Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

LELO

Rajaa hakua

Ruotsalainen, vuonna 2003 lanseerattu, LELO on maailman johtavia intiimi lifestyle -tuotteiden tuotemerkkejä. LELO tarjoaa laadukkaita, ylellisiä ja todellisia innovaatiita, mitä tulee alansa laadukkaimpien tuotteiden tuottamiseen.
Ruotsalainen, vuonna 2003 lanseerattu, LELO on maailman johtavia intiimi lifestyle -tuotteiden tuotemerkkejä. LELO tarjoaa laadukkaita, ylellisiä ja todellisia innovaatiita, mitä tulee alansa laadukkaimpien tuotteiden tuottamiseen.

LELO - Design ja innovaatio

Käännä seksielämäsi päälaelleen LELO-tuotteiden kanssa ja nauti kaikesta, mitä seksuaalisuudella on sinulle tarjottavanaan. Maailman johtaviin intiimituotemerkkeeihin kuuluva LELO tarjoaa mahdollisuuden lisätä ylellisyyttä makuuhuoneeseen sen poikeuksellisten tuotteidensa avulla. Sen tuotteet on suunniteltu nautintoa ajatellen. Oli kyse sitten vibraattoreista, geishakuulista, seksileluista, hierontaöljyistä tai mistä vain, tämä ruotsalainen tuotemerkki tarjoaa sinulle ensiluokkaisia seksuaalituotteita. Kaikki sen tuotteet tulevat vähintään 1 vuoden takuulla, taaten sinulle pitkäaikaista nautintoa.

Sitoutunut suunnitteluun ja laatuun

Tämä tuotemerkki on onnistunut luomaan uuden tason ylellisyyttä ja nautintoa intiimituotteillaan. Se on tunnettu kyvystään hyödyntää ulkonäköä, mukavuutta ja toimivuutta henkilökohtaisissa hieromalaitteissa.

LELOn perustaja Filip Sedic tuotteistaan: ”Miljoonat ihmiset nauttivat LELOsta, Se vain joskus on paras ylellisyystuote, jonka pidät vain itselläsi”. Täyttääkseen eri markkinoiden vaatimukset, tämä yritys on laajentanut erilaisiin tuotteisiin ja asettanut oman ainutlaatuisen erikoisuutensa tuottamiinsa tuotteisiin, jotta se voisi tuottaa sellaista henkilökohtaista nautintoa, mihin muut tuotemerkit eivät ole pystyneet.

Intiimilelut ja -tarvikkeet sisältävät laajan valikoiman eri muotoja ja kokoja. LELO vibraattorit ja muut tuotteet ovat todella jättäneet jälkensä alansa teollisuuteen niiden muotoilun, laadun ja innovaation ansiosta. Jokainen tuote on testattu ja tarkasti valmistettu tarjoten sinulle jotain, mitä muut tuotemerkit eivät pysty tarjoamaan.

Täydellinen lahja kumppanillesi, tai vain sinulle!

Kun tilaat tuotteen, ei vain sen sisältö saa sinut innostumaan. Kaikki LELO vibraattorit, seksilelut ja muut tuotteet tulevat ylellisessä ja tyylikkäästi suunnitellussa pakkauksessa. Ne ovat täydellisiä annettavaksi lahjaksi tai vain itsesi iloksi. Kun ostat LELO tuotteen ShytoBuylta, saat valita monista maksu- ja toimitusvaihtoehdoista. Yli 50 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen!

Jos etsit huippuluokkaisia ja ylellisiä tuotteita sekä ainutlaatuisen tavan muuttaa seksielämääsi tai tuoda siihen hieman lisämaustetta, kokeile vibraattoreja tai seksileluja. Ne ovat täydellinen valinta sinulle!

Mitä se tarjoaa?

Tämä innovatiivinen, ruotsalainen tuotemerkki tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman hierontaöljyjä, eroottisia lisävarusteita ja henkilökohtaisia vibraattoreita. Pidä intiimialueesi ja lantionpohjan lihaksesi hyvässä kunnossa laadukkaiden geishakuulien, kuten LELO Luna Beads, kanssa ja paranna samalla seksuaalista nautintoasi. Ostaessasi LELO tuotteen, saat yleensä myös vähintään 1 vuoden takuun. Takuuajat voivat vaihdella eri tuotteiden välillä.

Miksi ostaa LELO-tuotteita?

LELO on yksi parhaista valmistajista seksilelujen maailmassa. Piditpä hauskaa yksin tai kumppanin kanssa, nämä tuotteet ovat investoinnin arvoisia ja niiden avulla voit kokea uusia seksuaalisia ulottuvuuksia.

  • Turvallinen ja hygieeninen: Kansanväliset sertifikaatit ja FDA-hyväksytty. Materiaalit estävät llian ja bakteerien tarttumisen.
  • Poikkeukselliset mallit: tyylikkäät tuotteet, puhdas muotoilu ja kauniit linjat. Ne ova tuoteita, jotka sopivat jopa olohuoneen hyllyille.
  • Vähintään 1 vuoden takuu tuotteesta riippuen.
  • Kaikki tuotteet ovat ladattavia: ei paristoja.

Yrityksen menestys

Tämän yrityksen menestys ja sen laadukkaat intiimi lifestyle -tuotteet ovat korostettuna heidän jokavuotisessa kasvussa yrityksen perustamisesta lähtien. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen sisällä ja tällä hetkellä niitä myydään yli 40 maahan. Tämä on yksi tuotemerkki, joka tietää, mitä tekee tuottaen investoimisen arvoisia laadukkaita ja pitkäkestoisia tuotteita.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi