ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Male Edge

Yhteenveto

Male Edge Pro on huippuluokan peniksen pidennyslaite, jonka teho on kliinisesti todistettu. Tämän luksusversion mukana saat paljon lisävarusteita sekä käyttöohjevideon ja ylimääräiset suojapehmikkeet, joiden avulla varmistat laitteen käyttöajan ja -mukavuuden.

 • Kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa pysyvästi ja turvallisesti
 • Laitteen on kliinisesti todistettu kasvattavan penistä 28%
 • Toimitetaan kätevässä puna-mustassa salkussa
 • Lisävarusteita tulosten parantamiseksi
 • Laitetta voidaan käyttää huomaamattomasti myös pidempiä aikoja
 • Ylimääräiset kumiset kiinnityslenkit, suojapehmikkeet, sideharso ja käyttöohjevideo
 • 1 vuoden valmistajan takuu

Haluatko todella pidentää penistäsi? Haluatko olla varma, että se tapahtuu oikealla tavalla? Male Edge Pron sulava muotoilu ei petä sinua. Vain 26 viikon käytön jälkeen voit havaita kasvattaneesi peniksesi kokoa enemmän kuin olisit voinut kuvitellakaan. Tämän korkealuokkaisen peniksen pidentäjän lisäominaisuudet tehostavat aiempien mallien vaikuttavia tuloksia entisestään.

 • CE-sertifioitu

Mikä Male Edge Pro on?

Lääkärien kehittämä Male Edge Pro kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa, ja sen tehokkuus on kliinisesti todistettu. Tämän peniksen pidennyslaitteen muotoilu on patentoitu maailmanlaajuisesti, ja sen yksityiskohtaisen suunnittelun ansiosta saavutat positiivisia tuloksia jo kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Jos haluat todella kasvattaa peniksesi kokoa, laitteen lisävarusteiden ja varaosien avulla varmistat laitteen pitkän käyttöiän ja ylität odotuksesi.

Miten laite toimii?

Tämä peniksen pidennyslaite hyödyntää vetoteknologiaa upeiden tulostensa saavuttamiseen. Asteittainen, kivuton menetelmä kasvattaa peniksen alueen solukkoa hellävaraisen vedon avulla. Käyttämällä laitetta säännöllisesti ja pitkäaikaisesti voit saavuttaa merkittävää ja jopa pysyvää kasvua peniksessäsi. Lisävarusteet, kuten ylimääräiset kumiset kiinnityslenkit ja suojapehmike, tekevät laitteen käytöstä mukavaa, ja sideharso ja ohjevideo auttavat edelleen vahvistamaan toivomiasi tuloksia.

Nopeat, todistetut tulokset

Male Edge Pro on peniksen pidennyslaite, jonka toiminta perustuu luonnolliseen ja tehokkaaseen solujen jakautumiseen (sytokineesi). Tämä tarkoittaa, että voit kasvattaa peniksen pituutta ja ympärysmittaa täysin luonnollisesti. Laitetta käyttävät myös lääkärit ympäri maailmaa.

 • 9 % kasvu 8 viikossa
 • 15 % kasvu 14 viikossa
 • 21 % kasvu 20 viikossa
 • 28 % kasvu 26 viikossa

Kliinisissä testeissä Male Edge Pro -laitteella saavutettu keskimääräinen kasvu oli 28% pituudessa ja 19% ympärysmitassa. Käyttämällä laitetta säännöllisesti ja jatkuvasti voit kuitenkin saavuttaa myös tätä parempia tuloksia. Male Edge Pro -harjoitteluohjelma kestää 26 viikkoa, joiden aikana yllä mainitut tulokset on mahdollista saavuttaa. Koon kasvun lisäksi monet miehet ovat kertoneet erektioidensa voimistuneen laitteen käytön aiheuttaman verenkierron lisääntymisen seurauksena.

Male Edge Pron osat

 • Male Edge Pro peniksen pidennyslaite
 • Mitta
 • Male Edge -säilytyslaatikko
 • Male Edge -matkapussi
 • Virallinen Male Edge -harjoitusohjelma
 • 4 x kuminen kiinnityslenkki
 • 2 x suojapehmike
 • 1 x sideharso
 • 1 x käyttöohje (DVD)

Male Edge Prolla sekä muilla tuoteryhmän peniksen pidennyslaitteilla on yhden vuoden takuu. Lisäksi saat tuotteen mukana harjoituspäiväkirjan, käyttöohjevideon sisältävän DVD:n sekä pääsyn Male Edge -foorumille.

Helppo, turvallinen ja mukavaa käyttää

Male Edge Pro on peniksen pidennyslaite, jonka käyttäminen on helppoa ja kivutonta. Kiinnitä laitteen rengas lepotilassa olevan peniksesi juureen ja kuminen kiinnike terskan taakse. Varmista, että laite on mukavasti ylläsi, ja säädä laitteen sivuilla olevat tangot sopivan kokoisiksi kiertämällä niitä myötäpäivään. Lukitse mekanismi pyöräyttämällä tankoja vastapäivään, ja kiinnitä sen jälkeen etukappale tankoihin. Klik-äänestä tiedät Male Edge Pron olevan valmis käyttöön.

Miten voin tilata tuotteen?

ShytoBuy toimittaa tuotteet nopeasti ja huomaamattomasti pakattuina, joten tilaaminen on helppoa ja kätevää. Aloita matkasi kohti suurempaa penistä ja lisää tuote ostoskoriin.

Male Edge Basic Male Edge Extra Male Edge Pro
129.00€ 149.00€ 169.00€
Väri Valkoinen/Sininen Vihreä/Musta Musta
Mitta
Tyylikäs Laatikko
Kumi Hihna
Extra Kumi Hihna 1 2 4
Suoja Tyyny - 1 2
Sideharso - - 1
Ohje DVD - - 1
Takuu 1 Vuosi 1 Vuosi 1 Vuosi

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(52)
4 Tähteä
(27)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

91.22% pohjautuen 81 Tuotearvostelut

Verified Purchase

2 cm lisää kokoa noin 4 viikossa

M Miro
Verified Purchase

Paketti oli huomiota herättämätön joten ei hävettänyt noutaa postista. Kiitos siitä!

S Sami K.
Verified Purchase

Tämä antaa tuloksia!!

O Onni
Verified Purchase

Produit efficace mais serait encore mieux avec des tiges d'extension en aluminium

R Romuald
Verified Purchase

Voilà 4 semaines que j’utilise ce produit, en 4 semaine mon sexe a déjà changer (rien de flagrant ni d’exceptionnel mais ça fait seulement 4 semaines!) Pour son utilisation la est le point noir pour moi car je suis constamment assis à mon travail et au bout de 2h environ je commence à ressentir des douleurs car là verge est trop comprimé et si je sers pas assez ça ne tiens pas. Pour le mettre la nuit c’est pareil je bouge donc si je ne sers pas assez ça s'enlève et quand je sers bien je suis réveillé par la douleur lol Du coup je le mets 6h mais par intermittences du coup je ne sais pas si ca le rend moins efficace... Mais je recommande quand même fortement ce produit car les sacrifices valent le coup 👍

J Julien V
Verified Purchase

Mon pénis est plus grand

A Alexandre
Verified Purchase

mon pénis est beaucoup plus long

A Alexis
Verified Purchase

très efficace

S Sylvain
Verified Purchase

rien à dire bravo et service client très compétent

Q Quentin
Verified Purchase

jai utilisermale edge pendant 6 mois avec du vigrx plus comme vous avez dit et les résultats sont impressionnant merci. jai depenser bcp argent avant... merci

M Marc-Antoine

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä