Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka Natural tuotepaketti ekseemaan
Manuka Natural tuotepaketti ekseemaan

Manuka Eczema Natural Products

Antibakteerinen manukasaippua, -öljy ja -voide

Yhteenveto

Jos haluat päästä osalliseksi kaikista manukan monista hyödyllisistä vaikutuksista, Manuka Naturalsin Eczema Combo -tuotekokonaisuus on sinua varten. Nämä kolme toisiaan täydentävää ihonhoitotuotetta koostuvat erilaisista ainesosista ja eteerisistä öljyistä sekä kahdesta laadukkaasta manukavalmisteesta: manukaöljystä ja manukahunajasta.

 • Paketti sisältää manukasaippuan (Manuka Soap), manukaöljyä (Manuka Oil) sekä manukavoiteen (Manuka Cream)
 • Helpottaa ihoärsytystä, punoitusta ja kutinaa
 • Auttaa suojaamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa
 • Hyödyntää manukan antibakteerisia triketoniyhdisteitä
 • Sisältää manukahunajaa laatumerkinnällä UMF 15+
 • Valmistettu luonnonmukaisista ainesosista ja eteerisistä öljyistä

Tämä ainutlaatuisen paketin tuotteet valittiin toimimaan yhdessä ihosta huolehtimisen apuna. East Cape Manuka Oil -öljy on suunniteltu paikalliseen käyttöön valituilla ihoalueilla, kun taas Active Manuka Honey Cream -voide auttaa ravitsemaan ihoa. Manuka Soap -saippua sopii päivittäiseen käyttöön ihon suojaamisessa ja puhdistamisessa.

Mitä on ekseema?

Ekseema on varsin yleinen iho-ongelma, joka johtaa ihon tulehtumiseen, punoitukseen ja ärsytyksen tunteeseen iholla. Syytä ekseeman syntyyn ei tarkalleen tunneta, mutta sen epäillään johtuvan ihon reagoimisesta erilaisiin ärsykkeisiin. Ekseemaa voikin ilmaantua tiettyjen allergioiden yhteydessä. Syy saattaa myös olla niinkin yksinkertainen kuin ihoa ärsyttävä käsi- tai vartalovoide. Koska olemme kaikki erilaisia, eri ärsykkeillä voi olla erilainen vaikutus. Jotkut yleiset ärsykkeet saattavat kuitenkin aiheuttaa ihottuman ilmenemistä ja pahenemista:

 • Tietynlainen vaatetus
 • Tupakansavu
 • Allergiat
 • Tietyt kosmetiikkatuotteet, hajusteet ja pesuaineet
 • Tunnetason stressi
 • Kuuma ilmasto tai kuuma lämpötila
 • Bakteerit
 • Liikahikoilu
 • Tietyt kemikaalit ja synteettiset tuotteet

Ekseema ei onneksi ole tarttuva vaiva. Joidenkin mukaan se voi tosin olla perinnöllinen ja sen sanotaan voivan levitä kehonosasta toiseen. Ekseemalle ei myöskään uskota olevan varmaa ”parannuskeinoa”, mutta iho-oireita voidaan helpottaa niin, että niiden kanssa on mahdollista tulla toimeen. Oireita helpottaaksesi voit yrittää huolehtia ihostasi ja sen kosteutuksesta hyvin sekä välttää ihoasi ärsyttäviä tekijöitä ja kutisevien ihoalueiden raapimista. Moni kääntyy steroidivoiteiden ja reseptilääkkeiden puoleen etsiessään oireisiin helpotusta. Niillä voi kuitenkin olla myös ei-toivottuja vaikutuksia, ja senpä takia onkin tarjolla myös monia luonnollisia vaihtoehtoja ihonhoidon tueksi. Luonnontuotteet sisältävät yleensä luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, joiden joukossa eteeriset öljyt ja manukahunaja ovat suosittuja.

Manukasaippua

Manukasaippua sisältää ensiluokkaisen sekoituksen eteerisiä öljyjä. Se on suunniteltu luonnolliseksi keinoksi päivittäiseen ihonhoitoon. Ainutlaatuisten ainesosiensa ansiosta tämä luonnonmukainen saippua voi auttaa puhdistamaan ja suojaamaan ihoa. Tavoitteena on myös jättää iho ravituksi ja pehmeäksi. Saippuan monipuolisuudesta johtuen sillä voi myös olla useita eri käyttötarkoituksia. Sitä voi käyttää luonnollisena käsihuuhteena, ylellisenä kylpysaippuana, koko vartalon pesuaineena tai yksinkertaisesti keinona tukea ihon puolustuskykyä bakteereja vastaan. Kaikenkaikkiaan, se on upea ja monikäyttöinen osa tätä Manuka Naturalin tuotepakettia.

East Cape Manuka Oil 25% -öljy

East Cape Manuka Oil 25% yhdistää laadukkainta manukaa ihoystävällisiin eteerisiin öljyihin. Näin se tarjoaa tehokkaan, mutta silti hellävaraisen tavan käyttää manukaa ihonhoidossa. Sekoituksen manukaöljy valmistetaan vain parhaista saatavilla olevista manukakasveista. Uuden-Seelannin East Capessa kasvien kasvien sanotaan olevan laadukkaimpia, sillä tämän kaukaisen alueen manuka sisältää tutkimusten mukaan runsaimmin triketoniyhdisteitä. Tämän takia East Capen manukaöljyllä on erityisiä ominaisuuksia, jotka yhdistyvät hyvin muiden eteeristen öljyjen kanssa upeaksi ihonhoitosekoitukseksi.

Lisätietoja manukatutkimuksesta löydät täältä.

Active Manuka Honey Cream -voide

Manukahunajaa pidetään yhtenä erityislaatuisimmista ja hyväätekevimmistä hunajatyypeistä maailmassa. Sellaisena se oli ilmiselvä valinta huikeaa ihovoidetta luotaessa. Vaikka raaka manukahunaja on kovin tahmaista ja hankala levittää iholle, Active Manuka Honey Cream -voiteessa yhdistyvät manukahunaja sekä muut ihonhoidon ainesosat eteerisiin öljyihin. Näin syntyy ainutlaatuinen manukahunajavoide, joka imeytyy nopeasti ja on helppo käyttää. Voiteen sisältämä UMF- eli Unique Manuka Factor -laatumerkillä 15+ varustettu hunaja, on korkeimpien standardien mukaista ja sillä on aitoustakuu. Tämä sekoitus aivan erityisiä ainesosia voi auttaa paitsi suojaamaan ihoa, myös yhtä lailla auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan sitä ja siten auttamaan kuivuuteen ja ihoärsytykseen.

Ainesosat

Manuka Soap - Sodium Palm Kernelate (Palm Oil, Palm Kernel Oil) , Leptospermum Scoparium Oil (Manuka Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Backhousia Citriodora Oil (Lemon Myrtle Oil), Titanium dioxide, Galactaric Acid, Citral (Lemongrass Oil fraction), Terpinen-4-ol (Tea tree Oil fraction), Cedrol (Cedarwood Oil fraction).

East Cape Manuka Oil 25% - 25% East Cape Manuka oil from New Zealand, Tea Tree Oil, Lemon Myrtle oil and Lavender oil in a Sweet Almond oil base.

Active Manuka Honey Cream - Active UMF® Manuka Honey 15+, Manuka oil, Distilled water, Cetyl alcohol, Stearic acid, Sweet almond oil, Lecithin, Stearyl alcohol, Jojoba, Macadamia Nut oil, Shea butter, Calendula oil, Evening primrose oil, Rosehip oil, TEA, German Chamomile oil, d-alpha-tocopherol (Vit E.), Wheatgerm oil, preservative.

Käyttöohjeet

Tämä tuotepaketti on valikoitu toimimaan yhdessä. Käyttöjärjestys riippuu ihosi yksilöllisistä tarpeista. Erikseen käytettyinä tuotteiden käyttöohjeet ovat seuraavanlaiset:

Manuka Soap -saippua – Levitä märälle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Hellävarainen ja luonnonmukainen saippua sopii päivittäiseen käyttöön.

East Cape Manuka Oil 25% -öljy - Levitä vain toivotulle ihoalueelle ja anna imeytyä. Voit toistaa käsittelyn 1-2 kertaa päivittäin. Vaikka kyseessä on jo eteeristen öljyjen sekoitus, voit halutessasi sekoittaa tuotetta esimerkiksi kasvisöljyyn ja näin käyttää öljyä.

Active Manuka Honey Cream -voide – Hiero voidetta valitsemallesi ihoalueelle tarpeen mukaan ja anna imeytyä.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Jatkoon! Ihana voide!

P Pirita
Verified Purchase

Kamppailen kuivan ihon ja ihottuman kanssa, ja tää tuote on auttanut.

T Tuulikki
Verified Purchase

Iso plussa se, että tuote vegaaninen.

K Kristiina
Verified Purchase

Olen tyytyväinen. Luonnollisen tuntuinen ja nopea apu ihottumaan, löysin netistä ja päätin kokeilla.

R R
Verified Purchase

Nopea apu ihottumaan, tattis.

P Pamela
Verified Purchase

Hyvä tuote. Luonnollinen ja tehokas.

K Kiia
Verified Purchase

Tuote tuli nopeasti ja on kuin pitääkin, nyt sitten vain odottamaan tuloksia!!

M Minna
Verified Purchase

Auttaa iho-ongelmiin hyvin.

H Helena
Verified Purchase

Ihoni on herkkä ja reagoi helposti erilaisiin aineisiin. Tämä tuotehan oikeasti auttaa.

K Kaarina
Verified Purchase

Toimii ihottumaan. Suosittelen.

S S

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä