Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Liukuvoiteet

Liukuvoiteet ovat kätevä lisä intiimihetkiin, ja auttavat monia saamaan enemmän seksuaalisesta nautinnosta enemmän irti. Liukuvoiteen käyttöä suositellaan erityisesti silloin, jos kärsit kuivasta emättimestä tai seksi aiheuttaa kivun tunnetta. Liukuvoide tuo leikkiin parempaa slippiä, ja lisää molempien partnereiden mielihyvää. Markkinoilta löytyy lukuisia erityyppisiä liukuvoiteita, joita voi käyttää sekä emätin- että anaaliyhdyntään. Liukuvoiteiden koostumus vaihtelee niissä käytetyn liukasteaineen mukaisesti, ja tavallisimmat vaihtoehdot ovat joko vesi- tai öljypohjainen liukkari. Liukuvoiteet voivat olla myös geelipohjaisia.

Liukuvoiteiden katsotaan olevan yksi helpoimmista, nopeimmista ja turvallisimmista tavoista ratkaista seksuaalisia ongelmia, kuten emättimen kuivuutta tai epämukavaa anaaliyhdyntää. Tai niitä voi käyttää ihan vain leikin ja hauskanpidon vuoksi, ja parantamaan molempien osapuolten seksuaalista tyydytystä. Jotkut liukuvoiteet voivat myös auttaa pidentämään yhdynnän kestoa.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Liukuvoiteet ovat oiva lisä miellyttäviin intiimeihin hetkiin, monet ihmiset haluavat saada kaiken irti seksuaalisesta nautinnosta. Liukuvoiteen avulla seksi muuttuu kivaksi ja sen käyttöä suositellaan, jos kärsit kuivasta emättimestä tai koet kipua seksin aikana. Tarjolla on monia erityyppisiä liukuvoiteita sekä emätin että anaaliyhdyntään. Nautinnon lisääminen tekee makuuhuone leikeistä miellyttävämpää ja ne voivat lisätä molempien partnereiden mielihyvää. Liukuvoiteet vaihtelevat käytetyn liukaste-aineen mukaan, tarjolla on muun muassa vesi ja öljypohjaisia liukuvoiteita. Liukuvoiteet voivat olla myös geelipohjaisia ja ne voivat koostua monista eri liukasta-aineista.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.