ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Luonnolliset hoidot sukupuolielinten syyliin

Noin 30% sukupuolielinten syylistä paranevat ilman hoitoa, mutta useimmissa tapauksissa ne vaativat joko lääkehoitoa tai luonnollisia hoitomenetelmiä, jotka voivat hallita niiden puhkeamista. Listasimme joitain tehokkaita luonnollisia hoitokeinoja.

Sukupuolielinten syylät

Sukupuolielinten syylät ovat yleinen sukupuoli tauti, jotka esiintyvät pieninä kyhmyinä ja muistuttavat ulkonäöltään kukkakaalia. Syylät ovat ihmisen papilloomaviruksen aiheuttamia, ja ne voidaan hoitaa leikkauksella tai lääkityksellä. Ne ovat suuremmaksi haitaksi naisilla, joilla ne lisäävät kohdunkaulan syövän riskiä. Naisilla sukupuolielinten syyliä esiintyy hävyssä ja emättimen seinämissä. Miehillä syylät voivat syntyä peniksen varteen ja kärkeen. Noin 30% sukupuolielinten syylistä paranevat ilman hoitoa, mutta useimmissa tapauksissa ne vaativat joko lääkehoitoa tai luonnollisia hoitomenetelmiä, jotka voivat hallita niiden puhkeamista. Alla on lueteltu joitain tehokkaita luonnollisia hoitokeinoja.

Tuija

Tuijaa pidetään tehokkaana luonnollisena paikallislääkkeenä sukupuolielinten syyliin. Tuijaa sisältävää voidetta tulee levittää hoidettavalle alueelle kolmesti päivässä useita kuukausia saadakseen oireet kuriin. Näppylöiden akuuttiin hoitoon, sekoita 30 tippaa Tuijan uutetta kupilliseen vettä. Liota muovisella asettimella varustettua tamponia seoksessa, ja aseta tamponi emättimeen. Toista useita kertoja päivässä tarpeen mukaan. Tuija on toimii vaikuttavana ainesosana myös Zymaderm Syylän Hoito -tuotteessa.

Vihreä tee

Vihreän teen kasvi, Camellia sinensis, on peräisin Aasiasta, jossa sitä on jo tuhansia vuosia käytetty perinteisessä lääketieteessä. Vihreä tee sisältää paljon antioksidantteja, joiden on osoitettu tehoavan sukupuolielinten syyliin. Suositeltu annos vihreä teen uutetta on 250-500 mg päivässä. Vihreän teen uutteesta valmistetun voiteen on osoitettu olevan tehokas hoito sukupuolielinten syyliin.

Reishi sienet

Reishi sieniä on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä jo yli 4 000 vuotta taistelemaan viruksia vastaan ja tukemaan immuunijärjestelmää. Resihi sienet voivat hoitaa sukupuolielinten syyliä tehokkaasti. Suositeltu annos on 150-300 mg, joka otetaan 2-3 kertaa päivässä taistelemaan virusta vastaan ja tukemaan immuunijärjestelmää. Jos sinulla on verenpaineeseen tai veren ohenemiseen liittyvä sairaus, on sinun keskusteltava lääkärisi kanssa, ennen kuin käytät Reishi-sieniä.

Tea Tree -öljy

Olet varmaan kuullut sen toimivan aknen hoitoon, joten samalla tavalla se toimii myös sukupuolielinten syyliin. Kasta pumpulituppo Tea Tree öljyyn ja jätä se syylän päälle päiväksi (ja yksi), kunnes syylä on kokonaan kadonnut. Hoidon kesto vaihtelee muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen syylän koosta.

Omenaviinietikka

Monet tutkimukset ovat todistaneet omenaviinietikan olevan tehokas hoito syyliin. Kun sen sisältämä etikkahappo on pitkään kosketuksissa ihon kanssa, tappaa se ihon kudoksia eliminoiden syylän. Puhdista syylän alue sukupuolielimissäsi. Levitä omenaviinietikkaa syylään pumpulitupon avulla. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia ja pyyhi kuivalla pyyhkeellä. Toista tämä toimenpide kolmesti päivässä. Muutaman päivän kuluttua, sinun tulisi huomata syylän muuttuvan ruveksi, jonka jälkeen se putoaa pois.

Ananasmehu

Ananas sisältää erittäin hyödyllisiä entsyymejä, joita kutsutaan bromelaiiniksi. Tätä entsyymiä on käytetty kaikenlaisiin tulehduksellisiin ihosairauksiin, kuten aknen hoitoon, ekseemaan ja psoriasikseen. Ananasmehu auttaa myös hoitamaan sukupuolielinten syyliä. Se sisältää runsaasti mangaania, mikä auttaa välttämään arpia, joita syylän poisto voi normaalisti aiheuttaa. Ota muutama pala tuoretta ananasta ja purista niiden mehua sukupuolielinten syyliin. Voit puristaa mehua pumpulituppoon. Aseta pumpuli syylän päälle, ja jätä noin 10 minuutiksi. Tämän jälkeen, pyyhi mehu pois. Tarvitset tuoreen ananaksen, ei säilykeananasta.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa