Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Caviar Enriched Saippua 200g Saippua | Kaviaarilla rikastettu saippua

Makari

22.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Makarin kaviaarilla rikastettu saippua ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä poistaa siitä liiallista rasvaa. Tämän hurmaavan tuoksuisen saippuan ainutlaatuinen kaviaariuute nuorentaa väsynyttä ja elotonta ihoa. Saippuan hellävaraisen ja luonnollisen koostumuksen avulla voit saavuttaa haaveilemasi puhtaamman, nuorekkaamman ihon.

  • Hellävarainen kaviaariuute ravitsee ja nuorentaa
  • Tehokkaasti kosteuttavat luonnolliset ainesosat
  • Palauta nuorekas ja hehkuva ulkonäkö
  • Puhdistaa iholta lian ja liiallisen rasvan
  • Käytä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Makari saippua on täydellinen kumppani suihku- ja kylpyhetkiin. Tämä kaviaarilla rikastettu saippua herättää ihosi uudestaan eloon jättäen sen pehmeämmäksi, kiinteämmäksi ja hehkuvammaksi kuin koskaan ennen. Puhdista ihosi tämän tuotteen tehokkaasti kosteuttavilla ja ravitsevilla aineosilla, ja tuo jokaiseen päivääsi ripaus luksusta.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Saippua
Koko: 200g

Mitä Makarin kaviaarilla rikastettu saippua on?

Makari saippua ravitsee ja kosteuttaa ihoa, ja se on ylellinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Hurmaava tuote sisältää kaviaariuutetta, joka pesee tehokkaasti iholtasi liiallista rasvaa, likaa ja muita epäpuhtauksia. Se puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen ravitun ja nuorekkaan näköiseksi. Makari saippuan ainesosat puhdistavat ihon tehokkaasti, mutta ne tekevät myös siitä tuoksuvan ja terveen näköisen.

Miten Makari saippua toimii?

Makarin kaviaarilla rikastetun saippuan luonnolliset ja tehokkaat ainesosat nuorentavat ja ravitsevat paremmin kuin mitkään muut ainesosat. Monista muista tuoksuvista puhdistusmenetelmistä poiketen kaviaarisaippua ravitsee ja kosteuttaa ihoa jättäen sen nuorekkaan hehkuvaksi.

Miten tuotetta käytetään?

Makari saippuan ottaminen osaksi päivittäisiä rutiineja on helppoa. Tämä on tuote on todellinen helmi, ja se tuo ripauksen ylellisyyttä suihku- ja kylpyhetkiisi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä tuotetta päivittäin yhdessä Makari Caviar Face Creamin kanssa.

Milloin tulokset näkyvät?

Monet Makari saippuan käyttäjät raportoivat saaneensa tuloksia heti tuotteen käytön aloitettuaan. Kuten muutkin luonnolliset ihonhoitotuotteet, myös tämä saippua toimii eri ihmisillä eri tavoin, joten tulosten näkyminen voi kestää myös hieman pidempään. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme jatkamaan saippuan käyttöä.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Natriumpalmitaatti, kaviaariuute , sitruunahappo, vesi, hajuste, natriumkloridi, glyseriini, tetranatrium-EDTA, natriumhydroksidi ja sodium kernelate.

Turvallinen käyttää

Makari saippua sisältää vain luonnollisia ainesosia eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Allergioiden varalta tutustu kuitenkin ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Tuote ei ole tarkoitettu syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi puhtaita käsiä käyttäen.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Ihana koostumus. Todella laadukas!
  • * Ylellinen saippua :)
  • * Tämä saippua jättää ihon pehmeäksi ei lainkaan kuivan oloiseksi. Onhan se melko hintava palasaippuaksi, mutta todella riittoisa
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi