Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Extreme Carrot & Argan Voide 50g Voide | Ihon väriä tasoittava voide - Porkkana ja arganöljy

Tuotemerkki Makari

52.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Sinun ei enää tarvitse peitellä tummia läiskiäsi raskaan meikin alle. Makari Extreme Carrot & Argan Cream vaalentaa ihosi sävyä ja taistelee tummia läiskiä vastaan jättäen ihosi tasaiseksi ja säteilevän nuorekkaaksi. Sen erinomainen yhdistelmä kasviuutteita ja Organiclarinea tarjoavat tehokasta kosteutusta ihollesi samalla kun se tasoittaa ihosi sävyä.

  • Poistaa likaa ja kirkastaa ihoa
  • Tehokas yhdistelmä E- ja C-vitamiinia sekä Organiclarinea
  • Edistyksellinen kaava ihoa vaalentavaa arganöljyä ja porkkanaöljyä
  • Haalistaa ihon hyperpigmentaatioita
  • Ei sisällä hydrokinonia

Jos kärsit iho-ongelmista, kuten pisamista, maksaläiskistä, aknesta, arvista tai pigmenttiläiskistä, Makari Extreme voide voi olla juuri se, mitä tarvitset. Sen päivittäinen käyttö minimoi melaniinin tuotantoa tasoittaen vähitellen ihon sävyä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 50 ml

Mikä on Makari Extreme Carrot & Argan Cream?

Ainoa Organiclarinea sekä E- ja C-vitamiinia hyödyntävä ihonhoidon tuotemerkki Makari tarjoaa Extreme Carrot & Argan Cream voiteen. Kuten muutkin Makarin Extreme -tuotteet, myös tämä voide on täydennetty kahdella tehokkaimmalla ihoa vaalentavalla luonnollisella ainesosalla, arganöljyllä ja porkkanaöljyllä. Sen sisältämien kasviuutteiden ansiosta, tulet varmasti saavuttamaan kauniin ihon. Se auttaa pitämään ihosi kosteutettuna ja ravittuna koko päivän.

Kuinka se toimii?

Ennen valmistusta kaikki Makarin tuotteet ovat käyneet läpi tarkan tieteellisen ja teknisen valvonnan. Myös tämä Makari Extreme Carrot & Argan Cream on tuotettu vastaavan prosessin tuloksena. Muiden luontaisten ainesosiensa lisäksi se sisältää ihoa korjaavan kaavan arganöljyä ja porkkanaöljyä.

Arganöljy
Käytetään ihon kosteusvoiteissa kosteuttama ja pehmentää ihoa.
Porkkanaöljy
Suojaa ihoa ympäristömyrkyiltä ja tasoittaa ihoa sen voimakkaiden ansiosta antioksidanttiensa ansiosta.

Ainesosat

Makari Extreme Carrot & Argan Cream -voiteen aktiiviset ainesosat ovat arganöljy, porkkanaöljy ja Organiclarine. Muut aineet: Aqua (vesi), PEG 100 glyseryylistearaatti, isopropyylimyristaatti setearyylialkoholi, glyseriini, Geranioli, propyleeniglykoli, Mulberry (Morrus Alba juuri) uute, ceteareth-20, Arbutin, Kojic dipalmitate, Dimethicone, mineraaliöljy ( Paraffinun), lakritsi (Glycyrrhiza Glabra) uute, Parfum (Hajuste), natriumlaktaatti, allantoiini, metyyli Gluceth -10, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), askorbiinihappo, natriumlauryylisulfaatti, vitamiinipalmitaattia, dinatrium-EDTA, metyyliparabeeni, natriummetabisulfiitti , Proylparaben, bentsyylialkoholi, bentsyylibentsoaatti, heksyylikanelialdehydi, bentsyyli salisyylihappo, Sitronelloli, Sitraali, hydroksisitronellaali, isoeugenoli, bentsyyli sinnamaatti, sinnamyylialkoholi, Cinnamal, Linalooli, kumariini, Eugenoli, Famesol, Geranioli.

Turvallinen käyttää

Kaikki Makarin tuotteet koostuvat luonnollisista ainesosista, joten sinun ei tulisi huomata mitään haitallisia sivuvaikutuksia Makari Extreme voiteen käytöstä. On kuitenkin suositeltavaa lukea tuotteen ainesosat läpi ennen käyttöä, ja varmistaa, ettet ole allerginen millekään niistä.

Kuinka tilaan Makari Extreme Carrot & Argan Cream -voiteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuylta on turvallista, kätevää ja huomaamatonta. Tarjoamme useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja sinun tarpeisiisi. Sinun tarvitsee vain lisätä tuote ostoskoriisi, ja seurata helppoja ohjeita viimeistelläksesi tilauksesi. Aloita matkasi kohti nuorekasta ja hohtavaa ihoa jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi