Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka Natural Scabies Combo

Yhdistelmäpakkaus | Antibakteerinen öljy, saippua ja voide syyhyyn ja ihoärsytykseen

Yhteenveto

Manuka Natural Scabies Combo on huolellisesti valittu kolmen avaintuotteen paketti, jonka tuotteet voivat auttaa ihon suojelemisessa ja sen kunnosta huolehtimisessa. Tuotelajitelma valjastaa käyttöön kaikki manukan hyväätekevät ominaisuudet sekä valikoiman eteerisiä öljyjä. Tuloksena on tuotepaketti, joka on räätälöity vastaamaan erityisiin ihonhoidon tarpeisiin.

  • Sisältää Manuka Soap -saippuan, Manuka and Tea Tree Oil -manuka ja teepuuöljyseoksen sekä Manuka Cream -voiteen
  • Valjastaa käyttöön manukan sisältämät antibakteeriset triketoniyhdisteet
  • Sisältää sitruunamyrtti-, laventeli- ja makeamanteliöljyä
  • Voi auttaa helpottamaan ärsytystä ja punoitusta iholla
  • Auttaa suojaamaan ja ravitsemaan ihoa
  • Luonnon omia aineksia – ei keinotekoisia väriaineita

Manuka Natural Scabies Combo -paketin tuotteet on valittu toimimaan yhdessä yhteistä päämäärää kohti. Öljysekoitus on tehokas yhdistelmä eteerisiä öljyjä, jotka tuovat keskitettyjä hyötyjä tietyille ihoalueille. Voiteen tehtävä on auttaa rauhoittamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan aluetta. Saippuaa taas voi käyttää päivittäisenä puhdistusaineena ja käsihuuhdesaippuana ihon suojelemiseksi.

58.47€ 64.97€ Säästät 6.50€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on syyhy?

Syyhy on parasiittiloistartunta, joka syntyy kun pienet syyhypunkit nimeltä Sarcoptes Scabiei pääsevät ihon ulkokerrokselle. Ihokontaktiin päästyään punkit kaivautuvat tähän ihokerrokseen ja munivat siihen munansa ja tartunta saattaa levitä laajallekin ihoalueelle. Näin syntyvä loistartunta voi näyttää ärtyneeltä ihottumalta, joka on usein aiheuttaa kutinaa ja ärtynyttä tunnetta iholle. Muunlaisten tulehdusten tapaan syyhypunkit leviävät joko ihokontaktin tai esineiden välityksellä.

Syyhytartunta koskettaa arviolta 300 000 ihmistä ympäri maailman. Selvästikin ongelman leviäminen ja kasvu vain jatkuvat, mikä aiheuttaa pulmia punkkien torjunnassa. Loistartuntojen levitessä syyhypunkkikannat voivat nimittäin kehittyä ja muuttua vastustuskykyisemmiksi.

Tämä useiden laajalti tunnettujen hoitokeinojen vähenevä vaikutus todettiin Australialaisessa Darwinin kaupungissa sijaitsevan The Menzies School of Medicinen tutkimuksessa. Samaisessa tutkimuksessa löytyi myös näyttöä siitä, että syyhypunkkikannat olivat parhaillaan kehittämässä vastustuskykyä muitakin hoitokeinoja vastaan. Tarvetta uusille keinoille taistella tartuntoja vastaan siis on. Monet ihmisten kehittämät synteettiset lääkkeet eivät kuitenkaan enää toimi yhtä tehokkaasti kuin ennen. Monet kääntyvätkin luonnonmukaisten ainesosien puoleen etsiessään apua ongelmaan.

Miksi juuri manukaöljy?

Manukaöljy on tämän tuotepaketin avainainesosa hyvästä syystä. Lajitelman tuotteissa käytetty manukaöljy valittiin sen perusteella, että sitä pidetään saatavilla olevista manukaöljylaaduista kaikkein korkealaatuisimpanna. Tämä johtuu siitä, että öljy valmistetaan Uuden-Seelannin East Capen alueen manukakasveista. Tämän kaukaisen alueen kasveista on tutkimuksissa löytynyt runsaimmat määrät triketoniyhdisteitä, joista kasvi saa antibakteeriset ominaisuutensa. Näistä ensiluokkaisista kasveista tuotettu öljy valmistetaan höyrytislausprosessin avulla villinä kasvaneista, poimituista manukakasveja. Tuloksena saatava korkealaatuinen manukaöljy on käytössä läpi Manuka Naturalin tuotevalikoiman.

Manuka Soap -saippua

Manukasaippua koostuu varta vasten luodusta luonnonmukaisten ainesosien kuten eteeristen öljyjen sekoituksesta. Manuka Soap -saippua on helppo keino huolehtia ihostasi. Kolmesta tuotteesta monimuotoisinta manukasaippuaa voit käyttää mihin ja miten vain haluat. Sitä voi käyttää yleiseen ihonpuhdistukseen, ihon suojaamista edesauttavana käsihuuhteena tai tiettyjen ihoalueiden bakteeripuolustuskyvyn tukemiseen. Käytetäänpä sitä sitten koko vartalolle tai vain tietyille alueille, saippua on suunniteltu rentouttavaksi tavaksi auttaa ihon suojelemisessa ja hoivaamisessa.

Manuka and Tea Tree Oil Blend -öljysekoitus

The Manuka and Tea Tree Oil Blend -öljysekoitus sisältää manuka- ja teepuuöljyä. Se on kehitetty varta vasten tehokkaaksi yhdistelmäksi eteerisiä öljyjä, jotka tunnetaan antibakteerisista ominaisuuksistaan. Manuka Naturalin tiimi pani merkille, että japanilaiset tutkijat tutkivat syyhypunkkikantojen perinteisille syyhyn hoitokeinoille kehittyvää vastustuskykyä. Tutkijat huomasivat, että manukasta valmistettu eteerinen öljy oli tehokasta syyhypunkkeja vastaan tapauksissa, joissa punkkien keskittymät eivät olleet suuria. Niinpä tiimi kehitti Manuka and Tea Tree Oil -sekoituksen, erikoislaatuisen eteerisille öljyille perustuvan reseptin, tarkoituksenaan auttaa syyhypunkkien aiheuttamaan ihoärsytykseen.

Lisätietoja tutkimuksesta löydät täältä.

Manuka and Tea Tree Oil Cream -voide

Oil Blend -öljysekoituksen tapaan Manuka and Tea Tree Cream -voide on suunniteltu hyödyntämään eteeristen öljyjen antibakteeriset ominaisuudet, tällä kertaa hellävaraisemmassa ja rauhoittavassa muodossa. Voiteessa manukaöljy ja teepuuöljy toimivat yhdessä - voiteen muodossa öljyjen ihotuntuma voi olla laadultaan levollisempi. Muiden ainesosiensa avulla voide on oiva tapa auttaa rauhoittamaan, ravitsemaan ja muuten huolehtimaan ihosta.

Ainesosat

Manuka Soap -saippua: Sodium Palm Kernelate (Palm Oil, Palm Kernel Oil) ,Leptospermum Scoparium Oil (Manuka Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Backhousia Citriodora Oil (Lemon Myrtle Oil), Titanium dioxide, Galactaric Acid, Citral (Lemongrass Oil fraction), Terpinen-4-ol (Tea tree Oil fraction), Cedrol (Cedarwood Oil fraction).

Manuka and Tea Tree Oil Blend -öljysekoitus: Pure East Cape manuka oil from New Zealand (10%) and Australian Tea Tree oil (5%) Sweet Almond oil, Lemon myrtle oil.

Manuka and Tea Tree Cream -voide: Manuka Hydrosol, Sweet Almond oil, Manuka Oil, Tea Tree oil, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Emulsifier, TEA, Lemon Myrtle Oil, Lavender oil, Preservative.

Käyttöohjeet

Tämän lajitelman kolme tuotetta on suunniteltu toimimaan yhdessä, käyttöjärjestys riippuu ihosi tarpeista ja rutiineistasi. Yksittäisten tuotteiden käyttöohjeet ovat seuraavanlaiset:

Manuka Soap -saippua: Levitä märälle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Tämä luonnonmukainen ja hellävarainen saippua sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Manuka and Tea Tree Oil Blend -öljysekoitus: Levitä öljyseosta paikallisesti valitsemillesi ihoalueille. Öljysekoituksena tuote sisältää jo eteerisiä öljyjä. Jos kuitenkin haluat levittää öljyä laajemmalle ihoalueelle, voit halutessasi lisätä seokseen vielä kasviöljyä.

Manuka and Tea Tree Cream -voide: Hiero hellävaraista voidetta iholle ja anna imeytyä.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Helpotti heti hurjasti atooppista ihoa. Rasvaa yöllä ihottumalle ja aamulla kaikki hyvin. Tuote on aika kallis, mutta toistaiseksi ollut sen arvoista. Jopa saipoua toimii. Päinvastoin kuin normaali saippua.

L Lenita S
Verified Purchase

Ihana tuote

L Liisa
Verified Purchase

Olen tyytyväinen.

K K
Verified Purchase

Kiitoksia! Mainio tuote

A Anneli
Verified Purchase

Kiitos, toimii.

A Anna
Verified Purchase

Sain lahjaksi siskolta ja olen todella tyytyväinen, mikä lahja.

R R
Verified Purchase

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

L L
Verified Purchase

Mainio palvelu.

J Johanna
Verified Purchase

Hyvä combosetti. Just niin kuin toivoinkin.

M Meri
Verified Purchase

Yhdistelmä, joka oikeasti auttaa. Kiitos.

M Meri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä