Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Exclusive Rasva 500ml Rasva | Vartalovoide

Tuotemerkki Makari

89.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Makari Exclusive Lotion sisältää ainutlaatuisen Organiclarine ainesosien yhdistelmän, joka sisältää tehokaan yhdistelmän luonnollisten kasvien uutteita. Nämä ainesosat vähitellen haalistavat pigmentti- ja maksaläiskiä, aknearpia, pisamia ja iän tuomia jälkiä iholla. Lisäksi se voi häivyttää raskauden jättämiä jälkiä iholla.

  • Tekee ihostasi säteilevämmän ja nuorekkaamman näköisen
  • Auttaa poistamaan aknen arpia ja punoitusta
  • Koostuu luonnollisista ainesosista
  • Levitä kerran tai kahdesti päivässä, kolmena päivänä viikossa
  • Vain vartalolle - Ei suositella kasvoille

Makari Exclusive Lotion on suunniteltu tekemään ihosta säteilevän ja nuorekkaan parantaen ihon kimmoisuutta ja keveyttä. Tämän kevyen vartalovoiteen lisäksi meillä on saatavilla myös muita Makarin vastaavia tuotteita eri muodoissa ja eri yhdisteillä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kosteusemulsio
Koko: 500 ml

Mikä on Makari Exclusive Lotion?

Makari Exclusive Lotion sisältää parhaimpia ainesosia saaden ihosi tuntumaan entistä kevyemmältä. Lisäksi se on ihanteellinen parantamaan kaikkia ihon pigmenttiongelmia, kuten tummia läiskiä, arpia, aknea ja auringon jättämiä läiskiä. Jos kärsit ikääntymisen merkeistä tai ikääntyvästä ihosta, tämä voide on suunniteltu antamaan sinulle nuorekkaamman ja kimmoisamman näköisen ihon. Se auttaa poistamaan tummentumia, aknea ja pigmenttijälkiä. Lisäksi se eroaa monista muista markkinoilla olevista vastaavista tuotteista siinä, että se ei sisällä lainkaan kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihoa. Makari tuotevalikoima on ainoa, jonka tuotteet sisältävät ainutlaatuista Organiclarine luonnollisten ainesosien yhdistelmää antaen ihollesi pehmeämmän, säteilevämmän ja nuorekkaamman ulkomuodon.

Milloin alan nähdä tuloksia?

Makari Exclusive Lotion on täysin luonnollinen tuote, joten sen tuomat tulokset vaihtelevat yksilöittäin. Useimmat voiteen käyttäjät ovat huomanneet ihon parantuneen vain kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. Suosittelemme kuitenkin käyttämään voidetta päivittäin vähintään 30 päivän ajan saadaksesi siitä täyden hyödyn tuotteen ominaisuuksista. Vaikka saatat huomata tuloksia jo melko pian käytön aloittamisen jälkeen, on suositeltavaa jatkaa voiteen käyttöä myös loppuajan saavuttaaksesi mahdollisimman parhaat tulokset. Voit myös jatkaa Makari Exclusive Lotionin käyttöä tämän jälkeen, jos haluat säilyttää ihosi sileänä, hehkuvana ja terveen näköisenä.

Kuinka sitä käytetään?

Tämä voide on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille. Se on tarkoitettu niin rasvaiselle, normaalille kuin herkällekin iholle.

  • Vartalovoide: Levitä vain vartalosi iholle
  • Käyttö: Kerran tai kahdesti päivässä | 3 kertaa viikossa
  • Suunniteltu kaikille ihotyypeille (erityisesti herkälle iholle)

Tärkeää: Muista, että tämä tuote on tarkoitettu vain vartalolle. Se ei sovellu käytettäväksi kasvoihin. Jos tunnet tarvetta levittää sitä kasvoihisi, on tärkeää, että levität ensin kasvoihisi kasvovoidetta.

Mitä ainesosia tämä voide sisältää?

Makari Exclusive Lotion koostuu Organiclarine-nimisestä ainesosien yhdistelmästä, jonka sisältämien kasvien uutteet kirkastavat ihoa ja auttavat vähentämään läiskiä, näppylöitä ja arpia iholla.

Ainesosat: Aqua (vesi), glyserolistearaattia, isopropyylimyristaatti, glyseroli, PEG - 100-stearaatti, setearyylialkoholi, sorbitaanistearaatti, mineraaliöljy, Dimethicone, karbomeeri, Organiclarine, Citrus limonum, lakritsi (Glycyrrhiza glabra) uute, porkkana (Daucus Catota sativa) Öljy, retinyylipalmitaatti, allantoiinia, lanoliiniöljy, bentsyylialkoholi, hydroksietyyliselluloosa, pantenoli, Mulberry (valkomulperi) juuriuute, sitruunahappo, natrium- laktaatti, Parfum (parfyymit), askorbiinihappo, natriumlauryylisulfaatti, natriumhydroksidia, natriummetabisulfiitti, nat- Di, metyyliparabeeni Arbutiinilla, propyyliparabeeni Isomethyl iononia, bentsyylialkoholi, bentsyyli salisylaatti, sitronelloli, kumariini, geranioli, limoneeni, linalooli EDTA.

Onko sillä sivuvaikutuksia?

Makari Exclusive Lotion on täysin luonnollinen tuote, joten se ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin lukemaan ainesosaluettelon läpi ja varmistamaan, että et ole allerginen millekään niistä.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi