Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Makari Extreme Yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Edistyksellinen ihonhoitopaketti

Yhteenveto

Makari-tuotepakkaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Makari De Suisse -sarjan tuotteisiin ennennäkemättömän edullisesti. Nämä 5 ihonhoitotuotetta kulkevat käsi kädessä, ja tukevat toistensa vaikutuksia - jolloin pääset nauttimaan ihanan näköisestä ja tuntuisesta ihosta. Makari Extreme -sarjan tuotteet on suunniteltu ihon kirkastamista varten, ja ihon pigmenttihäiriöitä aiheuttavan melaniinin vaikutuksia ehkäisemällä ne tuovat kasvoillesi ja vartalollesi uutta hehkua.

  • Makari Extreme Carrot & Argan Vartalovoide
  • Makari Extreme Carrot & Argan Kasvovoide
  • Makari Extreme Carrot & Argan Seerumi
  • Makari Extreme Carrot & Argan Geeli
  • Makari Extreme Carrot & Argan Saippua

Kaikki Makari Extreme -sarjan 5 tuotetta koostuvat hyödyllisistä ainesosista, kuten argan- sekä porkkanaöljyistä. Kumpikin öljy tarjoaa hyödyllisiä vaikutuksia ja tukee nuorekkaan hehkuvaa ihoa. Makari Extreme -tuotepakkaus voi auttaa sinua matkallasi kohti pehmeää ja puhdasta ihoa.

260.96€ 289.95€ Säästät 28.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Porkkanaöljyn hyödylliset ominaisuudet iholle

The Benefits Of Carrot Oil For The Skin

Porkkana tunnetaan lähinnä sen mausta ja ravinteikkaasta sisällöstä, mutta sen hyödylliset ominaisuudet eivät suinkaan rajoitu tähän - porkkanan ominaisuuksia voidaan hyödyntää tehokkaasti myös ihonhoidossa! Porkkanan sisältämät vitamiinit auttavat suojaamaan ihoa sekä tarjoamaan upeaa hehkua. Porkkanaöljystä on hyötyä ihonhoidossa monestakin syystä:

Kauniin hehkun saavuttaminen: porkkanaöljy tukee luonnollista rusketusta. Makari on varmistanut, että tuotteista löytyy porkkanaöljyä täsmälleen oikeassa suhteessa - etkä joudu kärsimään oranssista ihon sävystä!

Ihon valmistelu auringonottoa varten: porkkanaöljy ravitsee ihoa, ja tarjoaa sille suojaavan kerroksen auringon UV-säteitä vastaan. Herkkä iho ansaitsee parasta mahdollista suojaa, etenkin kun kyse on auringosta.

Rusketuksen säilyttäminen: jos tavoitteenasi on luonnollisen rusketuksen säilyttäminen pitkään, on Makarin porkkanaöljy öljyistä parhain. Beetakaroteeni yhdessä A-vitamiinin kanssa tarjoavat täydellisen ratkaisun ihollesi.

Solujen uusiutumisen tukeminen: porkkanaöljyn sisältämä A-vitamiini auttaa vahingoittuneen ihon hoidossa, ja voi tarjota tukea taistelussa aknea, ekseemaa, psoriasista ja muita iho-ongelmia vastaan.

Ihon ikääntymisen vaikutusten ehkäisy: porkkanan sisältämä beetakaroteeni on erittäin hyödyllinen antioksidantti, josta voi olla hyötyä ikääntymisen näkyvien vaikutusten ehkäisemisessä.

Mikä on Extreme Makari Complete Range?

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN LOTION
MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN VARTALOVOIDE

Makari Extreme Vartalovoide on loistava apukeino vartalon ihosta huolehtimiseen. Ihon väriä tasoittava vartalovoide kosteuttaa sekä ravitsee, ja voiteen huolella valitut ainesosat tekevät ihosta kauniisti hehkuvan.

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN CREAM
MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN KASVOVOIDE

Makari Extreme Carrot & Argan Kasvovoide on ylellinen apu kasvojen kirkastamiseen sekä ei-toivottujen vaikutusten ehkäisemiseen.

Sisältää 50g

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SERUM
MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SEERUMI

Makari Extreme Carrot & Argan Seerumi on sarjan tehokkain tuote, ja sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia, organiclarinea sekä melaniinia estäviä ainesosia. Tämä tehotuote auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä, ja tekemään ihosta nuorekkaamman.

Sisältää 50ml

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN GEL:
MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN GEELI:

Makari Extreme Carrot & Argan Geeli sisältää samoja ainesosia kuin sarjan muut tuotteet - hyödylliset aktiiviset ainesosat auttavat tukemaan nuorekasta ja hehkuvaa ihoa.

Sisältää 30g

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SOAP
MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SAIPPUA

Makari Extreme Carrot & Argan Kuoriva Saippua kannattaa ottaa käyttöön heti - käytä kuorintasaippuaa ravitsemaan ja puhdistamaan ihoa. Runsaasti E- ja C -vitamiineja sekä antioksidantteja sisältävät kasviuutteet yhdessä ihoa luonnollisesti vaalentavan Organiclarinen kanssa auttavat sinua saavuttamaan nuorekkaamman, kauniisti hehkuvan ihon.

Sisältää 200g

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä