Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Maksaläiskät

Kukapa meistä ei toivo itselleen tasaista ihonväriä, joka perinteisesti kertoo hyvinvoinnista, nuoruudesta sekä elinvoimaisuudesta. Ihon liikapigmentaatio voi aiheuttaa tummia läiskiä, jotka johtuvat yleensä liiallisesta altistumisesta auringon UV -säteilylle. Muita yleisiä läiskien aiheuttajia ovat ikääntyminen tai hormonaaliset muutokset. Ihon pigmentti voimistuu silloin, kun elimistö tuottaa liiallisia määriä melaniini-hormonia. Tummia läiskiä esiintyy tavallisista kasvojen tai käsivarsien alueella. Ihon pienten kauneusvirheiden korjaamiseen on nykyisin tarjolla lukuisia tuotteita, kuten vaikkapa korjaavia puikkoja, voiteita, kapseleita tai kuorivia tuotteita. Kaikki tuotteet voivat viedä sinua kohti tasaisempaa ja kauniimpaa ihonväriä.

Ihon luonnollisen ja kauniin tasaisen värin voi kuitenkin tuoda takaisin tarkoitusta varten suunnitelluilla, ihonväriä tasaavilla sekä vaalentavilla voiteilla.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kukapa ei haluaisi tasaista ihonväriä, tasainen ihonväri yhdistetään yleensä hyvinvointiin, nuoruuteen ja elinvoimaisuuteen. Ihon liikapigmentaatio voi aiheuttaa tummia läiskiä iholla, yleensä aiheuttajan on liiallinen altistuminen auringon UV -säteilylle. Toinen yleinen aiheuttaja on ikääntyminen, olipa syy kumpi tahansa yleensä tummia läiskiä esiintyy kasvoissa tai käsivarsissa. Ihon pienten kauneusvirheiden korjaamiseen on tarjolla monenlaisia tuotteita, kuten korjaavia puikkoja, voiteita, kapseleita ja kuorivia tuotteita. Kaikki tuotteet auttavat sinua kohti tasaisempaa ja kauniimpaa ihonväriä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.