ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Maksutavat

Tarjoamme asiakkaillemme useita eri maksutapoja. Voit valita alla mainituista maksutavoista itsellesi sopivimman vaihtoehdon. ShytoBuy ei näy laskutustiedoissa, käytämme laskutuksessa nimeä 'ComfortClickSTBFI'. Olemme toimineet alalla jo yli seitsemän vuotta, joten voit turvallisin mielin tehdä tilauksesi verkkokaupastamme.

Luotto- ja pankkikortit

Voit maksaa ostoksesi VISA-, Visa Electron, American Express, MasterCard- tai Maestro Card- kortilla. Luottokortti on helpoin ja nopein maksutapa. Maksu näkyy nimellä ComfortClickSTBFI. Kaikki ennen klo 18:00 saapuneet tilaukset lähetetään samana arkipäivänä. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Luotto- ja pankkikortit

Verkkomaksu

Verkkomaksu onnistuu helposti verkkopankkitunnuksillasi. Hyväksymme verkkopankkimaksun seuraavilta pankeilta: Osuuspankki, S-pankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki ja Aktia.

Verkkomaksu

Klarna

Klarna Lasku

Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen!

Tarjoamme myös Klarna Lasku -vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa, että saat laskun tilauksestasi, ja sinulla on 14 päivää aikaa maksaa, alkaen tilauspäivästä. Et tarvitse aikaisempaa Klarnan asiakkuutta valitaksesi Klarna Laskun maksutavaksesi. Sinulla on oltava suomalainen henkilötunnus maksaaksesi Klarna Laskulla. Ei laskutuslisää.

Klarna Erämaksu

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Erämaksun (aiemmin Klarna Tili) kautta voit halutessasi jakaa laskun jopa 24 kuukaudelle. Minimi kuukausierä on 9 €/kk tai 1/24 kokonaissummasta. Tilinhoitomaksu on 3.95 €/kk tilausmäärästä riippumatta. Et tarvitse aikaisempaa Klarnan asiakkuutta valitaksesi Klarna Erämaksun maksutavaksesi. Sinulla on oltava suomalainen henkilötunnus valitaksesi tämän maksutavan. Ei laskutuslisää.

Laina-ajaksi voi valita 3, 6, 12 tai 24 kk. Tämä sovitaan Klarnan kanssa. Luoton avausmaksu riippuu valittavien kuukausierien määrästä. 3 kuukauden avausmaksu on 9.90 €, 6 kuukauden 19.90 €, 12 ja 24 kuukauden 29.00 €.