ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Clarifying Exfoliating Antiseptic

200 g Saippua | Vaalentava ja kuoriva antiseptinen saippua

Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap auttaa sinua saavuttamaan raikaan, pehmeän ja kirkkaamman ihon. Se sisältää hellävaraisia ja ainutlaatuisia ainesosia, mukaan lukien aprikoosin siemeniä, jotka auttavat sinua saavuttamaan nuorekkaamman ihon. Anna itsesi näyttää hyvältä - joka päivä.

  • Sen hellävarainen kuoriva ominaisuus tekee siitä sopivan päivittäiseen käyttöön
  • Tasapainottaa ihon kosteutta
  • Suojelee ihoa paljastaen samalla heleämmän ihon pinnan
  • Tarjoaa iholle elintärkeitä aineita paljastaen nuorekkaan hehkun
  • Täydellinen miehille ja naisille

Makari Kuorintasaippua auttaa ihoasi eroon kaikista epäpuhtauksista, ympäristön vaikutuksista, liasta ja kuolleista ihosoluista. Jos haluat saavuttaa tasaisemman ihon ja nuorekkaamman ilmeen, tämä päivittäinen kuorintasaippua voi olla vastaus sinulle!

20.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap?

Se ei ole kuin muut tavalliset saippuat, joita voidaan käyttää virkistämään väsynyttä ja likaista ihoa. Sillä ei ole vain kyky pestä pois epäpuhtauksia, mutta tämä hellästi kuorintasaippua myös auttaa poistamaan likaa ja kuolleita ihosoluja paljastaen raikkaamman ulkonäön. Poistamalla liiallista rasvaa ja likaa ihon pinnalta se auttaa kannustamaan uusien ihosolujen paistamaan läpi paljastaen entistä raikkaamman hehkun. Se ei vain auta sinua näyttämään terveemmältä, vaan saa myös sinut tuntemaan olosi terveemmäksi.

Kuinka se toimii?

Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap sisältää yksinkertaisia mutta tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka tehokkaasti puhdistavat pois kaikki epäpuhtaudet. Aprikoosin siemenet työskentelevät kirkastaen ja pehmentäen ihoa poistaen kuolleita ihosoluja ja paljastaen pehmeämmän ja terveemmän ihon. Muut huolella valitut raaka-aineet työskentelevät puhdistaakseen ja elvyttääkseen ihoa.

Kuinka käytän sitä?

Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap on erittäin helppo ja yksinkertainen käyttää ja se sulautuu jokaiseen päivittäiseen pesurutiiniin. Käytä sitä päivittäen koko kehollasi esimerkiksi kylvyn tai suihkun yhteydessä saadaksesi parhaat tulokset.

Milloin voin nähdä tuloksia?

Yleensä monet käyttäjät ovat huomanneet tuloksia viikkojen säännöllisen käytön jälkeen. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuten kaikilla luonnollisilla ihonhoitotuotteilla, myös Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap -kuorinbtasaippuan tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi, on suositeltavaa käyttää tätä kuorintasaippuaa päivittäin.

Mitkä ovat sen ainesosat?

Citric Acid, Vesi, Fragrance, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Prunus Armenica Extract, Triklosaani, Mulberry Extract, natriumkloridi, natriumhydroksidi, Sodium Palmate ja Sodium Kernelate.

Turvallinen käyttää

Koska Makari Clarifying Exfoliating Antiseptic Soap on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, sinun ei pitäisi huomata mitään sivuvaikutuksia sen käytössä. Suosittelemme, kuitenkin käymään läpi ainesosaluettelon ja varmistamaan ettet ole allerginen millekään niistä.

Lue lisää
Clarifying Exfoliating Antiseptic 200 g Saippua | Vaalentava ja kuoriva antiseptinen saippua

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Good soap and effective

J Justina C
Verified Purchase

Ihana!

M Maia
Verified Purchase

Kuorii hellävaraisesti, eikä ärsytä tai kuivata ihoa

E Essi
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös