljyjen sekoituksena tuote on turvallinen paikalliseen käyttöön ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Suosittelemme tuotteen soveltuvuuden testaamista ensin pienellä alueella. Vältä aineen joutumista silmiin.

Lue lisää
Manuka and Tea Tree Oil 50 ml öljy | Manuka- ja teepuuöljy 50ml

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

65.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kesti vähän ennen kuin totuin käyttämään öljyä. Kuulin että sitä voi sekoittaa kosteusvoiteeseen, ja se helpottaa käyttöä. Tuoksuu hyvältä ja on auttanut punoitukseen

J Jackie
Verified Purchase

Tuoksuu miellyttävälle ja auttaa ehkäisemään punoitusta ja kutinaa

P Pikks
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös