Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Extreme Carrot & Argan Geeli 30g Geeli | Ihon väriä tasoittava geeli - Porkkana ja arganöljy

Tuotemerkki Makari

46.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Makari ihonhoitotuotteet valitsevat aina luonnollisen lähestymistavan hyödyntäen lempeitä mutta tehokkaita ainesosia. Tätä perinnettä noudattaen Makari Extreme Carrot & Argan Gel tekee ihmeitä ihollesi pitäen sen sileänä, kosteutettuna ja heleänä. Sen luonnolliset ihon sävyä tasoittavat ainesosat häivyttävät vähitellen tummia läiskiä palauttavan luonnollisen säteilevän ihosi.

  • Sisältää arganöljyä ja porkkanaöljyä
  • Sisältää Organiclarinea, aktiivisena ja hellävaraisena ainesosana
  • Turvallinen ja tehokas kasviuutteiden yhdistelmä
  • Haalentaa vähitellen ihon pigmenttieroja ja maksaläiskiä
  • Helppo levittää päivittäin halutulle alueelle
  • Sopii kaikille ihotyypeille

Makari Extreme Carrot & Argan Gel on ainutlaatuinen geeli ainoassa Organiclarinea, E- ja C-vitamiinia hyödyntävässä ihonhoitosarjassa. Tämän lisäksi Makari ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet ovat tieteellisesti tutkittu ja suunniteltu saamaan ihon näyttämään tasaiselta ja säteilevältä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Geeli
Koko: 30 ml

Mikä on Makari Extreme Carrot & Argan Gel?

Arganöljyn ja porkkanaöljyn korjaavat ominaisuudet tekevät tästä Carrot & Argan geelistä hämmästyttävän ihon sävyä tasoittavan tuotteen. Se auttaa haalentamaan tummia alueita, kuten pisamia, maksaläiskiä ja pigmenttiläiskiä. Unohtamatta sen vaalentavaa ainesosien yhdistelmää, Organiclarinea, tämä geeli auttaa ajan myötä haalentamaan ihon hyperpigmentaatiota antaen sinulle tasaisen sävyisen, kosteutetun ja heleän ihon.

Miten se toimii?

Makari Extreme Carrot & Argan Gel tuotteessa yhdistyvät luonnolliset öljyt ja kasviuutteet ja se on tuotettu tarkan tieteellisen ja teknisen valvonnan alla. Tämä ihon sävyä tasoittava geeli on osa Makarin Extreme-sarjaa, joka on muotoiltu hyödyntäen arganöljyä, porkkanaöljyä, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja yksinomaista Organiclarinea.

  • Arganöljy - Käytetään kosteusvoiteissa kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa.
  • Porkkanaöljy - Suojaa ympäristömyrkyiltä ja pehmentää ihoa voimakkaiden antioksidanttien avulla.
  • Organiclarine - Auttaa tehokkaasti häivyttämään hyperpigmentaatiota ajan myötä vaalentaen ihoa kevyesti.

Kaikki ainekset muodostavat yhdessä ainutlaatuisen yhdistelmän parhaita ihoa vaalentavia kasviuutteita. Sinun tulee käyttää Makari Extreme Carrot & Argan geeliä päivittäin häivyttämään hyperpigmentaatio-onglemia, kuten pisamia, maksaläiskiä, aknearpia ja pigmenttiläiskiä.

Miten sitä käytetään?

Onko sitä turvallista käyttää?

Makari ihonhoitosarja on muotoiltu vähentämään tummia läiskiä, raskaus- ja aknearpia, jotka voivat olla esteenä saavuttaa kaunis ja tasaisen sävyinen iho. Kaikki Extreme- sarjan tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista, kuten arganöljystä, porkkanaöljystä ja Organiclarinesta tarjoten iholle tarvittavaa kosteutta ja ravintoa. Tämä tekee siitä myös turvallisen ja kaikille ihotyypeille sopivan. Makari-tuotteet eivät sisällä hydrokinonia, mikä on useimmissa ihoa vaalentavissa tuotteissa käytetty kemiallinen aines.

Miten voin ostaa minun Makari Extreme Carrot & Argan Geelin?

Tämän geelin tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi