ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Laser-karvanpoiston plussat ja miinukset

Karvojen ajelu, vahaus, karvanpoistoaineet ja elektrolyysi - Karvojenpoisto voi olla aikaa vievää, kallista ja tuskallista. Voiko laser-karvanpoisto olla ratkaisu karvojenpoiston aiheuttamaan päänvaivaan? Vastataksemme tähän kysymykseen, listasimme yleisimmät laser-karvanpoistoon liittyvät hyödyt ja riskit.

Miten laser-karvanpoisto toimii?

Markkinoilla on saatavilla useita erilaisia laserlaitteita, jotka kaikki kuitenkin käyttävät samaa perustekniikkaa. Laite tuottaa laserenergiaa (lämpöä) ei-toivottuihin ihokarvoihin, mikä tunkeutuu jokaiseen karvatuppeen vahingoittaen sitä. Tämä tuhoaa karvatupen ja estää sitä tuottamasta uusia karvoja.

Vertailun vuoksi, elektrolyysi poistaa karvan kohdistamalla sähkövirtaa karvatuppeen ohuen neulan avulla, mikä tuhoaa karvan juuren. Elektrolyysi vaatii neulan iskun jokaiseen karvatuppeen, jonka haluat tuhota ja vaatii tämän vuoksi pitkäkestoisia hoitoja ja voi myös olla melko epämiellyttävää, kun taas laser-karvanpoistolaitteilla voidaan käsitellä suurempia alueita kerralla. Elektrolyysi on kuitenkin FDA-hyväksytty menetelmä pysyvään karvojen poistoon, ja vaatii todennäköisesti vähemmän uusintakäyntejä tulosten saavuttamiseksi.

Hyvät puolet

  • Yksi laser-karvanpoiston suurimmista eduista on sen hoitojen nopeus verrattuna elektrolyysiin, mikä vie huomattavasti enemmän aikaa.
  • Laser-laitteiden käyttämä tekniikka on turvallinen, jos hoidot suoritetaan oikein ja ohjeita noudattaen.
  • Erityisesti elektrolyysiin verrattuna laser-hoito on huomattavasti kivuttomampaa
  • Mikäli hoidot onnistuvat, useimmat ihmiset kokevat pitkäaikaisia tuloksia ja joskus jopa pysyvää karvattomuutta hoidettavilla alueilla.
  • Menetelmä on erityisen tehokas poistamaan ihokarvat suurilta alueilta, kuten selästä tai jaloista

Huonot puolet

  • Laserhoito on FDA-hyväksytty vain "pysyvään karvojen vähentämiseen" ei "pysyvään karvojen poistoon". Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jotain karvankasvua on odotettavissa hoidoista huolimatta. Tämä ei siis välttämättä ole pysyvä karvojenpoisto ratkaisu useimmille kuluttajille, vaikka karvojen merkittävää vähenemistä on kuitenkin odotettavissa.
  • Voidaan havaita joitain pieniä haittavaikutuksia, jotka voivat vaihdella muutaman päivän kestävästä kutinasta tai turvotuksesta vakavampiin, kuten palovammoihin, ihon värin muutoksiin, rakkuloihin ja tulehdukseen.
  • Koska laser tavoittelee melaniinia (pigmentti, joka antaa iholle ja hiuksille niiden värinsä), tummahiuksiset, joilla sitä on enemmän, kokevat yleensä parempia tuloksia laser-karvanpoistosta vaaleahiuksisiin verrattuna.
  • Vaatii useita hoitoja (yleensä 6-8) poistaakseen karvat halutulta alueelta. Istunnon kesto riippuu siitä, kuinka iso hoidettava alue on.
  • Hoito voi olla melko kallista.

Loppupäätelmät

Laser-karvanpoisto antaa sinulle varmasti pidempiaikaisia tuloksia verrattuna perinteisiin menetelmiin, kuten karvojen ajeluun, vahaukseen ja karvanpoistovoiteisiin. Lisäksi sen ajatellaan olevan vähemmän kivuliasta ja aikaa vievää kuin elektrolyysi. Joka tapauksessa, elektrolyysi on hyväksytty menetelmä pysyvään karvojen poistoon, kun taas laserilla on odotettavissa jonkin asteista karvojen kasvun uusiutumista. Klinikoiden laser-hoitojen tasoisia tuloksia on nykyään saatavilla myös kotona. Laser karvanpoisto onnistuu Silk'n Glide Express karvanpoistolaiteella, joka käyttää HPL (home pulse light) -teknologiaa, mikä poistaa ei-toivotut ihokarvat tehokkaasti ja turvallisesti valoimpulssiensa avulla. Lisäksi se ehkäisee karvojen uudelleen kasvua, ja on huomattavasti edullisempi vaihtoehto lääketieteellisten hoitolaitosten antamiin laser-karvanpoistohoitoihin.

Lue myös nämä