ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Makari

Makari

Suodattimet

Tyyppi

Hinta

32.00€ 103.00€

Arvosana

Makari on laadukas ihonhoidon tuotemerkki, joka käyttää vain tarkkaan valittuja luonnollisia ainesosia, jotka auttavat edistämään ihon terveyttä ja ihosolujen kasvua. Tunne itsesi kauniiksi omalla ihollasi näiden Makarin tuotteiden avulla. Voit olla varma siitä, että ne ovat täysin valkaisuaineettomia ja hydrokinonittomia.
Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Mikä on Makari?

Se on laadukas mutta edullinen ihonhoidon tuotemerkki. Sen tuotevalikoima oli alun perin suunniteltu tummemmille ihon väreille, sillä liikemies Jack Aini huomasi, että vaaleampien ihojen ihonhoitotuotteilla oli ylitarjontaa, mutta markkinoilta puuttui muille ihonväreille suunnattuja tuotteita. Jack Aini aloitti myöhemmin yhteistyön tunnetun belgialaisen kemistin Jacques Francoisin kanssa. Yhdessä he loivat erittäin kehittyneen ja innovatiivisen MAKARI de SUISSE tuotevalikoiman.

Kaikki Makari-tuotteet valmistetaan edelleen Sveitsissä, joka on maana tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Alunperin valikoimaan kuului vain seitsemän tuotteita, mutta niiden menestyksen ja suosion myötä määrä on noussut yli 60:een ja kasvaa edelleen! Tuotteet vaihtelevat ihonhoitotuotteista meikkeihin ja vartalovoiteista jopa vauvan ihonhoitotuotteisiin, ja se haluaakin tarjota parhaat vaihtoehdot niille ihmisille, joilla ei aiemmin ehkä ole ollut paljon valinnanvaraa.

Täysin luonnollinen

Tämän tuotemerkin menestyksen salaisuus piilee oikeanlaisten aineosien käyttämisessä ja vääränlaisten aineosien pois jättämisessä. Makari tuotteet on valmistettu luonnollisten kasvien uutteista, joita on saatavilla maasta ja merestä. Tämä tuotemerkki käyttää ainoastaan luonnollisia ainesosia, joiden on tunnettu parantavan ihon ulkonäköä ja koostumusta. Ei-toivottuja ainesosia, kuten valkaisuaineita, kemikaaleja tai hydrokinonia, ei ole otettu mukaan näihin ainesosien yhdistelmiin. Usein tämänkaltaiset ainesosia on löydettävissä markkinoiden kalliimmissa tuotemerkeissä. Niillä voi kuitenkin olla sivuvaikutuksena negatiivisia vaikutuksia ihoosi etenkin, jos sinulla on herkkä iho. Makari taas ylpeilee laadukkailla ja luonnollisilla tuotteillaan.

Korkea suorituskyky

Makari tuotteet ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta laadukkaana ihonhoidon tuotemerkkinä, joka soveltuu tummemmille ihon sävyille niin miehille kuin naisille. Me ShytoBuylla olemme ylpeitä, että voimme tarjota heidän erinomaisia ja ainutlaatuisia tuotteitaan asiakkaillemme. Jos olet aiemmin kamppaillut laadukkaan mutta edullisen sinun ihollesi sopivan ihonhoidon tuotemerkin löytämisen kanssa, tämä tarkkaan valittu ja muotoiltu tuotevalikoima voi säästää sinut turhautumiselta.

Makari tuotevalikoima on tunnettu sen kyvystä tuoda esiin kirkkaampi ja kevyempi iho. Monet heidän tuotteistaan ovat myös omiaan torjumaan bakteereja ja tukkeutuneita ihohuokosia, joten voit nauttia raikkaammasta ja nuorekkaammasta ihosta. Tämä ainutlaatuinen kauneuden ja ihonhoidon tuotemerkki voi auttaa sinua myös parantamaan aknea. Tuotteidensa avulla se tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, joka tarjoaa ratkaisuja kaikille ihontyypistä ja iästä huolimatta. Vastaavanlaisia tuloksia lupaavat muut tuotteet markkinoilla käyttävät usein ihoa vahingoittavia kovia kemikaaleja.

Sinulle räätälöity

Makari on räätälöinyt tuotevalikoimansa siinä uskossa, että pehmeämpi iho pitäisi olla kaikkien saavutettavissa. Tämän vuoksi heidän koko tuotevalikoima on kohtuullisesti hinnoiteltu sekä saavuttanut myös maailmanlaajuista menestystä. Sen tuotteet ovat erityisen tehokkaita edistämään tasaisempaa ihon tekstuuria puuttumalla tukkeutuneisiin ihohuokosiin ja poistamalla pigmenttiläiskiä, jotka voivat olla ongelmallisia. On erittäin tärkeää tuntea olonsa itsevarmaksi sillä iholla, joka sinulla on. Siksi, jos sinulle tarjotaan mahdollisuutta parantaa sitä, kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen. Makari todella ymmärtää, että on tärkeää tuntea olonsa hyväksi niin sisältä kuin ulkoa päin .

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.