Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Caviar Face Voide 30ml Voide | Kaviaarilla rikastettu kasvovoide

Tuotemerkki Makari

69.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Haluatko kirkastaa, ravita ja kosteuttaa ihoasi? Makari Caviar Face Cream voi olla ratkaisusi. Voide sopii hyvin niille, joiden iholla on kuivia alueita tai värinmuutoksia. Voiteen kevyt ja ihastuttava, luonnollinen koostumus on helppo levittää. Voide voi parantaa merkittävästi ihosi ulkonäköä ja rakennetta.

  • Sisältää antibakteerisia ainesosia, jotka auttavat vähentämään ihon hienoja uurteita ja ryppyjä
  • Saa ihosi näyttämään nuorekkaammalta ja hehkuvammalta
  • Sisältää kaviaariuutetta, joka auttaa tasoittamaan ihon karheita alueita
  • Vähentää ryppyjä, punoitusta ja tummia läiskiä
  • Luonnollinen koostumus sopii hyvin kuivalle iholle

Makari Caviar Face Cream sisältää kaviaariuutetta, ja se on täynnä iholle hyödyllisiä ainesosia. Ihollasi voide tuntuu kevyeltä ja ylelliseltä. Tuotteen koostumus vähentää tummia läiskiä ja saa ihosi näyttämään kauniimmalta, kirkkaammalta ja hehkuvammalta. Tämän helppokäyttöisen tuotteen tulokset näkyvät jo muutamassa viikossa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 30 ml

Mitä Makari Caviar Face Cream on?

Makari Caviar Face Creamin kevyt koostumus sisältää kaviaariuutetta, ja se vähentää ryppyjä, punoitusta ja tummia läiskiä. Monille meistä ihon ulkonäkö kertoo paljon terveydestämme, iästämme ja tunteistamme. Tämän vuoksi sileämmän, pehmeämmän ja hehkuvamman ihon tavoittelu ei vain paranna ihomme ulkonäköä, se myös vahvistaa itsetuntoamme.

Miten Makari Caviar Face Cream toimii?

Makari Caviar Face Creamin innovatiivinen koostumus sisältää kaviaariuutetta, joka voi auttaa talintuotannon säätelyssä ja siten edistää puhtaamman, terveemmän ihon saavuttamista. Päivittäin käytettynä tämä voide tarjoaa tuloksia jo muutaman viikon käytön jälkeen. Tuote sisältää kaviaariuutetta ja vegeclairinea, jotka osallistuvat talintuotannon säätelyyn ja saavat ihosi tuntumaan kimmoisalta ja ravitulta.

Miten tuotetta käytetään?

Makari Caviar Face Creamin käyttö on hyvin helppoa. Levitä voidetta ohut kerros kasvoillesi ja kaulallesi. Vältä voiteen joutumista silmiin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamuisin ja iltaisin. Muista puhdistaa kasvot ja kaula ennen voiteen käyttöä.

Milloin tulokset näkyvät?

Monet käyttäjät ovat raportoineet saavuttaneensa positiivisia tuloksia jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Voide vähentää ryppyjä, punoitusta ja tummia läiskiä. Kuten monien muidenkin ihonhoitotuotteiden kohdalla, myös Makari Caviar Face Creamin avulla saavutetut tulokset voivat vaihdella käyttäjäkohtaisesti.

Mitä aineosia tuote sisältää?

Water, Cyclomethicone, Dimethicone, Dpientaerythrityl Hexacaprate, Propylene Glycol Myristyl Ether, Capric Triglyceride, Mimosa Tenuiflora Extract, Glyceryl Stearate, Myristic Acid, Palmitic Acid, Lauric Acid, Squalane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Ceteareth-6, Caviar Extract,Hyaluronic Acid, Cetearyl Glucoside, Mulberry Root Extract, Hydrogenated Vegetable Oil, Retinyl Propionate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Arbutin, White Lily Extract, Licorice Extract, Jojoba, Phenoxyethanol, Dog Rose Hips Oil, Panthenol, Triethanolamine, Escin, Carrageenan, Salicylic Acid, Allantoin, Lactose, Methylcellulose, Iron Oxide, Glycyrrhetinic Acid, Ascorbyl Palmitate, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA ja Fragrance.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Makari Caviar Face Cream sisältää vain luonnollisia ainesosia eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Mahdollisten allergioiden varalta tutustu ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, testaa tuotetta ensin kämmenselkään. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Nopea toimitus. Tämä voide on mukava levittää ja on antanut minulle heleämmän ja nuorekkaamman ihon.
  • * Tämä voide on todella toimiva. Laadukkaat ainesosat. Sen huomaa
  • * Mahtava voide, Rakastan!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi