Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Makari Exclusive Yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Edistyksellinen ihonhoitopaketti

Yhteenveto

Makari Exclusive Combo-paketti sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet epätasaisen ihon sävyn sekä pigmenttiläiskien ehkäisemistä varten, ja tukee ihosi kaunista hehkua! Makari Exclusive -sarjan tuotteet sisältävät luonnollisia raaka-aineita, joiden yhdistelmä voi auttaa sinua saavuttamaan näkyvästi kirkkaamman ihon.

  • Exclusive Vaalentava Vartalovoide
  • Exclusive Vaalentava Kasvovoide
  • Exclusive Vaalentava Vartaloseerumi
  • Exclusive Vaalentava Kasvogeeli
  • Exclusive Kuoriva Saippua

Makari Exclusive -tuotteet sisältävät luonnollisia kasviuutteita, ja sopivat sekä miehille että naisille. Makari Exclusive -sarjan tärkein ainesosa on luonnollinen Organiclarine-vaalennusaine, joka sisältää merilevää, aloe veraa, kaviaaria, sitruunahappoa, sitruunaa, omenahappoa, mulperia, salisyylihappoa ja C-vitamiinia. Nämä luonnon ainesosat toimivat yhdessä tehokkaasti, ja auttavat häivyttämään tummia ihoalueita, maksaläiskiä sekä epätasaista ihon sävyä.

218.66€ 242.95€ Säästät 24.29€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Organiclarine : Luonnollinen vaalentava ainesosa

Organiclarine

Organiclarine on ihon kirkastamista ja vaalentamista varten suunnitellun Makari Exclusive -tuotesarjan tärkein ainesosa. Sen sisältämät flavonoidit auttavat ehkäisemään ihon glykaatiota, ja tarjoavat tukea matkallasi kohti pehmeää ja kauniisti hehkuvaa ihoa.

Organiclarinea saadaan Aasiassa ja Lähi-Idässä kasvavan valkoisen mulperipuun juurista. Mulperipuuta on kasvatettu myös Euroopassa jo vuosia, sillä puu liittyy läheisesti silkin tuotantoprosessiin - silkkimadot syövät ainoastaan valkoisen mulperipuun lehtiä. Lisäksi valkoinen mulperipuu on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä, jossa sitä on käytetty vuosituhansien ajan korkean verenpaineen, ödeeman sekä yskän hoitoon.

Makari Exclusive -sarjan tuotteet voivat auttaa vähentämään melaniinin vaikutuksia kehossa. Melaniini on melanosyyttisolujen tuottama pigmentti, joka vaikuttaa ihon, hiusten sekä silmien väriin. Melaniinin poistaminen ihosta täysin on mahdotonta, mutta Makari-tuotteiden koostumus voi auttaa vähentämään melaniinintuotantoa ja tekemään ihosta kirkkaan sekä hehkuvan. Melaniinin tuotanto tapahtuu syvällä ihossa ja melaniinin kulkeutuminen ihon pinnalle kestää noin 3 viikkoa.

Organiclarine on aktiivinen ainesosa, joka auttaa vähentämään melaniinin tuotantoa luonnollisesti ja ilman sivuvaikutuksia. Sen toiminta perustuu melaniinin muodostuksessa tarpeellisen tyrosiini-entsyymin vaikutuksien ehkäisemiseen. Vähemmän aktiivinen tyrosiini vähentää melaniinin tuotantoa, minkä seurauksena ihon sävy säilyy vaaleampana.

Kun kyseessä ovat laadukkaat luonnolliset ainesosat, painii Makari aivan omassa sarjassaan. Markkinoilta löytyvät samankaltaisia tuloksia tarjoavat tuotteet sisältävät usein vahingollisia ja ihoärsytystä aiheuttavia kemikaaleja. Lukuisien tuotteiden sisältämä hydrokinoni on kemikaali, joka voi aiheuttaa ihosoluille vakavia vaurioita. Makari Exclusive -tuotteiden sisältämä Organiclarine sen sijaan on flavonoidien sekä antioksidanttien yhdistelmä, jonka ominaisuudet ovat suosittuja myös anti-age-tuotteissa.

Mitä Makari Exclusive -pakkaus sisältää?

Makari Exclusive Lotion for the Body
Makari Exclusive Vaalentava Vartalovoide

Organiclarinen sekä muiden kasviuutteiden ansiosta Makari Exclusive Vartalovoide on yksi markkinoiden turvallisimmista ja tehokkaimmista ihoa vaalentavista sekä hyperpigmentaatiota ehkäisevistä tuotteista. Se on suunniteltu auttamaan maksaläiskien, arpien, aknen sekä ihon epäpuhtauksien ehkäisemisessä, ja palauttamaan ihosi terveen hehkun.

Sisältää 500ml

Makari Exclusive Toning Cream for the Face
Makari Exclusive Vaalentava Kasvovoide

Makari Exclusive Kasvovoide voi auttaa ehkäisemään ja vähentämään kasvoilla esiintyviä tummia läiskiä sekä epäpuhtauksia, samalla kun se tukee ihon kimmoisuutta sekä kaunista ihon sävyä. Laita pieni määrä voidetta haluamallesi kasvojen alueelle, ja nauti kirkkaampana hehkuvasta ihosta.

Sisältää 50ml

Makari Exclusive Serum for the Body
Makari Exclusive Vaalentava Vartaloseerumi

Makari Exclusive Vartaloseerumi on luotu suojaamaan ja kirkastamaan ihoa. Vaalentava seerumi sisältää keskitetyn määrän ainesosia, ja sen koostumus on tavallista voidetta tai geeliä paksumpi. Seerumi on todella helppokäyttöinen: saat parhaimmat tulokset kun käytät sitä kahdesti viikossa. Organiclarine auttaa vähentämään ihon hyperpigmentaatiota ja häivyttämään maksaläiskiä.

Sisältää 50ml

Makari Exclusive Toning Gel for the Face
Makari Exclusive Vaalentava Kasvogeeli

Makari Vaalentava Kasvogeeli tarjoaa iholle tehokkaita ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään pisamia, aknearpia, ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä. Täysin luonnollinen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä lainkaan hydrokinonia.

Sisältää 30g

Makari Exclusive Exfoliating Soap
Makari Exclusive Kuoriva Saippua

Kuorintasaippua on tehokas apu poistamaan kuolleita ihosoluja sekä estämään kuivaa ja karheaa ihoa. Saippua on suunniteltu tekemään ihosta pehmeä, sileä ja kimmoisa. Organiclarine ja kasviuutteet auttavat korjaamaan ja kirkastamaan ihoa luonnollisesti.

Sisältää 200g

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä