Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Laukeaminen

Jos ejakuloit alle kahdessa minuutissa, on mahdollista, että ongelmanasi on herkkä ennenaikainen siemensyöksy. Ennenaikainen siemensyöksy on monien miesten huolenaihe erityisesti silloin, kun seksistä ja yhdynnästä ei pysty nauttimaan niin pitkään kuin itse toivoisi. Liian aikainen siemensyöksy voi latistaa tunnelmaa, ja kumppanin tyydyttäminen saattaa aiheuttaa suorituspaineita, jotka saattavat vain pahentaa itsetuntoa makuuhuoneen puolella. Usein ennenaikainen ja nopea laukeaminen johtuukin ainoastaan hermostuneisuudesta ennen seksiä.

Jos ejakulaatio-ongelma kuitenkin jatkuu pidempään on hyvä muistaa, että tarjolla on tehokkaita tapoja saavuttaa pitempi erektion kesto ja viivästyttää laukeamista. Meiltä löytyy valikoima tuotteita, joiden avulla voit pidentää kestoa ja makuuhuoneessa vietettyä aikaa. Liian nopeaa siemensyöksyä varten on kehitetty erilaisia tooppisia voiteita ja spray-tuotteita. Spray voi auttaa sinua parantamaan kestoa, ja mikä parasta se on huomaamaton käyttää.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ennenaikainen siemensyöksy huolestuttaa monia miehiä, erityisesti niitä jotka haluavat nauttia seksistä ja yhdynnästä pitempään. Liian aikainen siemensyöksy voi latistaa tunnelmaa ja partnerille voi olla hankala tuoda riittävää tyydytystä. Tarjolla onkin kattava valikoima tuotteita, joiden avulla kestoa ja makuuhuoneessa vietettyä aikaa voidaan pidentää. Nautinnollinen yhdyntä on mahdollista saavuttaa vaikka kärsit liian aikaisesta laukeamisesta. Liian nopeaa siemensyöksyä varten on kehitetty erilaisia tooppisia voiteita ja spray tuotteita. Spray tuote auttaa sinua parantamaan kestoa ja mikä parasta se on huomaamaton käyttää.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.