Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Luontaistuotepaketti silsaan: öljy, saippua ja voide

Yhdistelmäpakkaus

Yhteenveto

Manuka Naturals silsa tuotepakkaus on kolmesta hoitotuotteesta koostuva yhdistelmäsarja silsan ja muiden ihon ihottumien sekä syyhyjen hoitoon, joka auttaa sinua huolehtimaan ja suojelemaan ihoasi hellävaraisesti ja luonnonmukaisesti manuka-pensaasta saaduilla laadukkailla raaka-aineilla. Jokainen tuote on tehty hyödyntäen manuka-kasviöljyä sekä muita erilaisia aromaattisia öljyjä ja niiden ainutlaatuisia ja täysin luonnonmukaisia yhdistelmiä.

 • Sisältää manukasaippuan, öljyn (25%) sekä voiteen
 • Hyödyntää manuka-pensaasta saatavia antibakteerisia triketone yhdistelmiä
 • Auttaa ärtyneeseen, kutiavaan sekä punoittavaan ihoon
 • Ravitsee ja suojelee ihoa
 • Sisältää laventeli-, sitruunamyrtti sekä manteliöljyjä
 • 100% luonnonmukainen ilman lisättyjä väriaineita

Jokainen Manuka Naturals silsa tuotepakkaus tuotteista on tarkoin valittu hoitamaan ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitosarja sisältää kolme eri tuotetta: manukaöljyn (25%), jonka tarkoituksena on toimia täsmähoitona ihon ongelmakohtiin, voiteen, joka hoitaa ja ravitsee ihoasi laajemmalla alueella sekä saippuan, joka on erinomainen lisähoito öljyn ja rasvan lisäksi. Saippua on tuotteista kaikkein monipuolisin ja voit soveltaa sen käytön ihonhoitorutiiniisi juuri niin kuin itse haluat.

 • Osta 1 49.47€ 54.97€
 • Osta 2 89.04€ 98.94€ Säästät 10%
  • Ilmainen toimitus
 • Osta 3 118.74€ 148.41€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mikä on silsa?

Myös nimellä tinea kulkeva silsa, on kohtalaisen yleinen ihoa vaivaava sienitauti. Silsaa esiintyy useimmiten päänahassa, jaloissa tai nivusissa, vaikka se ei ole poikkeuksellinen muillakaan ihoalueilla. Vaikka silsan englanninkielinen nimi onkin “ringworm”, ei sillä ole lainkaan tekemistä matojen kanssa vaan sienen, joka aiheuttaa useimmissa tapauksissa pyöreän läiskämäisen ihottuman iholle, joka saattaa hoitamattomana kasvaa. Pyöreän muotoinen ihottuma voi olla kutiava ja punainen, mutta se voi myös olla täysin oireeton. Silsan suurin ongelma on sen herkkä tarttuminen ja nopea leviäminen etenkin ihon eri alueilla. Silsa voi myös levitä ihmisten tai eläinten ulkopuolelta, esimerkiksi uimahalleista tai muista julkisista paikoista. Silsa viihtyy etenkin kosteissa ja lämpimissä paikoissa, mistä syystä sitä esiintyy ihmisillä eniten esimerkiksi varpaiden välissä tai nivusissa.

Manukasaippua

Manukasaippua on paljon enemmän kuin tavallinen ihonpuhdistustuote. Täysin luonnonmukainen saippua sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän eteerisiä öljyjä ja se on suunniteltu huolehtimaan ja puhdistamaan ihoasi päivittäin mahdollisimman hellävaraisesti. Uniikki yhdistelmä luonnollisia ainesosia auttaa sinua puhdistamaan ihosi huokoset syvältä kosteuttaen ja hoitaen ihoasi samalla. Erinomaisten ja innovatiivisten ainesosiensa sekä niiden yhdistelmien lisäksi manuka-saippuasta tekee ainutlaatuisen sen monipuolisuus: voit käyttää sitä joko normaalina käsisaippuana, vartalosaippuana joko kylvyssä tai suihkussa tai apuna parantamaan ihosi vastustuskykyä bakteeripohjaisia tartuntoja vastaan. Manuka-saippuan ainutlaatuisuus piilee sen puhdistavissa ja suojaavissa ominaisuuksissa.

Manukaöljy (25%)

Manukaöljy on luonnonmukainen yhdistelmä manuka-pensaasta saatavaa öljyä, joka on hellävarainen ja ravitseva öljy ärtyneelle iholle. Manukaöljyn ainutlaatuisuus piilee sen raaka-aineissa: tuotteeseen käytetty öljy saadaan juuri tietystä manuka-pensasta, jota kasvaa vain Uuden-Seelannin East Capen alueella. Manuka-pensas on harvinainen kasvi, jonka öljy sisältää runsaasti triketonia, jonka on todettu auttavan etenkin ihon hyvinvoinnissa uudistamalla ja vahvistamalla kuivaa ja paikoittain tulehtunutta ihoa.

Manukavoide

Aivan kuten saippua ja öljy, yhdistelee manuka-voidekkin manuka-pensaasta saatavaa puhdasta öljyä, mutta voide sisältää myös muita ihonhoitoa edistäviä raaka-aineita. Voide on hellävarainen koko kehoon soveltuva rasva, jonka erityiset raaka-aineet tehostavat öljyn imeytymistä ihoon. Manukaöljyn on todettu olevan tehokas apu ihon sienipohjaisille ihottumille ja voidemuodossa voit säännöstellä sitä juuri niille alueille, jotka vaativat eniten huomiota. Otagon yliopistossa suoritetun tutkimuksen mukaan manukaöljy on hyödyllinen raaka-aine taistelemaan ihon eri tulehdustiloja kuten silsaa ja syyhyjä vastaan.

Ainesosat

Saippua: Sodium Palm Kernelate (palmuöljy, palmunsiemenöljy) ,Leptospermum Scoparium (manukaöljy), Helianthus Annuus (auringonkukkaöljy), Backhousia Citriodora (sitruunamyrttiöljy), Titanium dioxide, Galactaric Acid, Citral (sitruunaruohoöljy), Terpinen-4-ol (teepuuöljy), Cedrol (setripuuöljy).

Öljy (25%): 25% manukaöljyä Uuden-Seelannin East Cape alueelta, teepuuöljy, sitruunamyrttiöljy, laventeliöljy sekä makea manteliöljy.

Voide: Tislattu vesi, makea manteliöljy, glyseroli, manukaöljy, steariinihappo, 1-oktadekanoli, setyylialkoholi, emulgaattori, tee, laventeliöljy, sitruunamyrttiöljy, säilöntäaineet.

Kuinka käyttää tuotteita?

Jokainen kolmesta tuotteesta on valittu huolella hoitamaan ja auttamaan ihoasi voimaan paremmin ja kaikki tuotteet täydentävät toisiaan ja tehostavat päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Tuotteilla ei ole erityistä käyttöjärjestystä, vaan voit käyttää niitä vapaasti erikseen tai yhdessä juuri niin kuin ihosi vaatii.

Manukasaippua: Hiero märälle iholle pyörivin liikkein. Saippua on hellävarainen ja soveltuu siten päivittäiseenkin käyttöön.

Manukaöljy (25%): Annostele öljyä haluamallesi ihoalueelle ja anna imeytyä hyvin. Voit toistaa öljyhoidon 1-2 kertaa päivässä. Vaikka tuote onkin jo itsessään hoitoöljy, voit lisätä manukaöljyä muihin kasvipohjaisiin öljyihin ja hoitaa siten helpommin myös laajempia ihoalueita.

Manukavoide: Voide on helppokäyttöinen ja imeytyy nopeasti ja tehokkaasti ihoon. Hiero voidetta pyörivin liikkein niille ihoalueille, joihin haluat kiinnittää erityishuomiota.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Vaikutusta en osaa vielä arvioida, tuotteet tuli perille nopeasti. Olen lukenut paljon manuka hunajan ja öljyn vaikutuksesta ja käytöstä luontaishoitona. Odotan innolla tuloksia siitä miten tämä tuote toimii.

M Maria
Verified Purchase

Etsin pitkään täysin luontaista tuotetta ikävään vaivaani. Tämä tuote on tosi kiva löytö, tuote tuli kohtuu nopeasti perille.

P Petra
Verified Purchase

Auttaa vatsaongelmiin, etenkin hermostuneena vastsani oireilee. Nää on pelastus.

J Johanna
Verified Purchase

Hemmottelutuote, sain tyttäreltäni.

H Hannele
Verified Purchase

Hyvä yhdistelmä.

A Annikki
Verified Purchase

Iso peukku, huipputuote.

N Niina
Verified Purchase

Mainio palvelu.

R R
Verified Purchase

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

M Maija
Verified Purchase

Hyvä yhdistelmä, kiitos

S Susanna
Verified Purchase

Toimii.

O O

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä