Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manuka Oil 25%

10 ml öljy | Luonnollinen manuka öljy 25% 10ml

Yhteenveto

Manukaöljy 25% on kehitetty ihonhoitoa koskevien tutkimusten pohjalta ja sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän eteerisistä öljyistä ja höyrytislatuista manukanlehdistä, jotka saadaan Uudesta-Seelannista East Capen alueelta. Tehokkaan manukan ja hellävaraisten eteeristen öljyjen sekoitus sopii kaikille ihotyypeille ja tehostaa ihon puolustuskykyä syyliä, sienitartuntoja ja ekseemaa vastaan.

 • Huolellisesti kehitetty sekoitus manukaa ja eteerisiä öljyjä
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Sisältää luonnossa esiintyviä, antimikrobisia ketoniyhdisteitä
 • Helppo annostella
 • Luonnontuote, ei keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita
 • Pakattu ambranväriseen lasipulloon, joka suojaa sisältöä valon aiheuttamilta vaurioilta

Puhdas manukaöljy tunnetaan ainutlaatuisista, antibakteerisista ominaisuuksistaan, mutta pelkiltään käytettynä se saattaa olla monien tarpeisiin liian voimakasta. Yhdistämällä manukaa muihin eteerisiin öljyihin, kuten laventeliin ja teepuuöljyyn, East Cape -manukaöljystä 25% on saatu hellävarainen tuote, jossa yhdistyvät sekä manukan että muiden luonnollisten raaka-aineiden tarjoamat edut.

19.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä syylät ovat?

Tavallisesti pieninä, ihonvärisinä näppylöinä ihon pinnalle muodostuvat syylät ovat merkki ihmisen papilloomaviruksen (HPV) aiheuttamasta tulehduksesta. Syyliä saattaa ilmestyä kenelle tahansa, ja ne aiheuttaa kontaktiin joutuminen viruksen kanssa. Kun vahingoittunut tai rikkinäinen iho altistuu virukselle, mikä voi tapahtua monin eri tavoin, virus pääsee tunkeutumaan ihon uloimpaan kerrokseen ja muodostaa sinne syylän.

Paras tapa välttää syyliä on tietysti virustartunnan välttely, mutta se voi olla olla monesti erittäin vaikeaa – juuri siksi virus onkin jo levinnyt niin laajalti. Viruksesta on yli 100 erilaista kantaa, mikä mahdollistaa uusien kantojen syntymisen. Tavallisimpia paikkoja HPV-virustartunnan saamiseen ovat esimerkiksi uima-altaat ja pukuhuoneet, sillä monet viruskannat menestyvät lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa. HPV-viruksen kanssa voi joutua tekemisiin monissa muissakin paikoissa. Riskitekijöitä ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Yleisen suihkun käyttäminen
 • Lihan käsittely
 • Ekseema tai muuten rikkoutunut iho
 • Heikko immuunijärjestelmä
 • Henkilökohtaisten tavaroiden lainaaminen

Syylien hoitoon on olemassa monia primitiivisiä kotikonsteja, joita on käytetty sukupolvesta toiseen, mutta ne eivät ole aina vaarattomia ja saattavat aiheuttaa arpia tai altistaa kehon muille tulehduksille. Syyliä voi poistaa myös lääketieteellisin keinoin esimerkiksi kemiallisella kuorinnalla tai kirurgisilla toimenpiteillä, mutta nämä menetelmät ovat sekä kivuliaita että kalliita. Siksi antibakteerisilla luonnontuotteilla ja yrttihoidoilla on enenevässä määrin kysyntää syylien edullisena ja vaivattomana kotihoitona.

Manukaöljy

Manukahunaja on jo suosittu aine ihonhoidossa, mutta manukaöljy saattaa olla hyödyllistä iholle monella tavalla. Öljyä on vain yleensä vaikeampi löytää kuin hunajaa. Tämä johtuu siitä, että sitä valmistetaan vain kaukaisessa Uuden-Seelannin East Capessa, jossa manuka tunnetaan ainutlaatuisista, antibakteerisista ominaisuuksistaan.

Australialaisen serkkunsa, teepuuöljyn tavoin, myös manukaöljyä on tutkittu paljon antibakteeristen ja antimikrobisten ominaisuuksiensa vuoksi. Manukakasvi ja siitä tehty öljy ovat olleet maorien käytössä sienilääkkeenä, pienten haavojen hoidossa, apuna lihassärkyyn, hyönteisten puremien ja pistojen hoidossa sekä perinteisenä deodoranttina kehon hajua peittämässä. Manukaa käytetään yhä nykyäänkin moniin näistä tarkoituksista, tosin nykyisin öljyyn on tapana yhdistää muita raaka-aineita laadukkaiden ihonhoitotuotteiden luomiseksi.

East Cape Manuka Oil 25%

Otagon yliopiston Cawthron-instituutissa Nelsonissa, Otagon yliopiston mikrobiologian laitoksella ja niin ikään uusiseelantilaisessa Waikaton yliopistossa teettämät tutkimukset ovat osoittaneet manukan antibakteeriset vaikutukset. Laajoista kokeista East Cape -manukaöljyn käytettävyydestä monia ihmisille tyypillisiä patogeeneja vastaan, selvisi seuraavaa:

 • 20 - 30 kertaa aktiivisempi grampositiivisia bakteereita vastaan kuin australialainen teepuuöljy
 • Moninkertaisesti tehokkaampi sienikantoja vastaan
 • Tehokas myös gramnegatiivisia bakteereita ja viruksia vastaan

Tässä tutkimuksessa todettiin vaikutusta myös seuraavien hoidossa:

 • seborrooinen dermatiitti
 • dermatofytoosi
 • nivussilsa
 • huuliherpes
 • ekseema
 • hyttysen pistot ja mäkäräisen puremat

East Cape -manukaöljy 25% sisältää manukan lisäksi ihoystävällisiä eteerisiä öljyjä, kuten manteli, sitruunamyrtti, teepuu ja laventeli. Tämä raaka-aineyhdistelmä tekee tuotteesta ainutlaatuisen, ja yhdistämällä jokaisen yksittäisen raaka-aineen tarjoamat edut, saadaan lopputulokseksi todellinen ihonhoidon tehopakkaus. Manukaöljyn lisäksi tuote sisältää:

image of Sweet Almond Oil
Manteliöljy
Pelkästään syötävistä tarhamanteleista eikä karvasmanteleista tehty öljy on erittäin suosittua ihonhoidossa. Tämä eteerinen öljy sisältää E-vitamiinia, ja sillä uskotaan olevan kosteuttava vaikutus ihoon. Manteliöljy tasapainottaa manukan ja teepuun vaikutusta ja sopii siksi erityisesti herkän ihon hoitoon.
image of Lemon Myrtle Oil
Sitruunamyrttiöljy
Raikkaan sitruunaiselta tuoksuva öljy on varsinkin paikallisesti käytettynä hyväksi iholle. Se sisältää paljon sitraalia, jota pidetään voimakkaasti antibakteerisena, antiseptisena ja antimykoottisena aineena. Sitruunamyrttiä on tutkittu myös tulehdusta lievittävien ominaisuuksiensa osalta, ja sen sanotaan olevan siinä monia muita yrttejä tehokkaampi.
image of Tea Tree Oil
Teepuuöljy
Teepuu on eräs suosituimmista eteerisistä öljyistä, ja se tunnetaan hyvin antibakteerisista ja antiseptisista ominaisuuksistaan. Teepuuöljy on peräisin Australiasta ja saadaan Melaleuca alternifolia -kasvista. Perinteisesti sitä on käytetty pienten haavojen suojaamiseen tulehduksilta, ja nykyään se on tavallinen tuote ihonhoidossa varsinkin kauneusvirheiden korjaajana.
image of Lavender Oil
Laventeliöljy
Tämä eteerinen öljy tunnetaan parhaiten herkästä ja rauhoittavasta tuoksustaan, mutta siitä on hyötyä myös iholle. Laventeliöljy nopeuttaa pienten haavojen ja palovammojen paranemista. Sen mahdollisesti tulehdusta lievittävä vaikutus rauhoittaa ihoa, ja se sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden eteeristen öljyjen kanssa.

Käyttöohjeet

Levitä 1-2 kertaa päivässä halutulle ihoalueelle. Eteerisiä öljyjä sisältävä sekoitus sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja suosittelemme kokeilemaan sitä ensin pienelle alueelle. Vältä kosketusta silmiin. Jokainen pullo sisältää 10 ml, joten sitä voi kantaa mukana matkoilla tai säilyttää huomaamattomasti ja kätevästi kotona.

Manuka Oil 25% 10 ml öljy | Luonnollinen manuka öljy 25% 10ml

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä tuote kynsisienen hoitoon!

s sl
Verified Purchase

Toimii hyvin vartalovoiteen kanssa ja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa

G Gal
Verified Purchase

Helppo nielaista, toimii.

V V
Verified Purchase

Tuote kuulostaa lupaavalta. Kiitos.

E Eveliina
Verified Purchase

Hunajainen tuote ihon epäpuhtauksille, kiitos

K Kaarina
Verified Purchase

Ostin lahjaksi äidilleni ja hän tykkää tuotteesta.

N N
Verified Purchase

Huipputuote.

K K
Verified Purchase

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

S Sirpa
Verified Purchase

Kosteuttava ja antiseptinen voide. Kiitos

R Raija
Verified Purchase

Hyvä öljy, imeytyy hyvin ja toimii kuin pitääkin

R Raija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä