Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Male Edge

Male Edge

Suodattimet

Tyyppi

Hinta

126.00€ 127.00€

Tähdet

Tutustu viimeisimpiin ja innovatiivisiin miehisyyden jatkeisiin Male Edgen kanssa. Male Edge -tuotteet ovat tyylikkäitä, miellyttäviä ja kannettavia peniksen pidennyslaitteita, joka eivät ainoastaan lisää kokoasi mutta parantavat myös itseluottamustasi. Valitse joko Pro, Extra tai Basic -malli tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Male Edgen historiaa

Male Edge on tanskalaista DanaMediciä, joka on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Saman yrityksen valikoimasta löytyy myös suosittu Jes Extender. Vuonna 2008 Male Edge toi maailmalle uuden ja kehittyneemmän peniksen pidennysmenetelmän. Se on innovatiivisesti muotoiltu vaihtoehto niille, joilla on hieman pienempi budjetti. Kaikki DanaMedicin peniksen pidentäjät on kehitetty mukavaksi käyttää tarjoten miellyttävän tavan pidentää penistä ilman kalliita leikkauksia.

Male Edge perustuu eräänlaiseen itsensä kehittämiseen. Kukaan ei katso pahalla, jos menet kuntosalille rakentamaan lihaksistoa ja parantamaan kuntoa, tai jos käytät kosmetiikkatuotteita pitääksesi ihosi puhtaana ja sileänä. Male Edge peniksen pidennyslaite on laatutuote niille miehille, jotka haluavat hemmotella itseään sekä mahdollisesti heidän kumppaniaan suurentamalla penistään turvallisesti ja varmasti.

Palkinnot

Emme vain me tiedä, että Male Edge peniksen pidentäjät ovat innovatiivisia ja uraauurtavia tuotteita. Vuonna 2011 se voitti parhaan tuotteen palkinnon Hannoverin Eroframe-seksimessuilla. Eroframe on yksi maailman suurimmista erotiikkamessuista, joten tämän voidaan todeta olevan erittäin mieluisa palkinto. Olemme ylpeitä siitä, että voimme myydä näitä erinomaisia tuotteita, jotka ovat auttaneet satoja tuhansia miehiä eri puolilla maailmaa.

DanaMedicsin tuottet eivät ole oleet esillä vain messuilla. TV:ssä eisitetyssä dokumentissa brittiläinen ohjelmaisäntä Tim Shaw kokeile Jes Extenderiä kahden viikon ajan. Tuloksena oli 1,25 cm lisää pituutta. Hän olisi yhtä hyvin voinut käyttää male Edgeä, sillä niiden tekniikka on sama. On kuitenkin muistettava, että tulokset ja niiden kesto vaihtelevat henkilöstä toiseen.

Miten peniksen pidentäjä toimii?

Mitä tulee luonnollisiin peniksen lisälaitteisiin Male Edge tarjoaa sinulle ratkaisun. Ne ovat peräisin massiivisen suosituista Jes Extender -laitteista ja ovat loistava vaihtoehto kirurgisille leikkauksille. Male Edge -valikoima käyttää veto-tekniikkaa, joka lisää kehon luonnollista kykyä kasvaa. Uraauurtavaa tekniikkaa on hyödynnetty Male Edge –laitteissa, jotka voivat auttaa miehiä pidentämään heidän ympärysmittaansa ja pituutta. Hillittyä ja tyylikästä laitetta voidaan pitää mukavasti omassa kotona, joten nämä laitteet sopivat helposti monille eri käyttäjille ja elämäntavoille.

Vinkki: Muista mitata peniksesi pituus ja ympärysmitta mittanauhalla tai viivottimella ennen kuin aloitat peniksen pidentämisen. Mittaa uudelleen noin 4 viikon välein ja kirjoita tulokset ylös seurataksesi edistymistä. Näin voit helposti pitää silmällä peniksesi kasvamista ja ylläpitää motivaatiota.

Mikä minun kannattaa valita?

Sinulla on mahdollisuus valita joko Basic, Extra ja Pro -malli. Malde Edge Basic on sarjan ensimmäinen peniksen pidentäjä. Se on erinomainen ensikertalaisille, jotka haluavat kokeilla kyseistä menetelmää ennen kalliimpia malleja. Seuraava tulokas oli Male Edge Extra, jossa on kaikki samat perusominaisuudet kuin edeltäjässään, mutta sen lisäksi myös muutama lisäominaisuus, kuten mukavat hihnat, suojaava tyyny ja käytännöllinen kuljeuslaukku. Viimeisin ja ylellisin vaihtoehto on Male Edge Pro. Tämä sisältää edellisten lisäksi ylimääräisiä mukavuushihnoja sekä kaksi suojapehmustetta. Pro tarjoaa mukavimman tavan peniksen pidennykseen, eikä sen kanssa tarvitse murehtia varaosien uupumista.

Jokaisella laitteella on oma tyylikäs kantolaukku ja lisätarvikkeet niin, että voit todella saada laitteestasi parhaan mahdollisen hyödyn. Male Edge uskoo, että peniksen suurentaminen on eräänlaista itsensä kehittämistä, jolloin se ei poikkea paljon salilla käymisestä tai kosmetiikkatuotteiden käyttämisestä. Tämä tuotemerkki on luonut joukon edullisia, kliinisesti todistettuja tuotteita, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle haluamiasi tuloksia.

Yhtenä innovatiivisimmista miesten lisälaitteista markkinoilla, Mies Edge -tuotteista on tähän mennessä tullut valtava menestys. Menestyksen on tuonut sen erinomainen kyky tuottaa suuria tuloksia, kun laitetta käytetään ohjeiden mukaisesti. Tämä on se, mitä yritys itsessään edustaa ja mitä niiden jokainen tuote pyrkii tuottamaan.

Osta meiltä

ShytoBuy tekee tiivistä yhteistyötä DanaMedicin kanssa, ja olemme neuvotelleet heidän tuotteistaan jo vuosia. Päivitämme aina uusimmat tuotteet ja hinnat, jotta voimme tarjota sinulle parasta.

Male Edge Basic Male Edge Extra Male Edge Pro
129,00 € 149,00 € 169,00 €
Väri Valkoinen/Sininen Vihreä/Musta Musta
Mitta
Tyylikäs Laatikko
Kumi Hihna
Extra Kumi Hihna 1 2 4
Suoja Tyyny - 1 2
Sideharso - - 1
Ohje DVD - - 1
Takuu 1 Vuosi 1 Vuosi 1 Vuosi
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.