Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka- ja teepuuöljyvoide 50g. Manu™ teepuuvoide iholle
Manuka- ja teepuuöljyvoide 50g. Manu™ teepuuvoide iholle

Manuka and Tea Tree

50 g Voide | Manuka- ja teepuuöljyvoide 50g

Yhteenveto

Manuka and Tea Tree Cream -voide on koostumukseltaan luonnonmukainen, jonka avainainesosat on valittu huolella – näin voide hellii ihoa hellävaraisesti ja miellyttävästi. Voide on valmistettu yhdistelemällä manuka- teepuu- ja muita eteerisiä öljyjä täysin ainutlaatuisella tavalla. Tämä ensiluokkainen voide on helppokäyttöinen ja ihanteellinen ihon kuivuudesta, punoituksesta ja ärsytyksestä kärsiville.

 • Ainutlaatuinen yhdistelmä manuka-, teepuu- ja muita eteerisiä öljyjä
 • Auttaa lievittämään ärsytyksen tunnetta kuivalla, punoittavalla ja ja kutisevalla iholla
 • Sisältää manukaöljyä, jossa on luonnollisia triketoniyhdisteitä
 • Helppo levittää ja käyttää
 • Sisältää laventelin ja sitruunamyrtin ihanaa tuoksua
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita

Monikäyttöistä ja kaikille ihotyypeille soveltuvaa hellävaraista Manuka and Tea Tree Cream -voidetta voi käyttää yleiseen ihonhoitoon. Voide on täynnä luonnon tehoaineita, joiden avulla voit suojata ja huolehtia ihostasi entistä luonnonmukaisemmin.

Mikä on syyhy?

Syyhy on pienten Sarcoptes Scabiei -syyhypunkkien loistartunta ihon ulkokerroksessa. Se alkaa syyhypunkkien kaivautuessa ihoon ja muniessa munansa siihen, jolloin punkit pääsevät lisääntymään ja leviämään. Iholla syyhy ilmenee punoittavana ihottumana, jota voi esiintyä lähes millä tahansa ihoalueella ja se voi kutista paljonkin. Kuten missä tahansa loistartunnassa, syyhypunkit voivat lisääntyä nopeasti ja levitä ihoalueelta toiselle sekä toisiin ihmisiin. Vaiva on siis herkästi tarttuva pulma, johon moni haluaa puuttua heti ongelman ilmetessä.

Maailmanlaajuisesti syyhytartuntoja on yli 300 miljoonalla ihmisellä ja ne leviävät myös nopeasti. Kuten monet muutkin leviävät loistartunnat ja virukset, syyhypunkkikannat ovat alkaneet mukautua ja muuttua vastustuskykyisemmiksi. Tämä hoitokeinojen vähenevä vaikutus todettiin Australialaisessa Darwinin kaupungissa sijaitsevan The Menzies School of Medicinen tutkimuksessa. Tutkittu syyhypunkkikanta oli niinikään kehittämässä vastustuskykyä erinäisiä muitakin hoitokeinoja vastaan. Niinpä uusille keinoille päästä eroon syyhypunkista muilla kuin tyypillisillä ihmisen kehittämillä konsteilla on suuri tilaus. Luonnonmukaisia vaihtoehtoja kysytään ja valmistetaankin jo aiempaa enemmän.

Manukaöljy

Manukaöljy valmistetaan villinä kasvavien leptospermum scoparium- eli manukakasvien lehdistä höyrytislaamisprosessin avulla. Uuden-Seelannin manukakasveja käsitelleessä tutkimuksessa huomattiin, että Northern Island -saaren East Capen alueen manukakasveista löytyi runsain määrin antimikrobisia triketoniyhdisteitä. Tästä johtuen alueelta saatavaa manukaöljyä pidetään laadultaan parhaana. East Capen manukaöljyn potentiaalisen antibakteerisen luonteen takia alueen alkuperäisasukkaat, Maori-heimot, ovat käyttäneet sitä vuosisatojen ajan seuraaviin vaivoihin:

 • Puremat ja pistokset
 • Ihovauriot
 • Lihaskipu
 • Sieni-infektiot
 • Hienhaju
 • Hilse

Lisätietoja kyseisistä tutkimuksista löydät täältä

Teepuuöljy

Teepuuöljy on varmasti yksi tunnetuimmista eteerisistä öljyistä. Sitä valmistetaan Australiassa luonnonvaraisena kasvavista Melaleuca Alternifolia- eli teepuista. Teepuuöljy on ihonhoidossa yleinen ainesosa, erityisesti aknen, epäpuhtauksien ja öljyisen ihon hoidossa. Sen tutkitut antibakteeriset ja antiseptiset ominaisuudet tekevät siitä hyödyllisen bakteerien lukumäärän vähentämisessä ja ihon suojaamisessa. Tutkimustietoa teepuuöljystä löydät täältä.

Manuka and Tea Tree Cream -voide

Manuka and Tea Tree Cream -voide pohjaa tietoon manuka- ja teepuuöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista. Se hyödyntää näitä eteerisiä öljyjä hellävaraisen ja helppokäyttöisen voiteen muodossa. Yksin käytettynä nämä eteeriset öljyt saattavat olla hieman vahvoja tietyille ihotyypeille, mutta niiden yhdistäminen miedompiin öljyihin ja ihonhoidon ainesosiin tuo öljyjen edut myös herkkäihoisten ulottuville. Näiden kahden avainöljyn potentiaalisten antibakteeristen tehoaineiden ansiosta käsillä on ihanteellinen voide, jolla edesauttaa bakteerien hallintaa iholla. Haitallisten bakteerien lukumäärän hallinta iholla voi olla hyvin hyödyllistä monessa eri mielessä. Voide voi esimerkiksi auttaa pitämään pienet haavat ja naarmut puhtaina ja auttaa niitä paranemaan luonnollisesti ja turvallisesti. Voide voi auttaa myös vähentämään hienhajua ja muita epämiellyttäviä hajuja vähentämällä haitallisten bakteerien määrää iholla.

Syyhyn luonnollisten hoitokeinojen kysynnän kasvaessa Manuka and Tea Tree Cream -voide voi olla upea luonnollinen valinta monille. Öljyt voivat auttaa suojaamaan ihoa, mutta myös auttaa karkottamaan syyhypunkkeja ja niiden munia. Voidemuotoisena eteeristen öljyjen seoksena se voi hellävaraisesti rauhoittaa ja kosteuttaa tartunta-alueita, ja on myös ihanteellinen apu syyhypunkkien ärsyttämälle iholle.

Ainesosat

Manuka- ja teepuuöljyjen lisäksi tämä ensiluokkainen resepti sisältää myös näitä hyödyllisiä eteerisiä öljyjä:

Täydellinen ainesosaluettelo: Manuka Hydrosol, Sweet Almond oil, Manuka Oil, Tea Tree oil, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Emulsifier, TEA, Lemon Myrtle Oil, Lavender oil, Preservative.

Käyttöohjeet

Manuka and Tea Tree Cream -voide on helppo ja yksinkertainen tapa käyttää eteerisiä öljyjä ihosi parhaaksi. Hiero voidetta iholle, niin helppoa se on. Hellävarainen voide soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta kokeile toki sitä silti pienelle ihoalueelle ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Turvallinen ja luonnonmukainen resepti

Tämä voide on valmistettu korkealaatuisista ainesosista. Oikein käytettynä sillä ei tunneta sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa tuotteen kohdalla, lue aina ensin täydellinen ainesosaluettelo omia allergioitasi ajatellen. Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen kulkeutumista silmiin.

Ostetaan usein yhdessä

EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
maxmedix HemaGo Voide
maxmedix HemaGo Voide

60 ml Voide | Luonnollinen ja rauhoittava peräpukamavoide

31.99€

1 Tuote(tta)

61.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

75.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

pehmeä voide joka imeytyy hyvin

G Geri
Verified Purchase

Todella hyvä tuote. Imeytyy hyvin ja tuoksuu hunajalle

D Davina
Verified Purchase

Rakastan tuotteen mietoa hunajan tuoksua

V Ville
Verified Purchase

Kiitoksia! Mainio tuote

N N
Verified Purchase

Helppo nielaista, toimii.

A Anna
Verified Purchase

Minulla on akne ja tämä on auttanut sen parantamisessa, kiitos paljon.

M Marjatta
Verified Purchase

Huipputuote.

O Oona
Verified Purchase

Sain lahjaksi siskolta ja olen todella tyytyväinen, mikä lahja.

O O
Verified Purchase

Iso peukku, huipputuote.

U Ulla
Verified Purchase

Mainio voide, kiitos.

L Lissu

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä