ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka Natural Antibakteerinen saippua, voide ja öljy
Manuka Natural Antibakteerinen saippua, voide ja öljy

Manuka Naturals Foot and Nail Combo

Manuka Soap, Pure East Cape Manuka Oil and Cream

Yhteenveto

Kolmen tuotteen yhdistelmä Manuka Naturals Foot and Nail Fungus Combo valjastaa käyttöön kaikki manukakasvin hyväätekevät ominaisuudet. Tuotekokoelma on suunniteltu auttamaan sinua huolehtimaan ihostasi luonnollisellla tavalla. Ainutlaatuisen, maineikasta manukaöljyä sisältävän ainesosayhdistelmänsä avulla, tämä paketti on ihanteellinen tapa vastata ihosi tarpeisiin.

  • Sisältää Manuka Soap -saippuan, Pure East Cape Manuka Oil -öljyn sekä -voiteen
  • Valjastaa käyttöön manukan antibakteeriset triketoniyhdisteet
  • Sisältää sitruunamyrtti-, laventeli- ja makeamanteliöljyä
  • Auttaa kutinaan ja ei-toivottuihin hajuihin
  • Auttaa suojelemaan ja ravitsemaan ihoa
  • Pohjaa luonnon ainesosiin – ei keinotekoisia väriaineita

Jokainen Manuka Naturals Foot and Nail Fungus Combo -paketin tuote on huolellisesti valittu toimimaan yhdessä ihon hyväksi. Yhdistelmä koostuu kolmesta tuotteesta. Pure East Cape Manuka Oil -öljy tuo käyttöösi manukan hyväätekevät ominaisuudet tehokkaasti sataprosenttisen eteerisen öljyn avulla. East Cape Manuka Cream -voide täydentää öljyn vaikutusta hellävaraisempana apuna laajemmille ihoalueille. Manuka Soap -saippua sen sijaan sopii päivittäiseksi keinoksi ihon suojelemiseksi.

Mitä ovat jalka- ja kynsisieni?

Ihon sieni-infektiot aiheutuvat erityyppisistä sienikasvustoista, jotka tarttuvat iholle ja leviävät siinä. Sieni-infektioita on monenlaisia. Jalkojen alueella niistä yleisimmät ovat jalkasieni (Tinea pedis) ja kynsisieni (Tinea unguium).

Jalkasieni -

Jalkasieni on yleinen sieni-infektio, joka tekee ihosta kutisevan, hilseilevän ja punoittavan. Sieni leviää lämpimissä ja kosteissa oloissa, minkä takia sitä löytyykin usein jaloista ja varpaiden välistä. Englanninkielinen nimi ‘athlete’s foot’ tarkoittaa urheilijan jalkaa, mikä on sikäli osuva nimi, että urheilijat usein hikoilevat runsaasti – täydelliset olosuhteet siis sienen leviämiselle ja kukoistamiselle. Iso-Britanniassa arviolta yksi kuudesta kärsii jalkasienestä – se onkin laajalti levinnyt vaiva. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin monet muut ihoinfektiot, jalkasieni ei leviä vain ihokontaktissa. Pelkkä infektoituneen, kostean lattian poikki kävely paljain jaloin voi johtaa tartuntaan. Sieni voi levitä myös muihin kehonosiin, jos jalkoja kosketellaan, tai jos käsien pesu unohtuu.

Kynsisieni -

Kynsisieni-infektio johtuu sienen liikakasvusta kynnen sisällä, alla tai päällä. Se alkaa yleensä kynnen reunasta ja leviää sieltä kynnen läpi. Näin tapahtuessa kynnen väri voi muuttua tai se voi vaikuttaa hauraalta tai hilseilevältä. Pahentuessaan kynsisieni voi aiheuttaa kipua kävellessä ja kenkiä käytettäessä. Jalkasienen tavoin kynsisieni viihtyy lämpimissä ja kosteissa oloissa, minkä takia se on paljon yleisempi varpaissa kuin sormissa. Kynsisieni voi myös levitä samoin kuin muutkin infektiot.

Pure East Cape Manuka Oil -öljy

Jos etsit käyttöösi manukan vahvinta muotoa, Pure East Cape Manuka Oil -öljy on sinua varten. Öljy sisältää vain laadukkaimpana manukaöljynä pidettyä, sataprosenttisen puhdasta manukaöljyä Uuden-Seelannin East Capen alueelta. East Capella kasvavien manukakasvien sanotaan nimittäin sisältävän korkeimman määrän luonnostaan ilmeneviä triketoniyhdistelmiä, minkä takia ne ovatkin manukakasveista kaikkein kysytyimpiä. Korkealaatuinen eteerinen öljy tuotetaan alueelta poimituista manukakasveista. Niistä syntyy höyrytislauksen avulla ja mitään muita ainesosia lisäämättä sataprosenttisen puhdasta manukaöljyä.

Lisätietoja kyseisestä manukatutkimuksesta löydät täältä.

Manuka Soap -saippua

Manuka Soap -saippua on niin paljon muutakin kuin vain tapa auttaa ihonpuhdistuksessa – sen monikäyttöisyys on suorastaan huikeata. Tämä luonnollisista ainesosista kuten erityisestä eteeristen öljyjen sekoituksesta valmistettu saippua on helppo tapa huolehtia ihostasi. Tämä ensiluokkainen saippua on suunniteltu auttamaan puhdistamisessa ja suojaamisessa. Se valjastaa käyttöön manukan antibakteerisen potentiaalin avuksi ihon bakteerikannan tasapainottamisessa. Saippuaa voi myös käyttää käsihuuhdesaippuana, tai ylellisenä tapana tuntea olosi puhtaaksi ja raikkaaksi.

East Cape Manuka Cream -voide

East Cape Manuka Cream -voiteen resepti yhdisää puhtaan manukaöljyn muihin hyväätekeviin ihonhoidon ainesosiin siten, että voit hoitaa ihoasi hellävaraisesti, mutta kuitenkin manukan upeista eduista nauttien. Saippua on suunniteltu tukemaan hyvien bakteerien tasapainoa iholla, ja sen hyödyllisyys sienikasvustoja vastaan on todettu tutkimuksen keinoin. Otagon yliopiston manukaöljytutkimuksen mukaan tuote voi auttaa taistelemaan jalka- ja kynsisientä sekä hienhajua aiheuttavia sieniä vastaan.

Ainesosat

Manuka Soap -saippua - Sodium Palm Kernelate (Palm Oil, Palm Kernel Oil) ,Leptospermum Scoparium Oil (Manuka Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Backhousia Citriodora Oil (Lemon Myrtle Oil), Titanium dioxide, Galactaric Acid, Citral (Lemongrass Oil fraction), Terpinen-4-ol (Tea tree Oil fraction), Cedrol (Cedarwood Oil fraction).

Pure East Cape Manuka Oil -öljy - 100% pure East Cape manuka oil from New Zealand.

East Cape Manuka Cream -voide - Distilled water, Sweet Almond oil, Glycerin, Manuka oil, Stearic acid, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, emulsifier, TEA, Lavender oil, Lemon myrtle oil, preservative.

Käyttöohjeet

Koska tämä paketti on suunniteltu toimimaan yhdessä ihon hyväksi, tarkkaa käyttöjärjestystä ei ole – kaikki riippuu ihostasi ja sen tarpeista. Paketin sisältämien tuotteiden käyttöohjeet ovat erikseen seuraavat:

Manuka Soap -saippua - Levitä märälle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Luonnonmukainen saippua on hellävarainen ja soveltuu näin päivittäiseen käyttöön.

Pure East Cape Manuka Cream - voide – Levitä öljyä haluamallesi ihoalueelle ja anna imeytyä. Koska aidot eteeriset öljyt voivat olla voimakkaita, voit halutessasi laimentaa seosta toisella kasvipohjaisella öljyllä, jolloin se soveltuu herkällekin iholle. Voit myös lisätä jokusen tipan öljyä jalkakylpyysi tai hieroa laimennettua öljyä kantapäihin.

East Cape Manuka Cream - voide – Helppokäyttöinen voide imeytyy nopeasti. Hiero voidetta haluamillesi iho-alueille tarpeen mukaan ja anna imeytyä.

Ostetaan usein yhdessä

EmuaidMAX Tehokas Voide Ongelmaiholle
EmuaidMAX Tehokas Voide Ongelmaiholle

59 ml Voide | Äärimmäisen tehokas salva suunniteltu hoitamaan kaikista itsepäisimpiä iho-ongelmia

61.99€

+
Alennusmyynti Hampaiden Valkaisusetti Tahna + Harja
Hampaiden Valkaisusetti Tahna + Harja

Hammastahnamme auttaa sinua puhdistamaan hampaidesi tahrat ja pinttymät luonnollisesti

17.24€ 22.99€

1 Tuote(tta)

61.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(54)
4 Tähteä
(24)
3 Tähteä
(5)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

90.71% pohjautuen 83 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Yritän saada niskalenkin kynsisienestä. 10 päivän käytön jälkeen on mahdoton sanoa tehoaako tämä. Apteekkituotteet olen kokeillut. Olleet tehottomia.

S Simo
Verified Purchase

Auttaa jalkasieneen. Kiitos.

A Anna
Verified Purchase

Olen kärsinyt jalkasienestä ja kuivasta jalkojen ihosta jo pitkään ja tää on tehokas apu molempiin vaivoihin. Kiitosta vaan kovasti.l

L Leena
Verified Purchase

Auttaa jalkasieneen, tattista vaan.

K Karoliina
Verified Purchase

Apua jaloille nopeasti. Tuoksuukin kivalle.

L L
Verified Purchase

Tuoksuu kivalle ja tekee jalkojen ihosta pehmeän.

J Julia
Verified Purchase

Olin aluksi skeptinen, onhan kyseessä minulle täysin uusi tuote. Tuote toimii kuten pitääkin, olen iloinen.

M Maija
Verified Purchase

Kiva tuoksu ja tehokas. Olen tyytyväinen.

M Marika
Verified Purchase

Oon kamppailut jalkojen ihon ongelmien kanssa ja tää todella auttaa.

K Kristiina
Verified Purchase

Tehokas apu jalkasienille. Hellävarainen. Suosittelen.

J Johanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä