Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Maksutavat

Tarjoamme asiakkaillemme useita eri maksutapoja. Voit valita alla mainituista maksutavoista itsellesi sopivimman vaihtoehdon. ShytoBuy ei näy laskutustiedoissa, käytämme laskutuksessa nimeä Comfort Click. Olemme toimineet alalla jo yli seitsemän vuotta, joten voit turvallisin mielin tehdä tilauksesi verkkokaupastamme.

Tarjoamme asiakkaillemme useita eri maksutapoja. Voit valita alla mainituista maksutavoista itsellesi sopivimman vaihtoehdon. ShytoBuy ei näy laskutustiedoissa, käytämme laskutuksessa nimeä ‘Comfort Click Ltd’. Olemme toimineet alalla jo yli seitsemän vuotta, joten voit turvallisin mielin tehdä tilauksesi verkkokaupastamme.

Luotto- ja pankkikortit

Luotto- ja pankkikortit

Voit maksaa ostoksesi VISA-, Visa Electron, American Express, MasterCard- tai Maestro Card- kortilla. Luottokortti on helppo ja nopea maksutapa. Maksu näkyy nimellä Comfort Click Ltd. Kaikki, ennen klo 18:00 saapuneet tilaukset, lähetetään samana arkipäivänä. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Verkkopankkimaksu

Verkkomaksu

Verkkomaksu onnistuu helposti verkkopankkitunnuksillasi. Hyväksymmä verkkopankkimaksun seuraavilta pankeilta: Osuuspankki, S-pankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki ja Aktia.

PayPal

PayPal

Paypal on helppo ja turvallinen tapa maksaa verkossa. Sinun ei tarvitse esittää maksukorttitietojasi, joten voit säästää aikaa maksaessasi Paypalilla. PayPalilla maksaminen ei vaadi käyttäjätilin luomista. Verkkosivullamme PayPal on saatavilla ainoastaan mobiililaitteelle.

Klarna

Klarna Lasku

Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen!

Tarjoamme myös Klarna Lasku -vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa, että saat laskun tilauksestasi, ja sinulla on 14 päivää aikaa maksaa, alkaen tilauspäivästä. Et tarvitse aikaisempaa Klarnan asiakkuutta valitaksesi Klarna Laskun maksutavaksesi. Sinulla on oltava suomalainen henkilötunnus maksaaksesi Klarna Laskulla. Ei laskutuslisää.

Klarna Erämaksu

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Erämaksun (aiemmin Klarna Tili) kautta voit halutessasi jakaa laskun jopa 24 kuukaudelle. Minimi kuukausierä on 9 €/kk tai 1/24 kokonaissummasta. Tilinhoitomaksu on 3,95 €/kk tilausmäärästä riippumatta. Et tarvitse aikaisempaa Klarnan asiakkuutta valitaksesi Klarna Erämaksun maksutavaksesi. Sinulla on oltava suomalainen henkilötunnus valitaksesi tämän maksutavan. Ei laskutuslisää.

Laina-ajaksi voi valita 3, 6, 12 tai 24 kk. Tämä sovitaan Klarnan kanssa. Luoton avausmaksu riippuu valittavien kuukausierien määrästä. 3 kuukauden avausmaksu on 9,90 €, 6 kuukauden 19,90 €, 12 ja 24 kuukauden 29,00 €.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi