Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Clear Acnyl Voide 100ml Voide | Voide aknen iholle

Makari

64.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Pidä ihostasi huolta ja hyvästele mustapäät, näppylät ja finnit. Makari Clear Acnyl -voide tunkeutuu ihohuokosiin välittömästi, ja sen voidemainen koostumus tarjoaa ratkaisun aknen hoitoon ihoa kuivattamatta. Tuntuuko sinusta siltä, että akne tulee sinulle helpommin kuin muille? Siinä tapauksessa tämä hellävarainen, päivittäin käytettävä tuote voi auttaa sinua taistelemaan aknen syitä vastaan ja ehkäistä sen puhkeamista uudelleen.

  • Taistelee aknea vastaan sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä
  • Tunkeutuu välittömästi ihohuokosiin, jossa näppylät ja finnit syntyvät
  • Sisältää puhdistavia ja rauhoittavia ainesosia
  • Palauttaa ihon kosteustasapainon ja ehkäisee ihon kuivumista
  • Sopii hyvin akneen taipuvaiselle iholle

Nauti on tuotteen kaksiosaisesta vaikutuksesta ja hoida ihoasi samalla, kun hallitset näppylöiden puhkeamista. Makari Clear Acnyl -voide on helppokäyttöinen tuote, jonka käyttö vie vain muutamia sekunteja. Se ei kuivata ihoasi, joten voit käyttää sitä turvallisesti tietäen, että se jättää ihosi myös terveen ja ravitun näköiseksi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 100 ml

Mikä Makari Clear Acnyl -voide on?

Makari Clear Acnyl -voide tarjoaa ratkaisun aknen hoitoon. Sen ainutlaatuinen koostumus tunkeutuu syvälle ihohuokosiin ja ehkäisee aknen puhkeamista uudelleen. Voide on valmistettu ja tutkittu huolellisesti, ja sen aineosat eivät kuivata ihoa, joten ihosi pysyy kosteutettuna koko ajan.

Miten Makari Clear Acnyl -voide toimii?

Makari Clear Acnyl -voide sisältää luonnollisen sekoituksen ainesosia. Tuotteen jokainen ainesosa on huolellisesti valikoitu tehokkaiden aknea hoitavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Yhdessä nämä aknen hoitoon valitut aineosat auttavat puhdistamaan, tasoittamaan ja vahvistamaan ihoa ehkäisten samalla näppylöiden ja finnien ilmestymistä uudelleen. Voide imeytyy syvälle, joten se ehkäisee aknea sen syntysijoilla.

Milloin tulokset näkyvät?

Monet käyttäjät ovat havainneet positiivisia muutoksia ihollaan jo ensimmäisten käyttöviikkojen aikana. Kuten muidenkin luonnollisten ihonhoitotuotteiden kohdalla, myös tässä tapauksessa tulokset voivat vaihdella käyttäjäkohtaisesti. On tärkeää pitää mielessä, että Makari Clear Acnyl -voide ei vain hoida olemassa olevaa aknea, vaan sen ansiosta näppylät ja finnit pysyvät poissa myös tulevaisuudessa.

Miten Makari Clear Acnyl -voidetta käytetään?

Aknen hoitoon tarkoitettu Makari Clear Acnyl -voide on helppokäyttöinen. Levitä voidetta ohut kerros kasvojen ja kaulan alueelle hellävaraisesti hieroen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä voidetta vain huolellisesti puhdistetulle iholle, jotta ainesosat pääsevät tunkeutumaan ihohuokosiin. Halutesssasi voit käyttää voidetta vain alueille, joissa akne on pahimmillaan.

Mitä ainesosia Makari Clear Acnyl -voide sisältää?

Vesi, isononyl isononanoate, sinkki-asetyylimetionaatti, hydrogenated polysobutene, C13-14 isoparafiini, silanediol salicylate, propyyliparabeeni, natriumlaktaatti-metyylisilanoli, valkomulperi (Morus alba, juuri) -uute, kupari-asetyyli-metionaatti, stearyyli-heptanoaatti, natriumkarbomeeri, hajuste, paraffinum liquidum, natrium-metyyliparabeeni, nordihydroguaiaretic acid, butyleeniglykoli, laureth-7, PEG-60 mantelin glyseridit, EDTA, etyyliparabeeni, kapryyliglykoli, fenoksietanoli, bentsoehappo, oleenihappo, glyseriini, polyakryyliamidi, metyyliparabeeni ja butyyliparabeeni.

Turvallinen käyttää

Makari Clear Acnyl -voide ei ohjeiden mukaisesti käytettynä aiheuta sivuvaikutuksia. Mahdollisten allergioiden varalta muista kuitenkin tutustua ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Jos olet epävarma voiteen sopivuudesta sinulle, testaa sitä kämmenselkään ennen käyttöä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Ei sisäiseen käyttöön.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * erinomainen niille, joilla on aknea. Huomaan todella eron ihollani
  • * Makari on paras!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi